• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mile Carpenisan

nita

New member
Reaction score
0
am citit azi ceva in Jurnalul National....ceva scris de Mile. M-a impresionat mult.
"Daca da o minune si apucam batranetea...." spunea Mile.... la el nu s-a intamplat minunea asta!!!
Vazand la tv cazurile celor 2 femei, care au facut septicemie in spital, in cateva ore de la operatiile acelea minore, ma gandesc daca nu o fi patit si baiatul asta la fel! Numai ca el a fost ghinionist, i-a cedat inima si s-a dus.... Ca altcumva nu-mi explic cum se poate muri de la un furuncul????
La fel a patit si Tony Tecuceanu!!!...Ce bacterii bantuie spitalele din Romania fratilor???? Ca daca te cureti in cateva zile de la infectare, e groasa treaba!!!

Mult adevar a grait Mile in articolul de mai jos:
http://www.jurnalul.ro/stire-special/mile-in-fata-lui-hristos-542438.html

eu una cam am frica de spitalele noastre,,cand am o pronlema incerc sa ma tratez acasa si daca problema este grava caut ceva pe afara tarii

Beleaua mare cu bacteriile astea de spital este ca sunt "antrenate" cu fel de fel de medicamente, si pot fi tinute sub control extrem de greu.

da gogu ai dreptate ,dar totusi daca se face curatenie si dezinfectie ca la carte si se respecta normele ,atunci cred ca ceva s ar schimba

Cum iti spuneam si pe chat, cu ce puii mei sa faci curatenie cad ti se da pe o sectie intreaga de spital ca dezinfectant, intr-o luna, 1 (una) sticla de spirt? Sau 2 sticle de clor?

Aici eu cred ca e vorba si de nesimtirea directorilor de spital, pusi acolo pe criterii poitice....acolo e "buba"

Eu va dau dreptate.Problema este ca daca eu ma internez la spital ,unde este diguranta mea?

Back