• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 30 noiembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Mesaj publicat pe 30 noiembrie 2010, pe http://ioanistrate.ro/mesaj-30-noiembrie/

30.11.10 Ma aflu in Halaresti pe drumul ce coboara in serpentina de la Biserica in vale. Eu cobor pe o cararea abrupta, la vale. In dreapta mea, pe serpentina, coboara demnitarii cu o masina. Jos, pe drumul drept, apropiatii presedintelui Basescu .... discuta .... Eveniment.

Cu ocazia Sfantului Andrei doresc sa va urez:
La multi ani ! multa sanatate, liniste sufleteasca si oameni buni in preajma !

Iar o da in politica :D Sau se referea la "apropiatii presedintelui" adica la cei ce au cascat gura la manifestarile de 1 decembrie? :D

In vis coborarea nu-i a buna,depinde la cine se refera ,la dansul sau la politicieni....... trebuie sa fim atenti ,poate o ducem la topicul cu preomonitii care s-au adeverit :D:

Daca se cobora spre biserica din Halaresti, cred ca se lasa cu gropaciune :D
Amu', daca e vorba de politicieni, astia coboara si se ridica periodic... Nu ar putea fi subiect de premonitii. Sau ar fi? :D

Cine ma ajuta?

Attachments

• Harta Halaresti.jpg
    Harta Halaresti.jpg
    140.7 KB · Views: 20
Si matale ce cauti? Biserica? Valea? Drumul in serpentina? :d

Pai... nu trebuie sa le delimitam pe toate ca sa vizualizam corect unghiul de abordare a mesajului? :D

M-ai facut curios si am bagat pe Google map... canci deal serios in zona, ca sa dea o panta abrupta...

Depinde care este punctul de referinta a fiecaruia :D:

Back