• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primite pe 11 si 15 aprilie

oanai said:
Nita..deci mesajul din 11.04 apare ca atare in carte?Sau doar ca mai apare tema strugurilor albi..adica mai e ceva cu 10m , 2 m?sunt confuza:d

mesajul e nou. tema e veche. si din decodificarea mesajelor mai vechi se intelege ca strugurii nu prevestesc cutremurul ci accidentele bunelului.

=))=))=))=)) stiam eu ca e vorba de un picaj in cap. e clar, ca lumina zilei !!!! asa se explica multe.. :D

=)) aveti abilitati extra de clarificare a mesajelor!

Sunteti rai ,el a vazut cu mult timp in urma ca , TheBlacwing o sa faca o "scara", ce-i va purta numele .Asta e "decodarea" corecta "scari" ce apare obsesiv.Railor:P

da anuka, cu "SCARA" am rezolvat-o..... cu vibratiile sintem "in curs de rezolvare". A mai ramas chestia cu BANGUL, dar o descifram noi si pe aia......

Strugurii albi semnifica "Lacrimi" , oare ,cine o a planga? posibil adminelul ,si stiti de ce? Pt decodarile noastre ,o sa demitizeze viziunile si....adio ,se duce naibii credibilitatea :P
Cand v-am spus ca sunteti rai,nu ati crezut,alta viziune a bunenului adeverita.Sac !

Back