• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 22 iunie

=)) Nu se dezmint deloc catalin, jana si bunelu'...
Tot postmonitii :D

=)) poi trebuie sa fie in trend,ca doar sunt postmonitii!

Mie ce mi se pare cel mai penibil este modul in care incearca (inca) anumiti useri sa se lege de mesaje trecute...cum e mesajul de pe 30 iunie cu Cristian Diaconescu - care in imaginatia lor este Dan Cristian Diaconescu de la OTV.
Cred ca iar sufera admin ca deja a dat decodificarea....sau cine stie, chiar se asteapta ca Dan Diaconescu sa fie prim ministru:P

Iar mesajul de ieri cred ca se refera tot la cutremur:D
3 x 33333 reprezinta luna si ziua cutremurului...si magnitudinea...
avem ca date posibile:3,3+3,3*3,3*3+3,3*3-3,3+3+3,3+3+3+3+3 si puteti continua singuri....

oanai said:
avem ca date posibile:3,3+3,3*3,3*3+3,3*3-3,3+3+3,3+3+3+3+3 si puteti continua singuri....
Bineinteles, cu marja +/- 3 zile intre datele rezultate, right? :D

Ma omoara bunelu asta cu cifra trei. Il obsedeaza. L-a urmarit de-a lungul zbuciumatei sale existente. A naibi cifra fatidica. :D

Gogu said:
oanai said:
Bineinteles, cu marja +/- 3 zile intre datele rezultate, right? :D

Eu as adauga +/- 3 saptamani, +/- 3 luni, +/- 3 ani sau toate variantele care decurg din aceleasi combinatii de 3....si de ce nu 3 decenii?

Sfanta treime:bunelul,adminelul si Jana :D:

Mi-a venit o idee de decodificare...
Aud Dan Diaconescu de la OTV …
Sa-l auda live? Pe holurile de la bulau? Sau in celula?
Pentru asta sa fie pe acolo?
3 x 33333 …
Bunelu + catalin + jana = 3
Iar 33333 poate sa fie 33333 de minute (cam 23 de zile), arest preventiv... sau 33333 de ore (aproape 5 ani) condamnarea...

Io, ma mentin pe pozitie ''tripleta de aur" sau "Echipa soc" a blogului:D:

Ete , incepuse vazolul cu soarecele. Era clar ca o sa sara cu ceva . Si nu zice nica concret, doar de lovele. Si neste cifre , acolo, pe care le poate suci , evident.

Doar ca...DD face si in contiunare ce stie el mai bine,sa o caute pe Elodia :P

inseamna ca-l trecem la capitolul "ratate" :D ca doar nu strica unu in plus!

Back