• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje noiembrie 2010

Admin1

Administrator
Reaction score
0
13.11.10 In fata mea apar in sir 4-5 portrete a fostilor premieri romani. Ma uit de la dreapta la stanga, primul nu iese in evidenta, al doilea putin, penultimul e a lui Ion Gheorghe Maurer, dar supriza: Portretul e negru cu o barba rara.
14.11.10 Vad foarte multa lume in str. Gramada, in special barbati. Apoi, apar situatii dupa situatii.
23.11.10 Vad la distanta un pluton sau batalion in mers cu armele la umar. Armele au montate baionete. O voce anunta: In cateva zile se rezolva.
Mesajele sunt postate pe 26 noiembrie 2010, pe http://www.ioanistrate.ro./

Deci, portretul lui Maurer apare negru si cu o barba rara. Daca era negru, inseamna ca de fapt nu era portret ci o chestie neagra cu cateva fire "de barba" blonde, caci altfel nu s-ar fi observat, nu? Adica, putea fi un smoc de grau, noaptea, nu portretul lui Maurer, nu?
Acum, revenind la Maurer, eu nu ma pot gandi decat la faptul ca bunelu' a fost marcat de colectivizare (Maurer a fost prim-ministru intre 1961- 1974). Si iar revenim la obsesia pamantului... ala impartit de rus si american :D

Apoi, daca ne luam dupa numele strazii, nu poate fi decat in Suceava sau Targu Ocna. Oare or fi alegeri, si barbatii stau la coada la galeti? Sau or fi fost trimisi de neveste dupa ultimele cumparaturi pentru muraturi? Adica, postmonitii?

Al treilea mesaj este cel mai brava. Fix in ziua in care Coreea de Nord a atacat Coreea de Sud, bunelu' a primit un mesaj (publicat cateva zile mai tarziu) in care vede situatia :d Postmonitie curata :D

au reinceput mesajele pe banda rulanta? si conform obiceiului, dupa ce un eveniment s-a produs? :D

pfff...asa e..de parca noi nu am fi stiut ! =)) =))

Ce ma ingrijoreaza e ca " barbati stau gramada" (nu-i vorba de strada,mey Gogule) ma gandesc ca se apuca cu totii de rugby si asta poate fi interpretat :D: si inca ,nasol de tot .

al 2 mesaj poate se refera la calificarea de ieri a Romaniei la CM de rugby =))))

Am primit si eu un mesagiu:
26.11.2010: Apare un porc, niste soldati cu baioneta, apoi multa lume vesela adunata in jururl porcului. O voce anunta: In cateva zile se rezolva. Dupa aceea apar niste situatii dupa situatii, gen: spiralarea cu aghiasma, poamana porcului, umplerea carnatilor, prepararea suncilor, din nou spiralarea,... etc.

Va rog sa dati descifrarea! Dar sa fie la obiect!

:D Mesagiu asta ma priveste personal. Ce ma ingrijoreaza , este ca se cam lasa cu spiralare, si mi-e sa nu stricam dr. bunatate de carne . Ca am investit , domle, am investit. :D

nita said:
Am primit si eu un mesagiu:
26.11.2010: Apare un porc, niste soldati cu baioneta, apoi multa lume vesela adunata in jururl porcului. O voce anunta: In cateva zile se rezolva. Dupa aceea apar niste situatii dupa situatii, gen: spiralarea cu aghiasma, poamana porcului, umplerea carnatilor, prepararea suncilor, din nou spiralarea,... etc.

Conform calculelor pe care le-am facut (probabilitati si combinatii de n luate cate K) mi-a iesit ca acest mesaj se va indeplini in proportie de 98,31%, orizontul de asteptare fiind de cca. 2-3 saptamani. Chiar vreau sa vad daca stau bine la matematica! :D

Back