• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

Anuk,eu am gatit multa salata de sfecla mamei mele care era bolnava ,dar nuca in salata a fost noutatea din meniul tau de aceea am intrebat daca e gustoasa.

Pun miez de nuca si ia alte salate ,mai ales in cele cu branza.

Inca nu stiu ordinea dar stiu ce am cumparat ca sa gatesc pt astazi si maine i

-Branza cu smantana si mamaliga
-Sardine proaspete
-Paste cu somon
-Salata cu avocado,cascaval de tara,masline,cate frunze de spanas si cateva de salata verde
-Salata de cartofi cu peste afumat si vad eu ce mai pun cand o execut
-Bors de sfecla
-Chek de banane

-Paste carbonara
-Bors de fasole
-Salata de cruditati
-Placinta cu branza si spanac

Plina piata de urzici , deci....

-Piure de urzici cu ochiuri,(neaparat oua de tara)si neaparat si rozete de slaninuta afumata
-Ciorba de cartofi si salata ,pt un gust primavaratic
-Papanasi

-Paste proaspete cu somon
-Supa crema de cartofi
-Cornulete ca pe vremuri cu osanza,buneeeeeeeeee:p

Hmmm, bune urzicile, dar nu am incredere de la piata. (le-o aduna de pe umbla toate potaile...)
Acelea de la tara care au frunza mica si te scarpini o saptamana...doamne ce bune!

I le trimit eu mai,ca am ditamai campul langa mine si sunt curate ,sanatoase ,frumoase si gustoase :)))Asa ca decat cele pe care se p...toti cainii:))) mai bine asteapta putin ,dar primeste ceva calitativ:)))
Sarrah,la borcan daca ti le trimit sunt bune?:)

Va mai amintiti cornuletele pe are le faceau pe vremuri mamele sau bunicile noastre ? Ale de se topeau in gura ? Alea cu osanza? Ei bine, pe alea le fac eu maine ,cu gem de prune si nuca macinata.

De la ora 9 sunt in bucatarie,au iesit ....ma-sa. Am facut si o portie mica de vanil -chifer,tot din caietul cu foi galbene :p ceva de vis.

Back