• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Sufletul meu vine dintr-o lume mai bună, de aceea mi-e mie aşa de dor de stele...

citat din Nikos Kazantzakis

am rupt o floare dintr-un vis
şi-am aruncat-o în abis
şi floarea mea plutea mereu
pe unda tulburului hău
am smuls o coardă dintr-un dor
şi-am semănat-o pe ogor
din coarda mea a răsărit
alt dor etern, nemărginit
am stors un zâmbet ostenit
din colţul meu de infinit
şi coarda dorului din flori
s-a rupt cu cioburi de fiori..

poezie de Iurie Osoianu

"Omul concentrat sa profite cat mai mult de niste oportunitati este prea ocupat pentru a se mai gandi la noroc."
B. C. Forbes

Rugaciunea nu este o cerere. Ea este dorul unui suflet. E recunoasterea zilnica a propriei slabiciuni. Este mai bina sa ai o inima fara cuvinte, decat cuvinte fara inima.
Mahatma Gandhi

"Fericirea este o statie de tranzit intre prea putin si prea mult."
Channing Pollock, Mr. Moneypenny

"Ceea ce este minunat in literatura mare este ca transforma omul care o citeste, inaltandu-l catre conditia celui care a scris-o."
E. M. Forster

"Unii produc fericire oriunde se duc; altii oricand se duc." - Oscar Wilde...

"Nevasta casnica este un angajat neplatit in casa barbatului ei, avand avantajul de a avea o slujba permanenta."
Germaine Greer

Un sot este un barbat care se asteapta ca sotia lui sa fie perfecta si … intelegatoare cu imperfectiunile lui.:)

" Timpul este o iluzie.
Timpul mesei nu este in nici un caz asa ceva."
Douglas Adams

"Pesimistul este barbatul care crede ca toate femeile sunt rele.
Optimistul este cel care spera ca ele sunt cu adevarat asa."
Chauncey Depew

„Oamenii sunt ca Luna: nu-și arată decât o față.” — Arthur Schopenhauer

„Oamenii adevărați pot suferi orice pierderi și să-și mențină totuși capacitatea de a iubi și de a râde.” — Alexandra Ripley

„Nu am încredere în oamenii care își închipuie că au deja răspunsuri într-un moment când eu abia încerc să formulez niște întrebări.” — Alvin Toffler

"Timpul este mai valoros decat banii.
Poti face rost de mai multi bani, dar nu pot castiga mai mult timp."
Jim Rohn

Omul e un animal ce-şi urmăreşte scopul.
Viaţa lui are sens numai dacă tinde spre ţelurile lui şi luptă pentru ele.
(Aristotel)

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspun, in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: ce vrea, de fapt, o femeie? – Sigmund Freud

"Literatura buna pentru copii place nu numai copilului dintr-un adult, ci si adultului dintr-un copil."

"Declinul literaturii indica declinul unei natiuni."
Johann Wolfgang von Goethe

La multi ani ,Old! Iti doresc din toata inima sanatate si multa bucurie alaturi de familia ta.
http://www.loxodonta.ro/felicitari/mari/La_multi_ani_Gabriel__8906

Sufletele au un fel al lor de a se intelege, de a intra in intimitate, pana la a se tutui, in timp ce fiintele noastre sunt inca incurcate cu schimbul cuvintelor comune, cu sclavia exigentelor sociale.

Citat de Luigi Pirandello

Sufletul are incredere in raza de lumina.

Citat de Victor Hugo

"Cea mai mare fericire de care poti avea parte este sa nu cauti cu orice pret fericirea."
William Saroyan

Back