• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje din 14 august

bodo

Prieten
Reaction score
0
14.08.2011 La o masa sta presedintele Traian Basescu cu un cetatean. Merge la el un cunoscut care ii pune pe masa o xerocopie dupa cartea de indentitate si ii spune;.... Sa-l servesc...

14.08.2011 Intru intr-o sala unde se afla premierul Emil Boc cu multa lume. Dau noroc cu el, dar dansul ma intreaba: Ce-i cu dumneata aici? Eu: asta-i domeniul meu ....Emil Boc mai apare odata cu multa lume ....

Acum nu stiu daca o da in politic sau vrea sa ne dea vreo data limita pentru producerea zgaltului. Sa intelegem ca asta s-ar putea produce pana termina Bocu mandatul de premier? Deci sa ne asteptam sa fie ceva pana in 2012 , prin toamna, asta in cazul in care nu vorbim Doamne fere de anticipate :P.

Bag io seama ca indemnul "nici o masa fara peste" s-a transfigurat sub dominatia cacalinului in "nici o intamplare fara o postmonitie a domnului inginer chimist ioan istrate".
Asa ca avem mai sus "mesajele" postate la http://ioanistrate.ro/mesaje-din-14-august/ pe data de 20 august 2011.
Aloo, domnu' cacalinu', da' toata vara unde v-ati ascuns? Da' mesajul cu Toma Caragiu unde este?
Carevasazica, prostiti norodu' cu blogu'. Cum care blog? Blogul oficial al ing. ioan istrate.

Poi bine mai gogule, cum sa zica si de mesajul cu Toma Caragiu? Adicatelea sa stie lumile ca tu esti mai bine informat decat el si ca la tine ajunje informatia mai repede ? Si nu una eronata? N-ai sa vezi matale treaba asta.

Toata cheia mesajului sta in acea "xero ... copie". Cred ca este vorba despre "Meniu", nicidecum de cartea de identitate a ospatarului.
Ne bucuram ca dl inginer chimist Ioan Istrate a injiat si ca vegheaza la linistea noastra. Mare caracter!!

Buey, ia nu va mai luati de domnul inginer chimist ioan istrate.
'mnealui a fost mereu prezent, numai nepotul nerecunoscator l-a abandonat cand a vazut ca nu mai iese francu' asa cum iesea odata. Pretul la publicitate a picat, traficul a picat, totul a picat. Asa ca ce rost sa mai investeasca timp, acum cand golanii aia au dat-o si pe jana afara?

Noroc cu pretinii mei ca-l mai suna ocazional pe dom' inginer si mai aflam una, alta. Dar si aia au inceput sa fie sictiriti de cate cutremure trebuiau sa vina, si nu a venit niciunul. Au consumat o gramada de motorina/benzina/GPL cu alertele, de zici ca dom' inginer chimist ioan istrate are actiuni la petrom.

Back