• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

sunt niste insecte scarboase.caaaaaaaaaah! sper ca nu a mancat asa ceva.

azi am facut chiftelute marinate :)

Mopani =omizi Daca sunteti amatoare....postez reteta ,am gasit-o :D:

-sarmalute in foi de vita
-salata de pastai cu piept de pasare
-maliga cu branza
-piersici
-porumb fiert

pieptul de pasare taiat bucatele si amestecat cu pastaile?mmmm

da ,la care se adauga maioneza in care pun fie smantana fie iaurt gros si uneori si usturoi .super bun.

eu n-am pus,dar nu vad de ce nu .S-ar putea pune si gogosar de la otet pt culoare si castravete murat...ou fiert tare
Cred ca acusica cand ma apuc de ea,am sa mai pun si alte cele:D:

-ciorba de rosii cu taitei
-varza dulce calita (cu rosii multe si marar) si cu mamaliguta
-porumb fiert
-maine tarta cu prune

Daca te rog sa-mi spui cum prepari ciorba de rosii cu taitei ,imi spui? Eu stiu doar supa de rosii cu galuste (de ciorba de rosii nu am auzit) Invat un fel nou,nout :P Mercic si pupic :p

cascaval pane, gratar, cartofi tatanesti, salata de vara. fara desert :D

-piure si friptura de pui
-salata de sezon
-mamaliga cu branza (pt seara)
- papanasi (ca m-a facut pofta cineva pe chat)
-zarzare aromate si dulci (de tara )

anuk said:
Daca te rog sa-mi spui cum prepari ciorba de rosii cu taitei ,imi spui? Eu stiu doar supa de rosii cu galuste (de ciorba de rosii nu am auzit) Invat un fel nou,nout :P Mercic si pupic :p

Ceapa si ardeiul usor calite in putintel ulei, apoi adaug rosiile (sau suc de rosii concentrat facut in casa), apa, putina telina (cam cat o nuca), un pastarnac taiat marunt. Spre final , daca iese prea dulce pun putin bors (mai putin decat la o ciorba obisnuita). Pun taiteii (cei de casa dau un gust mai bun). Si dupa ce opresc focul presar leustean din belsug. Sper sa iti placa !
Cu drag...

anuk said:
-piure si friptura de pui
-salata de sezon
-mamaliga cu branza (pt seara)
- papanasi (ca m-a facut pofta cineva pe chat)
-zarzare aromate si dulci (de tara )

recunosc ca eu am fost cu papanasii. buni de tot!:P

kerria said:
anuk said:

Ceapa si ardeiul usor calite in putintel ulei, apoi adaug rosiile (sau suc de rosii concentrat facut in casa), apa, putina telina (cam cat o nuca), un pastarnac taiat marunt. Spre final , daca iese prea dulce pun putin bors (mai putin decat la o ciorba obisnuita). Pun taiteii (cei de casa dau un gust mai bun). Si dupa ce opresc focul presar leustean din belsug. Sper sa iti placa !
Cu drag...

Multumesc pt reteta,abia astazi am vazut ,chiar maine am s-o prestez .Nu are de ce sa nu-mi placa

-pilaf bulgaresc
-aripioare mexicane
-porumb fiert (cu telemea)
-mere si mure

-spaghete cu carnita tocata
-tarta cu prune si piersici

-peste prajit cu mamaliga si usturoi
-paste cu sos ragu
-pepene rosu

ciorba de fasole verde cu afumatura
mancare de vinete cu piept de porc ( o nebunie
placinta cu branza