• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj din 19 ianuarie 2012

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Postmonitorul si atent urmaritorul de stiri, inginerul chimist ioan istrate, cel mai mare inventator de medicamente anticancer facute din sapun de casa (cunoscut sub numele de scena "celulact h" dar trecut in hartiile oficiale drept suplimentul alimentar istravit) loveste din nou, dupa o repriza de stiri.
Astfel, pe 19 ianuarie 2012 posteaza la http://ioanistrate.ro/mesaj-din-19-ianuarie-2012/ urmatoarele
19.01.2012 Multa lume discuta in case despre mancare care ... In oras se aud cum trec gloantele ...
Dupa cum imi dau eu seama, nepotul analfabet al 'mnealui nu si-a dat seama ca ioan istrate a avut un cosmar de la revolutia din 1989, asa ca a postat pe blog fara nici o jena.
Sa-i fie rusine?

Sau, nepotelul tampitel, probabil fan inrait USL si telespectator fidel al antenelor , mai mult ca sigur si al OTV-ului,crede ca o sa se lase cu nasoale si se va trage in bobor . :P

Ar trebui sa dea dovada de imaginatie pentru a face asta...
Avand in vedere experientele din trecut, cand domnu' inginer chimist ioan istrate "vede" prin ceata timpului invazia sovietica din 44-45, cutremurul din 77 si mai stiu eu ce traznai dar el este convins ca sunt viziuni din viitor, tot asa si cu revolutia din 89. Ma si miram ca nu prea a dat "mesaje" in legatura cu asta.

PS Pana si formula celui mai brava medicament anticancer, faimosul sapun de oaie istravit aka celulact-h a "primit-o" din lecturile cartilor lui cayce, asa ca ce sa ne mai mire?

Back