• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje 17, 18 ianuarie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Din ciclul "ce aud seara la pasaj, fac a doua zi mesaj" vizionarul roman cel mai brava, alea, alea (stiti povestea cu Nostradamus) loveste din nou, astazi, aici http://ioanistrate.ro/mesaje-17-18-ianuarie/

17.01.11 Bani putini ... alimente adunate in trepte.
18.01.11 Se pregateste o tocatura ruseasca pentru un carnat lung destinat Moldovei.
Acum, asta nu arata decat ca bunelu' (desi, dupa stilul mesajului pare mai degraba mana analfabetului Paun) a aflat in sfarsit de faimoasa criza alimentara despre care ne tot vorbeste ONU. Sau i-or fi taiat astia pensia, si culmea, or fi scazut si vanzarile de celulact?

He,he,carnatul lung ar putea avea o cu totul alta conotatie :D:

s-a prins si el ca-i criza si ca guvernantii ne tot seaca de bani? cam tarzior, e deja un an de cand se intampla asta. toata lumea se plangea la tv ca nu mai sunt bani de sarbatori ca inainte. cum de nu ii e rusine cu asemenea facaturi? macar a mutat atentia de la cutremur. de ce oare a shimbat macazul si se axeaza pe chestiuni mai pamantesti?

N-ati inteles nica! Varza pe care bunelu' a gasit-o de Revelion pe masa nu stiu cui (probabil a Lidiei, care-l astepta pe bunel imbracata in costum natural, ca sa-i aduca produse de la tara, ca deh, e criza, bani putini si nu se refuza nimic) nu merge goala - chioara. Trebuie un carnat langa! Ce daca e rusesc? E criza, nu facem nazuri. Mai urmeaza sa apara mesajul cu "sangele ursului", caci varza cu carnat nu merge fara un vinut!

eu nu inteleg:
la sf lu 2009 am iesit din criza:D
acu in 2011 sunt bani putini si papam resturi

acu ce sa mai credem ca am iesit din criza sau ca vine foamete? 50-50?

Back