• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje august 2010

Admin1

Administrator
Reaction score
0
20.08.10 Fac o experienta. Prin forta gandului materializez la dinstanta o sala plina cu oameni care stau in 3 siruri de banci. In acest moment o voce spune: Sa trecem de actualul cutremur mare. In gandul meu: lumea stie de cutremur?. Parea ca e vocea lui Camelia R. 27.08.10 O voce anunta spune: Atentie la [...]

Posted at http://ioanistrate.ro/mesaje-august-2010/

Sa dam o mana de ajutor... Mesajul complet suna
20.08.10 Fac o experienta. Prin forta gandului materializez la dinstanta o sala plina cu oameni care stau in 3 siruri de banci. In acest moment o voce spune: Sa trecem de actualul cutremur mare. In gandul meu: lumea stie de cutremur?. Parea ca e vocea lui Camelia R.

27.08.10 O voce anunta spune: Atentie la cifra 250 !

28.08.10 O voce spune: Guvernul Romaniei. In acest moment vad scris pe o pancarda: Guvernul Romaniei si sub o jerba lunga din frunze late si verzi.
Lasand la o parte 2 curiozitati, una din ele fiind "unde sunt mesajele bunelului de pe 11 pana pe 20?" si a doua "de ce mesajele nu au fost publicate imediat?" ajungem sa comentam si rahaturile astea. Ma intreb daca se merita...
Asa, primul mesaj revine la vechea "batutul apei in piua" cu cutremurul, mesajele despre el si semnificatiile mai interesante sau nu.
Al doilea reia tema cu "a 250-a zi" cu nonsalanta si cu o nepasare crasa privind memoria colectiva, memorie din care acolitii bunelului cred ca s-a sters fatidicul an 2001, cand a fost o adevarata isterie de mase.
Al treilea mesaj este o postmonitie clara. Pe pariu ca se va interpreta ca si cantec de lebada al guvernului, dar "uitand" ca media a vuit cateva zile anterior "mesajului" privind o remaniere a guvernului, Base a promis acum o luna si ceva ca se va face bilant in guvern la 1 septembrie, etc si etc. Si sunt tare curios cum o va vopsi cacatalin atunci cand guvernul nu se va prea schimba.
In rest, numai de bine :D

PS Chiar a ramas marcat rau bunelu de seismul din 77 daca si acum, la 33 de ani de la el inca viseaza cutremure...

Dl Istrate le decodifica in felul urmator:

20.08.10 Mai multe persoane cu puteri speciale anunta un cutremur.

27.08.10 Este posibil sa vorbim de 7-8 septembrie, dar daca nu apare anul este posibil sa nu fie acum. Cert este, ca acest mesaj "ciudat" apare de mai multi ani la rand. Ce-o insemna oare??? nimeni nu stie. In orice caz in preajma acelor date va voi tine la curent cu orice modificare.

28.08.10 Ne anunta ori o remaniere, ori o continuare a unui mesaj mai vechi in care se spunea ca PNL vine la guvernare. Cert este ca nici urmatorul guvern care se va constitui/remania nu va aduce liniste si prosperitate romanilor.

Poate nu insistam cu decodarile daca nu mi-ar fi atras atentia decodarea primului "mesaj".
Am facut niste investigatii si mi-a iesit (poate bine, poate nu, Camelia Rosu). Cautati voi pe net apoi spuneti-mi ce treaba are fata asta cu puterile speciale :D

Gogule, da de ce Camelia Rosu ? Io am cautat si am dat de o mamaie care are conturi peste tot, si pe neogen si pe facebuci si pe hi5. Foemeia e foarte religioasa. S-a pozata chiar si cu moastele unui sfant, facator de minuni. :D Si inca ceva. Daca vorbim de aceeasi persoana, s-ar putea sa aiba si ceva legaaturi cu MISA. :D

bodo said:
Gogule, da de ce Camelia Rosu ? Io am cautat si am dat de o mamaie care are conturi peste tot, si pe neogen si pe facebuci si pe hi5. Foemeia e foarte religioasa. S-a pozata chiar si cu moastele unui sfant, facator de minuni. :D Si inca ceva. Daca vorbim de aceeasi persoana, s-ar putea sa aiba si ceva legaaturi cu MISA. :D

Cum de ce ? E tocmai pesoana potrivita ,cea care vorbeste cu Doamne,Doamne :P
Au! dar daca isi asuma meritele lui Nita si siprala lui =))

"Guvernul Romaniei si sub o jerba lunga din frunze late si verzi."
oricat m-am concentrat,nu inteleg si basta!
adminel,cine a mancat un cuvant(poate doua)?
scrie-le si tu mai ingrijit,sa inteleaga tot omul (scrisul,nu mesajul,ca ala e complicat ):D

=))=))=)) Magda, a uitat sa puna puncte, puncte. Mesajul e cenzurat. Si nici nu trebuie sa inteleaga cineva, ceva.

credeti ca autorul intelege ceva ? le balmajeste si el,cumva...:D

anuk said:
Cum de ce ? E tocmai pesoana potrivita ,cea care vorbeste cu Doamne,Doamne :P
Au! dar daca isi asuma meritele lui Nita si siprala lui =))

O strang de gat, sa ne intelegem! Oricine incerca sa foloseasca spirala mea de alungare a cotremorelor va fi dat in judecata de subsemnatul!!! Am drepturi de autor pe spirala si pe aghiasma (combinate, nu separate).

In ceea ce priveste frumosul mesaj cu jerba facuta din frunzisoare late si verzi sub care se odihnea Guvernul Romaniei, eu interpretez asa: Guvernul Romaniei ar fi trebuit sa fie innmormantat pe timpul verii, cand frunza era inca verde. Ceea ce evident nu s-a intamplat. Ceva ma incurca totusi in mesajul asta: frunza e lata.... Sa fie frunza de palmier? Adica bunelul i-a vazut pe membrii guvernului in vacanta? Pe litoral, la Mamaia? Ca numai acolo avem palmieri.

Banuiesc ca urmatorul mesaj va fi cu o jerba facuta din cetina de brad, cu putina zapada pe ea. Dar mesajul asta o sa-i vina bunelului la vara....

nita said:
Banuiesc ca urmatorul mesaj va fi cu o jerba facuta din cetina de brad, cu putina zapada pe ea. Dar mesajul asta o sa-i vina bunelului la vara....

=D> si o sa ne zica ca s-a intamplat iarna trecuta =)))

Nita,nu te speria . Bunelul e bun la postmonitii pe cand tu.... muti cutremurele, ceeace nu-i de colea.Am doar o temere ,sa nu cumva sa te dea in judecata :D: pt sabotaj =))

Back