• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite in ultima saptamana

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Ia sa vedem ce mesaje a mai primit cacalinu' de la bunel
Acestea sunt postate aici http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-ultima-saptamana/ si sunt postate pe 8 decembrie 2010
Si suna cam asa
03.12.10 Vad multa lume pe strazi, in locuri virane in asteptarea unui eveniment deosebit.
06.12.10 Vin in Bucuresti. Pe strazi e multa lume. Aduc mancare lui M.F. Intr-o camera alaturata, are pe masa o farfurie cu varza tocata. Vorbeste despre cutremurul de ieri.

Lasand la o parte faptul ca 3 decembrie si 6 decembrie (datele la care se presupune ca au fost primite "mesajele" sunt in saptamani diferite, sa le si comentam putin.
"Vad multa lume pe strazi, in locuri virane in asteptarea unui eveniment deosebit." presupune ca bunelu' da alerta si cacalinu' o posteaza pe net, in ciuda celor spuse de el, cum ca nu va da asa ceva in public. Mergand mai departe, ma intreb daca lumea aia sta pe strada ca la manifestatie, sau pe locurile virane. Dar cred ca la intrebarea mea e greu de dat un raspuns ;)

"Vin in Bucuresti. Pe strazi e multa lume. Aduc mancare lui M.F. Intr-o camera alaturata, are pe masa o farfurie cu varza tocata. Vorbeste despre cutremurul de ieri." Adicatelea, bunelu' e un fel de superman (cu chilotii trasi peste nadragi) care il scoate pe MF din cacao, aducandu-i papica. Dar MF nu prea avea nevoie de papica, avand in vedere faptul ca avea deja o farfurie cu varza tocata. Eu nu prea vad altceva decat ca bunelu' "e vaza" :)
Amu', mergand mai departe, cacalinu' a sugerat iar ca e vorba de week-end (pe forum), dat fiind faptul ca noi cam stim ca bunelu' apare in Bucale duminica seara (vine de la fabrica de gatzi de pui si seu). Si iar apare "cutremurul din week-end".
Am dat o geana pe calendarul din 1977 si 4 martie (ziua cutremurului) a fost vinerea. Si iar ne dam seama ca bunelu' a fost profund impresionat de acel cutremur si a ramas cu sechele.

Buey, traiasca abcabc...
Poi lumea aia pe strazi nu cumva asteapta revelionu'?
Si bunelu' oare nu vine la MF cu salata de beuf? Tot de revelion?

Da' ce nu inteleg este altceva. Cine puii mei serbeaza revelionu' pe un loc viran? Sau or fi piete? :D Ca arata cam la fel ca locurile virane :hypocrite:

E corect tot, doar cu o rectificare. Nu vine cu salata de beuf ci cu piftie din gati de pui :D .

Nu cred. Gatzii de pui se fac bani... carevasazica, nu o sa-i prapadeasca pentru piftii.

Gresit. A facut rost de marfa la pret redus si-si permite. Esti nebun? Salata beuf cere lovele, nu gluma. E piftie de gati, iti spun io. Ca se pricepe si la preparat.

Deci:
03.12.10 Vad multa lume pe strazi, in locuri virane in asteptarea unui eveniment deosebit.
06.12.10 Vin in Bucuresti. Pe strazi e multa lume. Aduc mancare lui M.F. Intr-o camera alaturata, are pe masa o farfurie cu varza tocata. Vorbeste despre cutremurul de ieri.
http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-...saptamana/

In primul caz, este vorba de forfota de Craciun, cand tot romanul misuna pe strazi, disperat sa faca cumparaturi. Locurile virane reprezinta locurile unde vin aia de vand tigari pe sub mana, made in Ucraina si Serbia, ca in piata a devenit riscant sa le mai vinzi.

In al doilea caz, evenimentul se petrece intre Craciun si Revelion. M.F. e la regim si mananca varza. El a trecut pe regim dupa ce a avut loc un urat cutremur in baia sa, cutremur datorat halelii ingerate necontrolat de Craciun (mesagele se leaga intre ele oarecum). Fiind inainte de revelion, lumea se agita in continuare pe strazi (a doua transa de cumparaturi, ca asa e romanul). Bunelu fiind un om cu maniere a venit in vizita la M.F. cu haleala (ecologica, de la Halaresti). Ce nu a pus bunelu in mesaj este reactia lui M.F., la vederea mancarii: acesta, in maeu fiind, a pus mana pe topaie si s-a dus in gradina cu Maricica, care era imbracata intr-un frumos capot descheiat la nasturii de sus, lasandu-l pe bunel in bucatarie, cu ochii in soare, meditand la intrebarea: "oare pt. cine era semnalul?"

Inseamna ca M.F. era ala "spatos, bogat in scula" si bunelu iar nu primeste nica. O fi fost inspirat sa ia papasua cu el? :D

bodo said:
Inseamna ca M.F. era ala "spatos, bogat in scula" si bunelu iar nu primeste nica. O fi fost inspirat sa ia papasua cu el? :D

=))=))=))=))

Si daca MF este o ea? Varza arata ca se pregateste sa-si faca o supa de varza pt dieta de slabire :P

Poate fi si o "ea", dar sa stii ca si spatosul poate tine cura de slabire. Dar daca totusi este o "ea", urmeaza probabil faza cu "datul chilotilor intr-o parte...". Si iarasi ajungem la bunel, care mediteaza la intrebarea: "oare pt. cine era semnalul?"

tampitel nu are pic de imaginatie, iar apare evenimentul deosebit. cate evenimente deosebite a anuntat si nu a fost nimic?

mod1, de data asta chiar are dreptate:)
1 ian 2011
1 S (†) Tăierea împrejur cea după trup a Domnului; Sf. Ier. Vasile cel Mare (Sâmbăta dinaintea Botezului Domnului) (Anul Nou)

*Un foc de artificii de 15 minute şi jocuri de lumini şi lasere vor marca trecerea în noul an *
experientza din ani precedenti +criza financiara imi zici ca anul acesta pietele principalelor orase vor pline

eveniment deosebit, sarmale,varza tocata, pe strazi e multa lume, sunt indeplinite toate elementele, mai putin cel cu cutremuru, dar tinand cond ca nu a precizat unde? ce intensitate putem presupune ca in acea multime adunata la revelion sunt doi seismologi care fac schimb de info despre cutremure:)

mf pp ca =morning friday
intelegem ca vine la buculesti vineri dimineatza cu mancarea in sacosa pt a sarbatori emenimentul treceri in noul an alaturi de oameni in piata centrala
"case close" cum ar spune un celebru =)))

Mariuse, sa stii ca m-am framantat tare mult sa-mi dau seama ce fel de varza avea MF in farfurie. Acum m-a luminat admin.

Buey,astia-s incorigibili...cacaline,eu credeam ca faci toata chestia asta pentru bani,dar m-am inselat,esti dus rau de tot nene...poti sa explici cum a ajuns mos tagarta la concluzia ca aia-i varza murata,am inteles ca are vibratii,ca primeste mesaje,dar cum mama dracului a ajuns la concluzia ca aia-i varza murata...aaaaaa, cred ca mi-am dat seama,si-a descoperit mosu o alta "putere",simte gustul mesajului,a vazut el ca-i varza,si ce-a zis,stai sa gust sa vad ce fel de varza-i asta...si uite asa am descoperit marele mister al varzei murate .

Cred ca bunelu a descoperit "putoarea" de la varza, nu "puterea". Dehhh ... la varsta lui mai scapa cate-un vant, doua, trei....

Back