anuk said:- Brocoli gratinat
- Ciorba de cartofi
- Briose cu afine
- Copot de visine
.....si nelipsitul pepene
Sarrah said:...Cand ai mai multi la masa, mereu se va gasi cineva care ori nu are pofta de mancare, ori nu-i place ceva...
Asa ca, mereu trebuie sa ai o rezerva!
ionut53 said:Sarrah said:...Cand ai mai multi la masa, mereu se va gasi cineva care ori nu are pofta de mancare, ori nu-i place ceva...
Mofturi...uite eu am cartofi cu smantana primul fel si smanatana cu cartofi felul doi si o banana + bere, tu ce alegi ca te stiu mare mofturoasa.
Sarrah said:ionut53 said:Sarrah said:...Cand ai mai multi la masa, mereu se va gasi cineva care ori nu are pofta de mancare, ori nu-i place ceva...
Mofturi...uite eu am cartofi cu smantana primul fel si smanatana cu cartofi felul doi si o banana + bere, tu ce alegi ca te stiu mare mofturoasa.
Banana, berea ti-o las tie.
Striga una dilie prin piata: "Daca ne-ar taia astia, Doamne cati cartofi ar gasi in noi!!!"
Imi place smantana, dar nu mereu si nu cu mamaligutza, desi "mama" e ahtiata dupa asa ceva: mamaliguta cu branza si smantana, uneori si unt.
Daca ii dau asta, nu-i mai trebuie nimic! Cand e suparata si am asta reteta la indemana, o dau gata.
anuk said:Depinde ce intelegi prin normalitate ......