• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje noi

Ba da, un mosulica in izmene, si cu probleme grave la mansarda...

Dar nu a murit? Ca din cate mi-l aduc aminte, pe langa ca era de competenta psihiatrilor, parea si cu un picior in groapa.

O fi murit, dar are un nepot analfabet ce manipuleaza prostimea.

Nu a murit . E mai viu ca oricand. Si curand o sa inceapa sa vibreze iar! E pe surse! :D

Undi?
Sa stim sa ne pregatim si sa rezervam loc la benzinarie...

Gogule, parca "neste preteni" de-ai tai iti dadeau vesti noi,noutze de la bunel :P

Sa stii ca am si uitat de filiera asta ;)
Sa incepem cu tilifoanili...

Gogu said:
Sa nu uitam ca postarea pe internet a fost facuta pe 18 martie :D
Adica faza cu loto este POSTMONITIE pe fata.

Cat despre
Mesajele din 6 si 8 martie se vor concretiza in februarie 2013?
nu am de spus decat ALOOOO!!!! ALOOO!!! care mesaj din 8 martie? :D

Na belea, ca trecura veacurile si analfabetu' s-a prins ca a scos gurguitza din cioc.
Si uite cum "apar" mesaje noi in postarile mai vechi.
Par egzample, in postarea de pe 18 martie, apare suplimentar
08.03.2012 Vad la distanta o punte alba peste o prapastie. O voce anunta: E puntea peste timpuri care face legatura intre timpul care a trecut si timpul care vine. Dupa un anumit timp mesajul se repeta.

08.03.2012 Vad pe bulevardele din centrul Bucurestilui multi englezi cu sacosele cu mancare pentru romani. Vreau sa cumpar si eu dar nu am bani ...
Adica aici http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-10-17-martie/
Poi, bai nene, aia de isi modifica postarile pot sa bage in ele la maxim...

Avem mesaje noi. Cum spuneam, Istrate a inceput sa vibreze iar . Si se jura ca e pentru Romanica. Chiar ne dadea sfaturi sa parasim Bucurestiul. Dar nu vad sa zica nimic in mesaje de treaba asta. Sa vibreze de la primavara, ca a dat dr firu ierbii si mosu' e potent?! :P Sau o fi pentru Japonia, semn ca analfabetu' de nepot cam arunca ochii pe chatu' nostru. Nu am inteles bine mesajul cu " lumbile" de foc :D. Poate ne ajuta ispertii in decodari.

Apr
04
2012
Mesaje din 25 si 31 martie 2012
Filed under: Ioan Istrate, Mesaje by admin

25.03.2012 Ma aflu in Japonia in fata unei cladiri noi cu etaj, un institut de cercetare, unde lucreaza multe femei. Ma urc intr-un fel de avion-racheta si ma deplasez catre nordul Japoniei… Revin cu racheta de unde am plecat. La coborare, sub un unghi de 45 de grade vad lumini deasupra Japoniei. Celor prezenti le spun ca am lucrat in Coreea de Nord …. continui drumul …

31.03.2012 La chiuvete curge apa unsuroasa in timp ce pe camp cu iarba verde apar lumbi de foc din pamant dupa o forare …

http://ioanistrate.ro/

bodo said:
31.03.2012 La chiuvete curge apa unsuroasa in timp ce pe camp cu iarba verde apar lumbi de foc din pamant dupa o forare …
Alooo, alooooo, mai lasa dreaq ProTV-ul, ca asta ai "furat-o" de la fractionarea hidraulica a gazelor de sist.
Desi, dupa cum descrie treaba, cred ca a dat o geana si pe la 0TV :D hi hi hi

Avem mesaje noi. Am obosit sa mai comentez. Acelasi plictisitoare aberatii.

Apr
08
2012
Mesaje primite in prima parte a lunii aprilie 2012

01.04.2012 Apare harta Basarabiei cu satele si orasele ei. E o harta detaliata. O voce spune: sa se uneasca cu …. Ucraina ….

01.04.2012 O voce spune: Atentie la data de 9 septembrie orele 9.19 …

02.04.2012 …. Cioroianu de la PNL are in mana o brosura scrisa cu negru. Nu se poate citi ! Scrisul e cam sters …

05.04.2012 In tara vad un nou camp petrolifer cu sonde …

Decodificare: Mesajul din 20.02.2012 a fost creionat la posturile de TV in ziua de 08.04.2012

bodo said:
Avem mesaje noi. Am obosit sa mai comentez. Acelasi plictisitoare aberatii.

Apr
08
2012
Mesaje primite in prima parte a lunii aprilie 2012

01.04.2012 Apare harta Basarabiei cu satele si orasele ei. E o harta detaliata. O voce spune: sa se uneasca cu …. Ucraina ….

01.04.2012 O voce spune: Atentie la data de 9 septembrie orele 9.19 …

02.04.2012 …. Cioroianu de la PNL are in mana o brosura scrisa cu negru. Nu se poate citi ! Scrisul e cam sters …

05.04.2012 In tara vad un nou camp petrolifer cu sonde …

Decodificare: Mesajul din 20.02.2012 a fost creionat la posturile de TV in ziua de 08.04.2012

Nici o premonitie aici, doar postmonitii.
1. Ucraina de multa vreme vrea Basarabia, iar zilele trecute, pe TVR2, care preia cateva emisiuni ale Teleradio Moldova au aparut astfel de reportaje. Surprinzator (pentru mine) ca mos ioan istrate si unirea seului de oaie cu maduva de pui nu se uita numai la ProTV ci si la TVR2.
2. Vechea poveste cu cele 250 de zile din an, sau ceva de genul. Sa nu uitam ca de prin 2000 tot au fost "cutremure" vazute de istrate, dar nici unul nu a avut loc...
3. Nici o chestie. Daca maine apare Cioroianu la TV, gata frate, s-a indeplinit profetia...
4. Postmonitie. Tot cu gazele de sist si exploatarea aia prin fractionare hidraulica.

Carevasazica, numai aberatii si tampenii. Pe mine totusi ma amuza ca mai sunt fraieri in Romania, dupa Caritas, FNI si alte tzepe de genul asta...

hi hi hi, haide mey gurule, matale crezi ca mos ioan istrate si celulact h-ul face de din astea? =))

Gogu said:
hi hi hi, haide mey gurule, matale crezi ca mos ioan istrate si celulact h-ul face de din astea? =))

chiar deloc doar dansul e nostradamus di romania@-)

Apropo de cutremurul de azi, pe 9 aprilie . cretinelul de nepot linistea lumile ca situatia e stabila. :D

" admin, care mai este starea vibratiilor? suntem intr-o perioada fara pericole? multumesc

Admin:
Starea lor este stabila, deci nu anunta producerea unui eveniment major in perioada urmatoare."

Cum spunea un amic al nostru, QED.
Adicatelea, ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat. Cu varf si indesat.
Adminu' ala habar nu are de ce tampenii spune istrate, el o tine asa, la fenta...

Sau le "ajusteaza" pe cele existente ;)
Mai tineti minte "povestea" cu mesajul din 8 martie care nu a aparut pe blog decat 1 luna dupa, cand, printr-o minune, se indeplinise?

Back