Din ciclul "nu aduce anul ce aduce zapada", mos ioan roata si celulactu (il stiti voi, marele chiorvazator si postmonitor dupa stirile protv) dupa ce a ramas blocat cateva zile la mosia lui de la tara (blocat, bineinteles, de catre zapada pe care nu a anticipat-o si nu a vazut-o in clarviziuni decat ca si cutremur) loveste din nou la ficap (sic!). Astfel, pe 1 martie (ce urat din partea lui, chiar de Martisor... sau de prima baba, care bineinteles ca nu este papusa gonflabila) iaca ce posteaza pe blogu' personal la
http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-11-29-februarie-2012/
Cat despre turnurile "gemene" sa nu uitam ca ioan istrate tot spunea ca va fi cutremur major in Romania dar a fost 9/11. Acum vede doar 9/11 si turnuri gemene. E clar, se agraveaza...
Apoi, faza cu mnacarea si cu alimentele... parca imi aduce aminte de reportajele de pe ProTV cu sinistrati care se plangeau "nu mai este alimente la MAT, maica, o ducem greu. Adicatelea, postmonitie.
Mai departe, mintea lui gomoasa se gandeste la marina militara ce e pregatita... Sa?! Oare s-o fi intors fregata noastra din Libia?
Ce ma amuza ca mesajul cu serpii e d'ala ce poate insemna orice
Mai ales ruptura din USL
Dar ma mira ca ioan istrate se uita la USL ca la un sarpe... El, care tot ii promova...
http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-11-29-februarie-2012/
Dupa cum vedeti, aberatiile si postmonitiile sunt in floare. Facand abstractie ca nepotu' analfabet nu stie sa scrie, sa incercam sa ne gandim ca presa a abundat pana in aparitia mesajului de faza cu Becale (sic!) europarlamentaru' si de condamnarea lui Nastase. Amuzant ca ioan istrate nu crede ca musiu Nastase (ala cu gainile) a cam "cheltuit" niste bani... Ma rog, treaba lui.11.02.2012 Posturile de TV vorbesc despre George Becale ... [nu despre sport]
25.02.2012 Langa o fantana o voce spune: Adrian Nastase a cheltuit ... Eu raspund: Nu ma iau dupa altii ...
26.02.2012 Au aparut doua turnuri "gemene" , iar o voce anunta anul 1812 ...
26.02.2012 ...Lipsa alimente... Lipsa mancare ...
27.02.2012 Dupa topirea zapezilor marina militara ... e pregatita de actiune ...
29.02.2012 Vad in fata unei scari, late, din beton, din fata unei cladiri 2 serpi care se taraie pe alee. Merg dirijati de catre un cetatean. Primul sarpe incepe sa urce treptele scarii, al doilea sarpe se taraie pe aleia din fata scarii. Eu pun mana pe el si constat ca pe sarpe e ceva, un fel de ruptura.
Cat despre turnurile "gemene" sa nu uitam ca ioan istrate tot spunea ca va fi cutremur major in Romania dar a fost 9/11. Acum vede doar 9/11 si turnuri gemene. E clar, se agraveaza...
Apoi, faza cu mnacarea si cu alimentele... parca imi aduce aminte de reportajele de pe ProTV cu sinistrati care se plangeau "nu mai este alimente la MAT, maica, o ducem greu. Adicatelea, postmonitie.
Mai departe, mintea lui gomoasa se gandeste la marina militara ce e pregatita... Sa?! Oare s-o fi intors fregata noastra din Libia?
Ce ma amuza ca mesajul cu serpii e d'ala ce poate insemna orice