• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Relatia noastra fundamentala este de la suflet la suflet.
Pe masura ce devenim multisenzitivi, ajungem sa fim contienti de asta."
Gary Zukav

"Cel care isi vede sufletul este mai mult decat viata sa.
Nu confundati aceste doua lucruri."
Gary Zukav

"Iertarea interioara este terapeutica.
Daca nu ierti, nu poti fi vindecat interior.
Iertarea vindeca sufletul."
Marele maestru Choa Kok Sui

"Cuvintele care ilumineaza sufletul sunt cu mult mai pretioase decat bijuteriile."
Hazrat Inayat Khan

"Fiecare artist isi inmoaie pensula in propriul sau suflet si infatiseaza propria lui natura in picturile sale."
Henry Ward Beecher

"Asa cum o oglinda, ce reflecta toate lucrurile, este asezata in propria sa rama, la fel sufletul rational este amplasat in rama fragila a trupului. In acest fel, trupul este guvernat in viata sa pamanteasca de suflet, iar sufletul contempla lucrurile ceresti prin credinta."
Hildegard of Binden

"Dumnezeu se releva El Insusi sufletului conform esentei acelui suflet, care este atat fizic cat si spiritual. Apoi, sufletul devine constient ca il vede pe Dumnezeu, dar prin El, si nu prin sine; sufletul il iubeste numai pe El, nu prin sine insusi, dar in asa fel incat este El care se iubeste pe El Insusi; nu sufletul este cel care il iubeste pe El; sufletul il contempleaza pe Dumnezeu in fiecare fiinta, dar gratie unei priviri ce este insasi privirea divina."
Ibn al-'Arabi

"Mai devreme sau mai tarziu, un om descopera ca el este gradinarul sef al sufletului sau, regizorul vietii sale."
James Allen

"Ai nevoia si dreptul de a petrece o parte a vietii tale avand grija de sufletul tau. Nu este usor."
Jean Shinoda Bolen

"Meditatia este limba sufletului si limbajul spiritului nostru."
Jeremy Taylor

"Cancerul imi poate lua toate abilitatile mele fizice.
Dar nu imi poate atinge mintea, nu imi poate atinge inima, si nu-mi poate atinge sufletul."
Jim Valvano

"Sufletul este indestructibil si activitatea sa continua in eternitate. Este asemeni soarelui, care, pentru ochii nostri, para sa apuna pe inserate, dar care, in realitate, merge numai sa isi difuzeze lumina in alta parte."
Johann von Goethe

"Daruieste-te intru totul lui Dumnezeu, intra si ascunde-te in taramul nevazut al sufletului."
Johannes Tauler

"Prin vindecarea sufletului, uneori, si trupul poate fi vindecat."
Ioan al lui Dumnezeu

"Propriul tau suflet este hranit atunci cand esti bun; si este distrus cand esti crud."
Regele Solomon

Back