cristinica cred ca a luat-o razna =)) =)) oare de ce crede ca ma afecteaza limbajul ei vulgar? da dovada de nesimtire, de tupeu, de mojicie, se tine scai de forumul asta ca raia de omul sanatos, dar cui ii pasa?
Postat de cristina in 2010-07-15 06:13:58 GMT
mod1 - esti de plans, fetito ! de tot plansul, fetito ! bolnava mintal si frustrata pe deasupra. Ai butoane pe mana ? esti moderatoare ? Ha ! mare branza. Viata ta si talentele se limiteaza la acel site unde moderezi. Si o sa faci tensiune 20 cu 10 cand o sa citesti aici, pentru ca aici nu imi poti sterge mesajele. Si am sa postez la guest de fiecare data cand vad in arhiva chatului ca bateti campii, fie ca iti place tie fie ca nu iti place. Daca nu-ti place ceva, fetito -ia pastile!si apa rece.
m-am coborat la nivelul ei si i-am raspuns

va spun asta ca sa stiti ca eu am fost
Postat de mod1 in 2010-07-15 13:30:00 GMT
cristina, ai plecat de la noi pe usa din dos, cu un sut in fund. te milogesti sa te primim inapoi. chiar crezi ca asta e calea ca sa ti se ridice banul? poti sa scrii ce vrei, unde vrei, e singura oara cand iti raspund. BANATA VEI RAMANE PENTRU TOTDEAUNA. pa!
Postat de mod1 in 2010-07-15 13:36:26 GMT
si inca ceva. poate nu stii, dar topicul pe care scrii poate fi inchis oricand. fie ca iti place tie fie ca nu iti place. iar in cazul asta ai sa scrii fix o laie.