• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje noi

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Aveam odata un sef care spunea ca parshivitatea omeneasca nu poate cunoaste limite.
Drept dovada, faimosul nostradamus in izmene, inginerul chimist ioan istrate il pune pe al lui nepot, faimosul admin analfabet cacalin pavone, sa mazgaleasca iar postmonitii clare pe blogul oficial.
Iaca, carevasazica, ce s-a publicat pe 15 decembrie 2011 la http://ioanistrate.ro/mesaje-noi-6/
08.12.2011 Aud: Angajatii pe criterii etnice, intr-o gradina fac altceva .... Apoi, vad 3 caramizi cu gulerele din stanga murdare ...
09.12.2011 Pretul produselor petroliere vor crea probleme populatiei.
09.12.2011 In sectorul medical si farmaceutic vor aparea noi probleme.
11.12.2011 Apare pe fundul Marii Negre o conducta in constructie ce leaga 2 tarmuri ... in interesul Romaniei ...
12.12.2011 In doua localitatii din doua tari au loc evenimente paralele deosebite... dar deodata apar evenimente neasteptate opuse ...
13.12.2011 Pe fundul Marii Caraibelor, pamantul urca si coboara in urma unui cutremur de la un vulcan?!
Deci, avem ceva tipic romanesc, adica unii intr-o gradina care o freaca. Bineinteles, impreuna cu o aberatie (caramizi cu gulere :O ),
Apoi o postmonitie clara clara. Adica, avem nevoie de istrate sa ne spuna ca preturile produselor petroliere vor crea probleme... Pfff!
Se continua cu o chestie clara de 20 de ani. Probleme in sectorul medical... Aaaaa, o sa urmeze si ceva in legatura cu vreun vaccin antigripal, pe pariu...
Bineinteles ca se continua cu o alta postmonitie... Conducta petroliera... Insa nea' istrate uita sa spuna ca inca nu a inceput constructie... Sau la cat de plecat cu zmeul este...
Urmatorul mesaj este... total. Slibovita si ceata deasa pe tot teritoriul...
Cat despre vulvanii din Caraibe... Cred ca se uita in paralel la stirile ProTV si la Piratii din Caraibe, si ia uite ce a iesit... Ca maine o sa auzim de violatorul in serie Fram Ursul Polar sau de un accident dintre masina vreunui grangur si o ambulata ce gonea cu Toate Panzele Sus...

Mey, faza cu caramzilie cu guler e un mesaj ascuns. E cava codat. Mesajele astea, cum am spus de n ori, nu "e" pentru orcine :D. "Pretul... vor crea probleme... " .Si aici e un dedesubt. Stiu, stiu, carcotasii vor spune iar ca tampitel e un agramat :D. Dar nu e asa. Mesajele astea sunt cu shusta. Nu mai fiti rautaciosi, ca vine Craciunul si trebuie sa fim mai buni :P.

nu ne mai spune nimic nou.iar mesajele difera fata de cele de acum multe luni.cred ca cacatalin e cauza.

Gogu said:
12.12.2011 In doua localitatii din doua tari au loc evenimente paralele deosebite... dar deodata apar evenimente neasteptate opuse ...

:D:D:D Cucertitudine, "premonitia" se refera la moartea dictatotului coreean si opusul, la alegerea tzarului putin ...sunt doua tari, doua evenimente asteptate, paralele si opuse: moarte si viata!!
Sa nu mai zicem ceva de rau de ion nostradamus istrate!! :angry:

Daaaa,
Ioan Istrate este cel mai brava aburitor clarvazator si postmonitor premonitor din the lume...

Interesanta asocierea Lunei :D. Va dati seama ca asa, orice "premonitie" a mosneagului Istrate are o iesplicatie. Pe bune acum, m-am speriat ca a intrat cu stima Gabi Birta aici. Oricum, sunt convinsa ca interpretarea asta o s-o gasim mai tarziu pe undeva, la el pe blog ...

Avem mesaje calde. Nu voi mai face referire la interpretari, va puteti da seama usor ca sunt aberatii. Doar un singur regret ma trece. Ca nu a dat nenorocitele alea de numere la 6 din 49. poate o puneam si io :D.

Mesaje din 2 – 6 martie 2012

02.03.2012 Aud S.U.A. – Romania … in legatura cu unele probleme ….

02.03.2012 Franta atentioneaza Romania in legatura cu unele probleme si situatia din tara noastra …

02.03.2012 Africa de Sud … tineri romani …

02.03.2012 Aud: Din Valea Timocului, priviti la nord si la sud de muntii Balcani … la Salonic .. Balcic …

02.03.2012 Vad niste unde lungi de detectie … pentru unele fenomene …

03.03.2012 Vad la distanta, nu prea departe, fenomene naturale deosebite …

05.03.2012 … pe un bilet de loto e o fotografie cu un grup de persoane. Ma uit atent la fotografie printre persoane sunt politiceni si alte persoane cunoscute, iar in dreapta jos, e tabelul cu nr. 1-49. Vreau sa trec 6 numere, dar nu prea vad numerele din cauza opacitatii …

06.03.2012 Eveniment deosebit, istoric … trei zile de cand a trecut omenirea de un dezastru …

O atentionare a fost emisa pe forum.

http://ioanistrate.ro/

PS: atentionarea se refera la acest wk, deci faceti rezervari la benzinarii, corturi si ce mai vreti .

Care weekend mey? Asta de vine? Sau ala de fuse? Oricum n-are importanta. Tot un drac.

=D>=D>=D> astea premonitii nu gluma!! incepe sa "bata" la distanta mare..Franta, SUA, Timoc, Africa de Sud..etc etc!

Avem noutati. Ce naiba o avea mos Istrate cu Loto, ca ma face sa joc. Ce mai avem...evenimente negre... unde, ce si cum, e sicret , faza cu minoritatile e de tot rahatul, ca suntem in plin scandal cu universitatea. Si vad ca acum ii tot baga pe americani prin "viziunile" lui.

10.03.2012 Ma aflu intr-o sala mare plina cu oameni la mese. Ma duc la un ghiseu sa completez un bilet la loto, dar un cetatean le ia pe toate si in locul lor pune doua hartii de 50 Ron. El are in mana o batista alba. Plec dupa biletele de loto … in cele din urma ajung la un stativ unde deasupra vad un cos. Ma urc pe un scaun sa iau un bilet loto, dar surpriza .. E plin cu martisoare …

11.03.2012 Citesc doua ziare cu pagini mari care prezinta niste evenimente negre …

13.03.2012 Ma aflu la marginea unui loc viran unde vin vreo 4 cetateni care discuta despre … de aici ma duc in dreapta unde sunt 2 grupuri de tinere. Ma opresc la grupul care vorbesc maghiara si striga: Statutul minioritatilor …. in stanga un tanar care spune … Nu sunt de acord …

13.03.2012 Vad acoperise de case luate de o tornada … dar apar blocuri cu 4 etaje. In acest moment o voce spune: nr 7118 dar si numarul 7 [8] 118. Acum un cetatean imi pune in fata foarte multe formulare ca le completez … apare si 7118 …

17.03.2012 Vad o coloana lunga de tiruri din SUA cum vin la noi cu produse alimentare care sunt descarcate la depozite de unde sunt distribuite populatiei … dupa un eveniment deosebit …

17.03.2012 Apar banci cu capital american … Dolari SUA..

Interpretari :

Mesajele din 5 si 10 martie 2012 privind loto s-au concretizat pe 15 martie cu tunul grecesc dat societatii Loto.

Mesajele din 6 si 8 martie se vor concretiza in februarie 2013?

http://ioanistrate.ro/

Sa nu uitam ca postarea pe internet a fost facuta pe 18 martie :D
Adica faza cu loto este POSTMONITIE pe fata.

Cat despre
Mesajele din 6 si 8 martie se vor concretiza in februarie 2013?
nu am de spus decat ALOOOO!!!! ALOOO!!! care mesaj din 8 martie? :D

Gogu said:
nu am de spus decat ALOOOO!!!! ALOOO!!! care mesaj din 8 martie? :D

ala din 8 nil spune dupa ce se implineste.:D 06.03.2012 Eveniment deosebit, istoric … trei zile de cand a trecut omenirea de un dezastru …deci februarie 2013 fiti atenti:)

Cel mai mult mi-a placut mesajul ala cu coloana lunga de tiruri din SUA, care vin la noi cu produse alimentare. S-a facut autostrada directa SUA - Romania si n-am aflat noi?

Habar n-aveti, n-are nicio legatura premonitia cu logica sau geografia :D: Omul premoneste "niste evenimente negre …" si voi? Cracotiti .

Mda... Halal "premonitie"...
De parca pe Dan Diaconescu l-am putea vedea pe TVR Cultural...

Istrate asta nu este acelasi cu mosul ala nebun ce visa cutremure acum vreo 10-15 ani pe Tele7abc si pe Antena1, care a produs isteria aceea in masa, cand dormeau toti prin parcuri si prin cimitire?

Back