• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 28 decembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Si eu ma gandeam ca victor facea misto...
Dar se pare ca a aparut iat un mesaj, astazi 28 decembrie 2010, pe http://ioanistrate.ro/mesaj-28-decembrie/

28.12.10 O voce anunta: e clar, Cutremur! Sa facem ceva sa nu ne prinda cutremurul asa. Bagaje, pachete, etc... Vad un asteroid cat varful unui munte cum trece prin fata mea si loveste Pamantul. Sa vina lumea sa-l vada.

Bag eu de seama ca iar a inceput sa bata campii cu gratie bunelu'. Nu numai ca o tine langa cu cutremurul, dar nici macar nu spune nimic until numai balarii despre bagaje si pachete. Sau p'astea le asteapta de revelion de la prostii cu "buna seara admin, putem dormi linistiti?" ? :D

Si acum urmeaza zeci de Dumnezei...la modul Doamne ajuta sa nu se intample...sau tipic romanesc: Doamne ajuta sa nu se intample la noi.(mai bine zis sa se intample la altii). Daca a bagat si asteroizi si utremure in fraza, e clar ca suna a "faliment de ratting".

Sfatul meu: Nu lasati mancarea sa dea in foc, sau barbatul sa aiba motiv sa mearga la vecinul ca sa "discute". Pacat ca nu scrie si de explozii solare...a omis-o si culmea ca au fost azi conform NOAA. Cu alte cuvinte: n-e-c-a-s-t-i-g-a-t-o-r. :)

mie mi se pare ca textul nu e in tonul tipic al mesajelor de pana acum. e facatura, cu siguranta. ceva pt mentinerea traficului in preajma anului nou. probabil i-au scazut veniturile in preajma Craciunului si vrea sa evite inca o situatie de genul asta :D

:O primesti si tu mesaje ??
de la cine,daca nu sunt indiscreta ? :D
sper ca nu ai si viziuni !!!:D

Back