• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Cei care au mari reusite si nu recunosc ca au fost ajutati de noroc se inseala pe ei insisi."
Larry King

"Norocul are un ciudat obicei de a-i favoriza pe cei care nu depind de el."
Anonim

"Ziua in care te decizi sa faci un lucru important este ziua ta norocoasa."
Proverb japonez

"Sa fii adanc invatat si mestesugit, sa fii bine educat si capabil sa iti folosesti bine cuvintele; acesta este norocul."
Buddha

"Arunca un om norocos in mare si el va iesi la suprafata cu un peste in gura."
Proverb arab

"Nimeni nu este mai norocos decat cel care crede in norocul sau."
Proverb german

"Oamenii isi fac un idol din noroc ca o scuza pentru lipsa lor de ratiune."
Democrit

"Audaces fortuna invat"
(in limba latina, "Pe cei indrazneti ii ajuta norocul").
Vergiliu

"Norocul nu este un zeu, cum crede multimea, pentru ca in faptele unui zeu nu exista neoranduiala."
Epicur

"Sufletul este poarta de intrare catre paradisul dinlauntrul tau."
Marele maestru Choa Kok Sui

"Nu spune "Am gasit adevarul," ci, mai curand, "Am gasit un adevar." Nu spune "Am descoperit cararea sufletului." Spune, mai degraba, "Am intalnit sufletul mergand pe cararea mea." Caci sufletul umbla pe toate cararile. Sufletul nu merge pe o sarma, si nici nu creste ca o trestie. Sufletul se deschide pe el insusi ca un lotus cu nenumarate petale."
Kahlil Gibran, Profetul

"Exista tot atatea cai catre Dumnezeu cate suflete sunt pe pamant."
Hadith

"Mintea poarta culorile sufletului, asa cum un valet le poarta pe cele ale stapanului sau."
Anne Sophie Swetchine

"Dragostea lui Dumnezeu, inexprimabila si perfecta, isi face drum intr-un suflet pur la fel cum lumina trece printr-un obiect transparent. Cu cat mai multa dragoste afla sufletul, cu atat mai multa daruieste, astfel incat, pe masura ce devenim mai curati si mai deschisi, bucuria dragostei ajunge sa fie tot mai completa."
Dante Alighieri

"Avem nevoie de liniste pentru a ne putea atinge sufletele."
Maica Tereza

"Bolile sufletului sunt mult mai periculoase si mai numeroase decat cele ale trupului."
Cicero

"Dumnezeu nu este prezent in idoli.
Simtamintele tale sunt Dumnezeul tau.
Sufletul este templul tau."
Christian D. Larson

Back