• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MAXIME SI CUGETARI

"Cel mai rau lucru legat de cartile noi este ca ne impiedica sa le citim pe cele vechi."
Joseph Joubert

"Dupa o despartire, este nevoie de doua saptamani pentru ca ceata sa se aseze, insa aceste doua saptamani constitue intotdeuna o perioada de prioritizare si dezvoltare a sinelui. Viata iti propune atat de multe decizii. Adeseori, se afla chiar langa tine si sunt cu adevarat dificile, dar ele trebuiesc luate."
Brittany Murphy

Educatie, substantiv comun.
Ceva ce se dezvaluie inteleptului si deghizeaza lipsa de intelegere a prostului."
Ambrose Bierce

"Frumuseţea şi feminitatea sunt fără vârstă şi nu pot fi contrafăcute, iar strălucirea, deşi fabricanţilor nu le place asta, nu poate fi produsă în serie. Nu adevărată strălucire; aceasta se bazează pe feminitate."
Marilyn Monroe

"Cand esti fericit, pasarile ciripesc si soarele straluceste cu tarie chiar daca este o intunecata noapte de iarna iar florile ies la iveala pe un pamant arid."
Terri Guillemets

"Desi este cat se poate de scunda, frica are o umbra lunga."
Ruth Gendler

Educarea mintii fara educarea inimii nu este deloc educatie.
Aristotel

"Saracia nu este dezonoranta decat atuni cand este un semn a lenei."
Jacques Amyot

"Literatura inalta si fina este ca vinul, iar a mea este ca apa; oricui insa ii place apa."
Mark Twain

"Daca iti dai seama cat de puternice sunt gandurile tale, nu vei avea avea nicicand vreun gand negativ."
Peace Pilgrim

"A fi manios inseamna sa te razbuni pe tine insuti pentru greselile altora."
Alexander Pope

"Nu exista nici un barbat mai singur atunci cand moare, exceptand sinuciderea, decat unul care a trait multi ani impreuna cu o sotie buna si apoi a parasit-o. Daca doi oameni se iubesc unul pe celalalt, nu poate exista decat un sfarsit fericit."
Ernest Hemingway

"Cea mai puternica arma de pe pamant este un suflet uman inflacarat."
Ferdinand Foch

"Aroganta artistului este un lucru foarte profund, si are darul de a te fortifica."
James A. Michener

"Lasa-i pe altii sa se mandreasca cu cat de multe pagini au scris;
eu ma laud mai curand cu cate am citit."
Jorge Luis Borges

Back