• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesajele lunii februarie

bodo

Prieten
Reaction score
0
Uai, avem restante mari la mesajele de pe blogul injinerului "para" Ioan Istrate. Nu mai are rost sa comentam ca toate sunt postmonitii sau chestii previzibile. Totusi , sa nu omitem fixatia bunelului pentru Tariceanu. Si avem chiar si decodificari.

Mesaje din 17 si 20 februarie 2012

17.02.2012 Apar intr-o mansarda spatioasa, inalta, unde spun: Am venit aici din cauza cutremurului care vine curand. In acest moment apar multe paturi supraetajate, improvizate etc …. Bani … Oameni

17.02.2012 Apar zapezile cu oamenii in case…. Probleme cu mancarea.. Ape .. Gradini .. si un cetatean englez.

20.02.2012 Apar in curtea unui palat despartit de un gard in interior. Cand ajung in dreptul palatului, iese din el un demnitar in costum alb. Costum albit de raze. Ies pe o poarta inalta ca Arcul de Triumf pe sub niste ziare vechi. Iesirea este supravegheata de o fata care are pe birou o instalatie audio-video…. intru in curte prin spate. La intrare e tot o fata care are pe birou o instalatie video. Intru prin spate in cladire unde se afla doi cetateni imbracati in haine inchise. Cetateanul de pe scara imi spune: cand a iesit demnitarul l-am vazut din spate … Eu ii strang mana.

20.02.2012 Prin fata mea trec unitati militare… Lumea se ia dupa militari… Unii striga: Nu avem ce manca …

Mesaje din 16 februarie

16.02.2012 O voce anunta: De e pace sau razboi, le vom duce pe toate …

16.02.2012 Doi tineri discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre efectuarea unei lucrari … Ma duc si eu la el sa-i spun ca vreau sa intocmesc un proces tehnologic despre …. sau alta lucrare la … Eu il intreb de cati bani sa fac rost? El: Nu cer bani, altii poate … dar terminati repede lucrarile. Apoi dau mana cu el.

02.02.2012 In fata unui sir de oamani, un cetatean indeamna pe o femeie sa citeasca o lista cu probleme….. La postul B1 TV, apar 2 femei care ii prezinta punctele de vedere….

05.02.2012 California. Se intampla un eveniment deosebit… Deodata vad bucati de pamant ca niste insule … Mesajul se repeta de cateva ori. Eu suparat vorbesc despre California.

06.02.2012 Apare un palat patriarhal unde se discuta situatii patriarhale din timpul lui N. Ceausescu…. Apoi, apre un palat ruinat in urma unui eveniment deosebit…. Dupa care aud: La multi ani! … [martie ....]

12.02.2012 Piata Universitatii e un demnitar care este insotit de 2 cetateni. Ma apropii de demnitar si discut cu el pro si contra. Dupa discutii vad in mana dreapta a demnitarului 2 hartii A4 tiparite una cu litere negre, cealalta cu litere verzi, copie. Pe partea carosabila vad sageti lungi cu directia Piata Unirii …

Revin in Piata Universitatii. Nu mai sunt oameni, dar vad pe peretele unei cladiri mai multe afise sterse de timp si in coltul strazii, doi cilindri de sticla in care se afla cate un sarpe in apa … Par a fi expusi la vedere. Plec ..

Mai tarziu ma intalnesc cu un cetatean care statea langa demnitar care imi spune: Capul unui sarpe a fost taiat si corpul lui a fost lipit de celalalt sarpe. Eu intreb : Capul sarpelui prelungit se misca? El zice: Da. Ma duc sa-l vad, ajung la coltul strazii de unde vad un semafor, cativa oameni si un politist de serviciu.

Decodificari:

Cu privire la mesajul din 12.01.2012 care prezinta in clar caderea guverului si evenimente premergatoare: Boc il cearta pe cetateanul de pe scena. (disputa intre el si ministrii). Acum el se retrage in spate. (renuntarea la functie). Tot acum apar membrii guvernului cararoa li se scurteaza capetele. (ministrii PDL isi pierd portofoliile)

Moartea pasarilor la Constanta a fost receptionata prin mesajul din 07.10.2011

Mesajul din 03.11.2011 cu recunoasterea regelui s-a concretizat pe 14.02.2012 printr-o hotarare judecatoreasca.

http://ioanistrate.ro/

=))

Mortal "Costum albit de raze"
si asta la fel =)) "Cetateanul de pe scara imi spune: cand a iesit demnitarul l-am vazut din spate … "ori a iesit cu spatele ori.....ma abtin .

A revenit la mesajele SF. Mai avea el unu cu un tip dintr-un film de gen :D. Deci iar are o criza, e clar. Acum sunt curioasa cum l-a vazut pe ala din spate. Bine ca nu a dat dr detalii :D. Si sa nu uitam ca mai avem un element de noutate, cutremurul care vine curand.

Extraordinare ultimele mesaje. Si atat de greu de anticipat. Vine si el cu evenimente deosebite in Rusia, dupa asa zisul atentat la Putin. De parca lumile "e" proaste si nu "stie" ca asta a fost inventat sa-i mai creasca putzin popularitatea lu indivindu' in cauza. Si evenimente peste alte 3 luni? Poi acum nu stiu izact data alegerilor, da o fi cam pe-atunci, sau macar campanie electorala o fi ... Despre al doilea mesaj ce sa mai zicem, Istrate tot asteapta, si asteapta.... Oricum, parca a inceput nepotu sa publice mesaje mai des. A constatat, in fine, ca pe forumul oficial al injinerului Istrate bate un vant rece.... :D

Iata mesajele cu pricina:

23.02.2012 Rusia. Evenimente deosebite … Peste 3 luni alte evenimente …

23.02.2012 Republica Moldova … eforturi pentru limba romana … limba de stat … Mesajul se repeta, dar cu flacari galbene care palpaie …

http://ioanistrate.ro/

Bine ca nu e cu flacari mov, ca era de rau. Era mana lui Manolea. Dar si flacarile galbene care palpie prevestesc ceva rau. Io zic ca prevestesc moartea PNL-ului. Dispare partea galbina si ramane numai sageata albastra. Care sageata albastra, dupa privatizarea CFR-ului, va ajunge la fier vechi. Zic si eu, nah, nu trebuie s-o luati de buna.

Back