• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj din 1 mai

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Bag io de seama, pe blogul oficial al lui ioan istrate lucrurile sunt din ce in ce mai tulburelu' (sic!).
Vazand ca cu (sic!) mesaje clare nu se prosteste poporul, care popor chiar ii ia la stangi pe cei 2 sarlatani cum ca de ce ioan istrate nu a zis nimic de cutremur (bine, ca el saracu' a tot zis si nu a fost, iar cand a fost, nu a zis el nimic), incep iar mesajele chiaore. Adica, fara nimic consistent in ele, dar care pot fi intoarse ca la Braila.
Dovada?
Poi astazi 2 mai 2011, pe http://ioanistrate.ro/mesaj-din-1-mai/ apar urmatoarele mazgaleli
01.05.2011Ma aflu la marginea unui teren de pe care s-au adunat cativa pepeni verzi si mai multe siruri de stiuleti de porumb. In acest moment aud cuvantul Eugeniei ... care .. [asemanator cu mesajul din 05.02.2011]
Iar pentru cui i-e greu sa caute mesajul din 5 februarie, http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=25018
Si cum sarlatanii au incercat sa "'lege" mesajul din 5 februarie de seismul din Christchurch din 22 februarie 2011, veti spune probabil ca de data aceasta tot la cutremur se refera.
DAR, dupa cum spunea o clasica aflata inca in viata (marea prozelita a lui Ioan Istrate, Jana, avocata), paranormalul asta e greu. De inteles sau de cap, ca eu nu m-am prins.

e grele cu paraanormalele. si vezi ca a ridicat si nivelul vibratiilor o primit mesaj de la " istrate cosmote " asa il cheama acum !!

greu de inteles,gogule,paranormalul asta nu e pt orisicine. tre sa ai capacitati la randul tau,altfel nu pricepi nik.
eu,de ex...nu am astfel de capacitati,drept urmare nu vad decat niste prostii insirate in asa fel incat sa nu se inteleaga nimic si sa mearga( dupa cum cred fabricantii de mesaje) sa se interpreteze dupa cum vor muschii lor.
cu alte cuvinte,prosteala pe fata !

nu ma pot abtine sa nu pun aici decodarea mesajului,facuta pe chat =))

bodo - 02-05-21:54 -- stiuletele de porumb, nu mai zicem aicisa 04
» adrian1988 - 02-05-21:54 -- doar daca e vreo bunaciune 04
» bodo - 02-05-21:54 -- pepenii...obsesia lui pentru tate mari
» adrian1988 - 02-05-21:54 -- i-o fur si pe astaRoflRofl
» bodo - 02-05-21:53 -- da? e clar atunci
» mia - 02-05-21:53 -- 04
» mia - 02-05-21:53 -- aia vroiam sa intreb si eu Bodo
» adrian1988 - 02-05-21:53 -- e al doilea nume al lui Lidia 03
» bodo - 02-05-21:53 -- prospatura? 09
» mia - 02-05-21:53 -- si cati sunt mai nene
» bodo - 02-05-21:53 -- da de Eujenia asta nu prea am mai auzit 04
» adrian1988 - 02-05-21:53 -- noi ne amuzam de cretini care pun botu' 01 04
» bodo - 02-05-21:52 -- si , parerea mea, are alte conotatii 04
» adrian1988 - 02-05-21:52 -- aia isi merita soarta 04
» mia - 02-05-21:52 -- sau ma rog, ce grad de cultura avem, ca tara saraca nu are nicio vina ca este locuita
» bodo - 02-05-21:52 -- si mesajul asta e clar al mosului
» bodo - 02-05-21:52 -- si de ce sa le plangem de mila prostilor? e de ras
» Gogu - 02-05-21:52 -- 01
» mia - 02-05-21:51 -- mai, serios vb, situatia este in continuare de plans, nu de ras. sunt atat de multi care continua sa se uite in gura acelui om, si sa aprobe ineptiile lui, incat ..... incredibil in ce tara traim

am si eu o intrbare simpla. daca mesajul cu noua zeelanda s-a adeverit, el se mai poate adeveri inca o data?

oferta de 1 mai: 2 la pret de 1 sau 1 mesaj cu 2 evenimente:D

Buey, daca @Bodo are dreptate, voi va dati seama ce imaginatie bolnava are ioan istrate daca pe blogul oficial pune mesaje cu sex in grup?
Deci avem cativa pepeni (cateva femei cu sanii mari) si siruri intregi de stiuleti (batalioane de handralai).
Nebunaticul!

Poate din cauza asta are si atat de mult succes.
Din cate imi dau seama, prozelitii sai sunt cateva fumei suferind acut de sindromul nefu si o gasca de handralai care in viata reala sunt impotenti, asa ca isi urmeaza visele...

Gogu said:
Poate din cauza asta are si atat de mult succes.
Din cate imi dau seama, prozelitii sai sunt cateva fumei suferind acut de sindromul nefu si o gasca de handralai care in viata reala sunt impotenti, asa ca isi urmeaza visele...

=)) ...poi , cele cateva femei care sunt acolo , sa vina aici ca le rezolvam noi ...orice doleanta

:D N-as risca , daca as fi il locul vostru :P. La ce exemplarea au mai ramas pe-acolosa. :D

... eu glumesc , la cat de suparat sunt si cate necazuri au cazut pe mine in aceasta perioada , daca nu as glumi nu stiu ce s-ar putea intampla ...

Bine faci Marius, nu te lasa doborat ,dar nici nu-ti pune mintea cu fosile mumificate si statute :P Au scos japonezii neste papusi....de juri ca-s adevrate.Propun sa punem mana de la mana si sa-i daruim una domnului ce are fantezii cu pepenii .

mod1 said:
am si eu o intrbare simpla. daca mesajul cu noua zeelanda s-a adeverit, el se mai poate adeveri inca o data?

nu numai odata,la nesfarsit ...=))

mariusvalentin said:
... eu glumesc , la cat de suparat sunt si cate necazuri au cazut pe mine in aceasta perioada , daca nu as glumi nu stiu ce s-ar putea intampla ...

marius...suntem alaturi de tine.

mod1 said:

Nu!!

nu? dar mosul asa lasa sa se inteleaga.

mod1 said:
nu? dar mosul asa lasa sa se inteleaga.

:D Da..ar vrea el insa nu este asa!! Daca mesajul cu NZ s-a adeverit o data, pt alte evenimentele care ar putea avea loc in viitor, el ar trebui sa intervina cu noul mesaj (sau mesaje) primit pentru NZ. Viziunile nu sunt trase la xerox , chiar daca se refera la acelasi teritoriu cum este in cazul lui, ele sunt delivrate in imagini diferite, fiecare cu semnificatia ei; asta in cazul in care le primeste cu adevarat.

Apropos de viziunile lui, din punctul meu de vedere, ele sunt imaginatia unei minti bolnave a unui creier lipsit complet neuroni, si aste de foarte, foarte mult timp. Din pacate, a gasit un teren propice si destui naivi pe care-i tine in stres permanent cu asa zisele viziuni. Pe de alta parte, ii inteleg pe saracii oameni care locuiesc in blocuri care ar fi trebuit de mult timp demolate, care au bebelusi sau copii mici, si care nu pot uita cutremurul din '977. Da, omul asta este un criminal, un psihopat care isi bate joc de bietii oameni, de viata si de linistea lor.

Back