• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

Sunt un om bun - deliciul canibalilor.

aforism de Lucian Velea

La omul bun nici câinele nu latră.

aforism de Jan Lechicki,

"In mod sigur, avem responsabilitatea sa ascultam in cele din urma - si sa onoram- chemarile de sirena ale sufletelor noastre, care au fost amutite de egourile noastre de-a lungul vietii? Cum altfel ne-am putea conecta cu esenta noastra, sursa chemarii noastre?"
Lance Secretan

Sufletul ajută trupul și uneori chiar îl ridică de la pământ...este singura pasăre care iși poartă colivia!"
Victor Hugo

"Cred ca nemurirea este trecerea sufletului prin multe vieti sau experiente, si, in masura in care acestea sunt traite, folosite si invatate cu adevarat, o sprijina pe urmatoarea, fiecare devenind mai bogata, mai fericita, mai inalta, ducand cu ea numai amintirile reale a ceea ce a fost odata."
Louisa May Alcott

"Singura hrana a sufletelor noastre este dragostea."
Louix Dor Dempriey

"Este o mare bogatie pentru un suflet sa traisca frugal cu o minte multumita."
Lucretiu

"Cultura unei natiuni rezida in caminele si in sufletele oamenilor sai."
Mahatma Gandhi

"În familie trebuie să stăpânească: iubirea, voinţa zămislirii, ordinea, conştiinţa datoriei. Nu plăcerea, ci bucuria pură, produsă de frumuseţea idealului." (Petre Tutea)

"Am aflat ca, printre altele, daruirea elibereaza sufletul celui care daruieste."
Maya Angelou

Am avut revelaţia că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu niciun adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esenţă, sediul lui nu e nici în ştiinţă, nici în filozofie, nici în artă. – Petre Țuțea

Dacă te joci de-ajuns de mult cu un obiect, preocupat fiind să nu-l strici, cu siguranță îl vei strica. – Legile lui Murphy

"Hai sa visam la maine, cand vom putea iubi cu adevarat din suflet si vom putea afla dragostea ca cel din urma adevar din inima intregii creatii."
Michael Jackson

"Gaseste-ti aripile si lasa-ti sufletul sa zboare peste podul curcubeului gratiei divine si al armoniei catre un loc unde dragostea este viata si viata, dragoste."
Michael Teal

"Sufletul creaza, mintea reactioneaza.
Sufletul intelege ceea ce mintea nu poate concepe."
Neale Donald Walsch

"Sufletul ganditor se retrage in singuratate."
Omar Khayyam

"Sufletul se naste batran si devine tanar in timp..."
Oscar Wilde

"Bogatiile obisnuite pot fi furate, cele reale nu pot.
In sufletul tau exista o infinitate de lucruri pretioase care nu iti pot fi luate."
Oscar Wilde

"Acele lucruri pe care natura le refuza vederii umane, ea le releva ochilor sufletului."
Ovidiu

"Arta curata din suflet praful vietii de zi cu zi."
Pablo Picasso

Back