• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

- Brocoli gratinat
- Ciorba de cartofi
- Briose cu afine
- Compot de visine
.....si nelipsitul pepene

...Fiind singura, mai am ceva pizza de seara trecuta, mai am ceva compot de prune, am destui cartofi sau oua, rosii si castraveti, conserve cu duiumul.
Nu ieseam, insa...la una din statiile meteo (am 3) s-au dus bateriile.
Ah, si mai trebuie paine. O sa fie cald, asa ca nu stau de plimbari, poate pe seara de tot sa ies la o terasa in apropiere.

...Cand ai mai multi la masa, mereu se va gasi cineva care ori nu are pofta de mancare, ori nu-i place ceva...
Asa ca, mereu trebuie sa ai o rezerva!

Sarrah said:
...Cand ai mai multi la masa, mereu se va gasi cineva care ori nu are pofta de mancare, ori nu-i place ceva...

Mofturi...uite eu am cartofi cu smantana primul fel si smanatana cu cartofi felul doi si o banana + bere, tu ce alegi ca te stiu mare mofturoasa.

Uneori mai fac si pe placul altora ,mai ales daca vin pe la mine mai rarut :P

ionut53 said:
Sarrah said:

Mofturi...uite eu am cartofi cu smantana primul fel si smanatana cu cartofi felul doi si o banana + bere, tu ce alegi ca te stiu mare mofturoasa.

Banana, berea ti-o las tie.
Striga una dilie prin piata: "Daca ne-ar taia astia, Doamne cati cartofi ar gasi in noi!!!"

Imi place smantana, dar nu mereu si nu cu mamaligutza, desi "mama" e ahtiata dupa asa ceva: mamaliguta cu branza si smantana, uneori si unt.
Daca ii dau asta, nu-i mai trebuie nimic! Cand e suparata si am asta reteta la indemana, o dau gata.

Sarrah said:
ionut53 said:
Sarrah said:

Banana, berea ti-o las tie.
Striga una dilie prin piata: "Daca ne-ar taia astia, Doamne cati cartofi ar gasi in noi!!!"

Imi place smantana, dar nu mereu si nu cu mamaligutza, desi "mama" e ahtiata dupa asa ceva: mamaliguta cu branza si smantana, uneori si unt.
Daca ii dau asta, nu-i mai trebuie nimic! Cand e suparata si am asta reteta la indemana, o dau gata.

Nu stiu dece nu ma mir. Si totusi ... pari normala

anuk said:
Depinde ce intelegi prin normalitate ......

Normalitatea este aia care a facut-o al de sus( noi ii zicem Dumnezeu) adica un om a fost facut cu minus si celalat cu plus in asa fel incat ala cu plus sa-l sature pe al cu minus( ca nu reuseste asta e alta treaba).

Fiind la "meniul zilei "ma gandeam la normalitatea culinara .....nu la androgin .

- Ciorba de pui
- Frittata cu brocoli (sac,sac, nu se mai numeste omleta ci frittata :P ne-am dat naibii .....
- Pepene galben
- Chec cu afine

La Lidl este saptamana spaniola si mi-am luat o punga de Paella cu fructe de mare,nu-i ca cea pe care am mancat-o acolo ,dar e pe aproape ,mi-a thnit .
-Ciorba de cartofi si dovlecei
-Salata orientala pt seara
Iar ca desert....am primit de la tzara o ;puga cu pere culese dimineata din copac,pere pergamute de la mama lor. Bune si alea.......

- Iepure cu sos de legume - ceapa, ardei capia rosu , rosii si gogonzola, a iesit ceva super bun
Mai am ciorba facuta ieri si pere asa ca.....n-am stat mult la bucatarie

...Mai, daca prind prigori, iese ceva din Iele?
Poate o tocanitza pt. catel?

- Snitele cu salata de varza si morcovi si compot rece atat la pranz,pt seara...mai vedem ,ceva usor

- Supa de rosii cu galuste de gris
- Tocanita mocanesca de cartofi cu salata
- Pepene
- Chiftele de dovlecei si salata de iaurt cu castaveti ( salata tzatzichi

Back