• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 30 mai

Nu se dezlipeste bunelul deloc de dragostea lui in plan politic...
Oare nu-si da seama de penibilul situatiei? Nu-si da seama ca propaganda pentru un partid sau altul nu face bine la ten?

Apropo, incultul ala de a scris mesajul ar trebui sa invete sa puna punct la sfarsitul propozitiei. Sau o fi facut scoala la Spiru Haret?

alte probleme deosebite. are ticuri verbale, sau e lipsa de inspiratiune?

Lasati ortografia, ca o stim. Mesajul asta are el un substrat. Ce chestie. Nu prea intuia el ce-o sa faca Cristian Diaconescu. Ete , ca la juma de an , omul e bine merci, si nu a avut nicio problema deosebita. M<esaj ratat, again!

io zic ca a trecut la unpr :D satelit al pdl .

Vai, vai ce chestie!!! Se stia clar in perioada aia ca se dau lupte de culise pt. sefia PSD-ului. Se comenta peste tot acest lucru. Bunelu a cetit si el presa si a fabricat un mesaj.... foarte plauzibil dealtfel. De ce n-a avut bunelu mesaj cu ce-o sa faca C. Diaconescu dupa? Jeni, care le stia pe toate, a tacut brusc. De ce? Simplu. Seful ei direct, dl. ministru Oprea e coleg de partid cu C. Diaconescu. Asa ca, desi C. Diaconescu a plecat de la partidul pe care Jeni il iubea maxim inainte de alegeri (asa primise oare ordin?), nu a mai fost criticat de diva. Dupa alegeri am observat ca Jeni nu a mai stiut sa faca comentarii politice!?!? Am observat de asemenea ca a schimbat formatul forumului, vechea baza de date disparand. Oare de tot????

P.S. Daca vreti parerea mea, C. Diagonescu a procedat foarte corect ca a plecat de la PSD. E un politician exceptional. Sper sa auzim de el in viitor.

Si daca a trecut la unpr, inseaman ca a avut probleme deosebite? A facut foarte bine ca a plecat de la Psd. Baiat dastept. Iar ca unpr e satelit al pdl-ului ,nu-i rau deloc. Spre disperarea unora, pd-ul nu o sa dispara. Doar o sa se transforme :D.

"Si daca a trecut la unpr, inseaman ca a avut probleme deosebite? A facut foarte bine ca a plecat de la Psd. Baiat dastept. Iar ca unpr e satelit al pdl-ului ,nu-i rau deloc. Spre disperarea unora, pd-ul nu o sa dispara. Doar o sa se transforme 04"
la fel cu jana ? =)) =))

Back