• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje – 12 septembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
12.09.10 Il vad pe Traian Basescu cu 2 oameni pe strazi. Apoi, ii vad mergand prin pietele Bucurestiului. Pietele sunt goale, iar Traian Basescu e imbracat subtire, cu o camasa colorata (culoare stearsa). 12.09.10 Urc drumul spre padurea Balanesti, dar ma intorc inapoi in satul Halaresti pentru ca vin rusii, ca nemtii in 44. La [...]

Posted at http://ioanistrate.ro/mesaje-12-septembrie/

"12.09.10 Il vad pe Traian Basescu cu 2 oameni pe strazi. Apoi, ii vad mergand prin pietele Bucurestiului. Pietele sunt goale, iar Traian Basescu e imbracat subtire, cu o camasa colorata (culoare stearsa).

12.09.10 Urc drumul spre padurea Balanesti, dar ma intorc inapoi in satul Halaresti pentru ca vin rusii, ca nemtii in 44. La intoarcere, nimeresc intr-un teren prin care nu pot trece. Vreau sa-l ocolesc pe partea de sus, dar ma grabesc. Trec pe o carare plina de gropi, dar care duce spre sat."

interpretarea e simpla ;)
pana la anu in vara vor mai ramane 3 oameni in ro
baselu+bunelu+adminelu

Bag eu de seama ca daca nu a "prins" partitura cu cotremoru', amu' o da din sarba'n vals si o baga p'aia cu razbelu'.
COOLLLLLLL

Cutremurul e mutat deja,au bagat "baietii" o rugaciune,si gata...cred ca o sa fie pe undeva prin Indonezia.:D

Ce ma amuza pe mine adminel:D

I'auzi:
Bubulina1
ID comentariu=29941, September 12th, 2010 at 8:02 pm

Tot apare satul Halaresti!Ce poate insemna?
...........
Admin:
e satul natal al dnului Istrate. Cand apare acela intr-un mesaj ori e de super rau ori e de bine. Depinde de context. In gereneral e de rau.

Nemaivorbind de carte, unde apare acest sat pomenit de zeci de ori (recunosc ca nu am avut curiozitatea sa stau sa le numar), dand o simpla cautare pe siteul Ioan Istrate gasesc cel putin 5 alte mesaje din 05.07.10,14.11.09,03.08.09 (asta e chiar ciudat - cu biserici),03.05.09,31.10.08,19.10.2008 continand toate acelasi sat natal.....deci hai sa punem iar paie pe foc ca e de rau...sau de bine...fifty fifty:P

ce inteligenta e bubulina1! chiar pune botul la asemenea prostii? iar explicatia lui adminel mi-a smuls un zambet. ori asa, ori asa, necum altfel. 50-50.

voua nu vi se pare ca cineva isi bate joc de useri?

Ba da, insa la concluzia asta am ajuns cu ceva timp in urma, nu?

nu-i nimic...continuam pana se prind si saracii useri de acolo...daca ?!

Admin are o calitate ,"perseverenta" si atata timp cat unii sunt interesati.....

Cei care nu s-au trezit pana acum,nu mai au nici o sansa.Sunt saracuti cu duhul rau.

Nu neaparat ,poate lipsa de informatie ?

Eu cred ca bunelu isi bate joc de toata lumea: useri, politicieni, bolnavi, rude, etc.... Eu nu stiu cum reuseste. Libertate, libertate, dar parca la el e prea mult....

Libertate zici? Nici vorba ,boala 100% :D:

Back