• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaje primite in ultima saptamana

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Cam acesta este ultima postare pe blogul oficial (cica) al lui Ioan Istrate, stiti voi care...
Acum nu ma pot abtine sa nu ma intreb de ce scoate aberatiile astea notorii, si mai ales de ce cacalinu' binecunoscut continua sa le posteze.
Iaca, par egzample, ce s-a postat pe 24.11.2011 la http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-ultima-saptamana-2/
17.11.2011 Apar conducte mari si groase pentru apa in diverse locuri. Seceta cumplita?...
21.11.2011 Fostul presedinte Emil Constantinescu praseste intr-o gradina...
21.11.2011 Un cetatean se urca pe gardul PSD-ului. Il darama ...
21.11.2011 Calin Popescu Tariceanu sta la o masa cu un cetatean. Apoi, lucreaza la ... ceva lung ...

Pfff, cum le scoate el dupa. Exceptand faza cu Emil Constantinescu. Sper sa nu -si sape groapa :D. In rest, seceta? Nicio noutate. Un cetatean care darama gardul PSD -ului? Geoana, care si-a iesit din pepeni la Dabuleni. :P Cu Tariceanu am neste dubii... sa fie treaba cu noua amanta :D ? Sau spera mosu' ca se coace de ceva trebi politice grele? :D Totusi, nimic despre marili zgalt.... Cacalinu ceteste pe-acilea si nu vrea nici de-al dracu sa scoata si mesajele alea cu zgaltu' :D. Poi e frumos, mey Cacaline?

Am primit un mesaj: o piticanie a fost bagata in camasa de forta si apoi dusa la balamuc. Cin'sa fie piticania internata ? Mos izmene i., evident. Cred ca ii cad si izmenele lui boso...ramane la ala :ass::ass::ass::ass::ass: gol

Cum ne-a invatat dl. injiner ...penibil :) E batran are o scuza , dar cel care a postat aceste "mesaje" nu are nicio scuza =))

bodo said:
Pfff, cum le scoate el dupa. Exceptand faza cu Emil Constantinescu. Sper sa nu -si sape groapa :D. In rest, seceta? Nicio noutate. Un cetatean care darama gardul PSD -ului? Geoana, care si-a iesit din pepeni la Dabuleni. :P Cu Tariceanu am neste dubii... sa fie treaba cu noua amanta :D ? Sau spera mosu' ca se coace de ceva trebi politice grele? :D Totusi, nimic despre marili zgalt.... Cacalinu ceteste pe-acilea si nu vrea nici de-al dracu sa scoata si mesajele alea cu zgaltu' :D. Poi e frumos, mey Cacaline?

Bodo, la faza cu Emi, tocmai ce cetise Cacalinu' ca muri mamica expresident-ului, in noaptea de joi spre vineri. Dadusera cateva agentii stirea. Te facusi iar de kakao mey Cacaline, dar tie asa-ti place, m-am convins. De ce-ti place, ramane un mister, vorba lui Gogu. Cred ca n-ai altceva de facut. Sau te-a contactat guzganul rozaliu sa-ti mai dea o misiune. Ca la cum stau in sondaje, trebuie sa faca ceva sa mai creasca (sa se faca lunga, vorba lu' matale). Ca asa lucreaza baietii astia destepti de la PSD. Iar tu, baiat ascultator te-ai pus pe treaba cu mesajele politice. Incet, incet, pregatesti terenul. Asteptam mesajele alea cu Basescu, Ponta si restul. Ca doar pt asta te agiti asa.

P.S. Intreaba-l si tu pe bunelul Istrate, daca "vede" ceva despre Nastase si Guzgan. Intra la bulau?

Eu il vad....foarte clar....pe cacatalinul cel marcat...undeva intr-o duba,si cu zeghe...8-x>:)

Back