• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 9 noiembrie

oita ratacita -adica tu ,cristinico,daca nu ai loc de mine,nu am decat sa-ti spun un singur lucru :D- ma pupi !:D

Banca Centrala a Americii a schimbat fata de pe dolar !!!!

=)) Nu se dezminte nimeni =))
Dupa ce s-au postat pagini peste pagini, mesajul s-a "schimbat" si s-a modificat simplu, in
Anunt:
Se va relua doar publicarea mesajelor.
Notele, va rog!

nota 1,clar. deja s-au publicat mesaje pe blog in care adminul ii tine la curent...cica in jur de 1 dec ceva simtibil...=))

Inainte de a apare forumul cu plata...sau...pentru a avea cat mai multi panicati acolo?!

emerem said:
Inainte de a apare forumul cu plata...sau...pentru a avea cat mai multi panicati acolo?!

Mai multi platitori :D:

Gogu said:
Anunt:
Se va relua doar publicarea mesajelor.
Notele, va rog!
[/quote]

"DOAR"???? Si ce anume NU SE VA RELUA???? ca eu pricep mai greu :D

Informarea zilnica si interpretarea magica a mesajelor. Astea nu se vor relua, nu mai "e" la liber. P:robabil ca se lasa cu o taxa, ceva....Dai banutu, primesti prosteala mai multa.

pai e logic. a facut toata tevatura cu inchiderea blogului pe de o parte ca sa-i panicheze ca-i lasa fara avertzare si pe de alta parte ca sa vada pe cati poate conta. si ar mai fi si al treilea motiv, sa iasa contestatarii la iveala. se vede treaba ca i-a dat cu plus.

da i-a dat cu plus :))) =)))) ca si eu m-am milogit de el sa nu inchida blogul/forumul :D si a luat teapa :D =))

Back