• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

-pilaf cu hribi
-salata de fasole (boamba :P
-cartofi copti cu branza crema
-compot de prune

Ciorba de catrofi dreasa cu ou si smantana
Fasole la cuptor cu castraveciori
Palcinta cu iaurt (e in cuptor ,abia o astept :P

Pui cu smantana si mamaliga
Cartofi frantuzesti
Citrice

ciorba de vacuta
mancare de conopida cu pui
briose cu mere si scortisoara

Sarmalute-n varza cu mamaliga si smantanica
Ciorba radauteana
Salata orientala
Tarta cu mere (reteta noua )

anuk,mananci cam gras si hipercaloric.si Magda la fel doar ca la ea sunt putin mai putine calorii si apar si legumele.imi plac foarte mult meniurile lui Pushavision.mancati mai sanatos altfel nu va mirati daca apar boli.

gurugrig said:
anuk,mananci cam gras si hipercaloric.si Magda la fel doar ca la ea sunt putin mai putine calorii si apar si legumele.imi plac foarte mult meniurile lui Pushavision.mancati mai sanatos altfel nu va mirati daca apar boli.

Merci pt recomandare Gurulegrig, ai dreptate,am meniuri hiopocalorice da, grase....nu.O masa pe zi insa e compusa din salate sau legume :P si consum zilnic fructe .

-Ciorba de fasole;
-Sarmalute de post in foi de vita;
=Placinta cu dovleac.

+1 tzuica fiarta la inceput si un pahar de vin la sfarsit!

Multumesc pentru apreciere lui gurugrig si ii urez sa aiba mereu la masa numai meniurile sale preferate!

-Supa cu galuste
-Tocanita de cartofi si gogonele murate
-Cartofi copti (intregi) cu unt si branza
-Pomelo

Ete aici meniu de dezastu:

Supa de galuste
Icre de stiuca
Salata de vinete
Fasole batuta sau frecata (cum preferati :P)
Friptane la cuptor
Muraturi asortate
Totul stopit cu spritze din belsug :D)

(N-am avut nici la Craciun asa meniu bogat :D)

Ciorba de pui
Sarmalute
Pui cu ciuperci si smantana
Crema de zahar ars

=)) fara sa fi calculat caloriile si alte alea ,frumos si gustos ,in spirit romanesc, bravo fetelor.

Da cine se mai gandeste la calorii cand afara se dezlantuie stihiile? :P La mine pana acum s-a dovedit o daminjana de vin fiert :D.

Mey gurule, da matale esti obsedat de calorii. Da de sport n-ai auzit? De miscare, de ardere de calorii breh. Daca citeai atent, vedeai ca asta e meniu in caz de dezastru, adica e mai ceva ca la sarbatori. :D. Ca in rest....la mine e cu gratare si salate . Asa ca lasa-ne sa ne bucuram si noi de vremea asta, ca asa mai e masa plina pe la unii din noi :D.

Gurule,e IARNA,Si iarna grea.Daca nu avem proteine ne ingheata si sufletul.

Back