• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Monica Columbeanu

magda

New member
Reaction score
0
Monica Columbeanu, in camasa lui Iri la mall!

Monica Columbeanu si-a luat fetita la cumparaturi intr-un mall, insa a uitat sa-si ia... pantalonii.
Vedeta a facut shopping imbracata intr-o camasa barbateasca, relateaza Showbiz.ro, care citeaza ziarul Libertatea.

Moni s-a hotarat sa iasa la o sedinta de shopping impreuna cu fetita sa, Irina
Probabil ca bruneta nu mai are haine sau nu-i mai place nimic pentru ca s-a afisat intr-o camasa alba de-a sotului sau, legata cu o curelusa fina in talie.
Observand ca paparazii sunt pe urmele ei, Moni s-a oprit intr-un magazin si a cumparat o pereche de pantaloni scurti pe care i-a imbracat pe loc.

apropo.ro

Attachments

• rsz_mc.jpg
    rsz_mc.jpg
    12.2 KB · Views: 14
  • rsz_mc2.jpg
    rsz_mc2.jpg
    10.6 KB · Views: 13
cum sa fie aia camasa lui iri, daca ei ii vine asa? lui cred ca-i ajunge pana la genunchi.

inseamna ca e a lui ricky?:D (tot un fel de sot)

Moni, par de 1000 euro pe luna

Sotia lui Columbeanu isi rasfata lunar parul cu servicii de ingrijire care ajung lejer la 1.000 de euro.

„Monica vine la salon cam de doua ori pe saptamana. De obicei i se aplica un tratament de hidratare si o masca de ciocolata care-i revitalizeaza culoarea naturala a parului. Il hidrateaza si cu ajutorul vitaminei E din masca. Aceasta il protejeaza impotriva imbatranirii si cam o data pe luna o tund si fac o reconstructie cu foarfeca Ventaglio”, a declarat, pentru ziarul Ring, Massimiliano Cornacchia, hair stilistul vedetei.

ring.ro
199610_articol.jpg

Monica Columbeanu: Tot ce pot să-i zic lui Iri e să fie mai grijuliu

Monica Columbeanu a vorbit, în cadrul emisiunii Acces Direct
, despre scandalul iscat de imaginile apărute în presă care îl înfăţişează pe soţul ei , Irinel, în ipostaze erotice cu cele două blonde, chiar în vila de la Izvorani.

Diva a declarat că acesta nu este nici pe departe cel mai mare scandal prin care a trecut căsnicia ei, pe parcursul anilor şi că nu se poate împiedica de asemenea "accesorii", când are lucruri mult mai importante de făcut.

Moni a dezvăluit că nu a văzut filmarea apărută pe internet încă şi că Irinel i-ar fi dat "4 miliarde" de mesaje pentru a-i da explicaţii cu privire la înşelătorie, însă ea a fost mult prea ocupată a să-i răspundă la ele.

"Prioritatea numărul unu e fetiţa mea. Cum ar fi să mă împiedic de asemenea detalii? Căsnicia pentru mine înseamnă mult mai mult, iar fetiţa mea merită o familie." a declarat Monica pentru emisiunea Acces Direct.

Doamna Columbeanu a adăugat că nu ştie ce reacţie ar putea să aibă la acest imens scandal şi că tot ce poate să-i spună soţului ei este să fie mai precaut pe viitor.

"Tot ce pot să-i spun este să fie mai grijuliu. Altceva nu ştiu.(...) Nu sunt genu care să facă scandal. Cred că i sunt mult prea recunoscătoare pentru ce a făcut pentru mine." a spus Moni.

Attachments

• monica.jpg
    monica.jpg
    58.5 KB · Views: 1
L-a parasit Moni pe Irinel Columbeanu?

201430_articol.jpg

Monica Columbeanu se muta in Los Angeles, iar sotul sau nu a condus-o nici macar la aeroport. Totusi, inainte de plecare i-a cerut sotului sa fie mai grijuliu data viitoare.
Moni a marturisit, in premiera pentru Libertatea, ca ia in calcul sa divorteze de Irinel, dar dupa ce se va gandi bine, fara sa o influenteze nimeni. “Ce pot spune? Sunt mai indragostita ca niciodata. O sa ma recasatoresc cu el, la nunta de platina”, a comentat Monica, ironic, aventura lui Irinel cu blondele. “Abia astept sa ajung in America! Acolo o sa ma gandesc daca divortez sau nu”, a marturisit Moni, inainte de plecare.

Monica Columbeanu a plecat departe de jacuzzi-ul in care a fost inselata de Irinel. Vedeta va sta urmatoarele doua luni la Los Angeles, dar nu renunta inca la casnicia cu omul de afaceri, potrivit Realitatea.net.

„Casnicia mea e un pic stranie, dar trebuie sa facem si sacrificii daca vrem sa reusim. Pentru Irina se merita orice sacrificiu. Ea, pe la 20 de ani, va aprecia ca am renuntat la viata de printese de aici. Viata ei va fi in SUA, merita o viata frumoasa. Traim din banii pe care ii fac aici, dar sigur voi face bani si acolo", a declarat Monica, potrivit Libertatea.

Top modelul a adaugat ca fetele care s-au filmat la "orgia" cu Irinel isi doresc expunere si i-a cerut lui Irinel doar sa fie mai grijuliu data viitoare. [Iri, orgie la Izvorani]

Potrivit Click, dupa ce au fost acuzate ca sunt lipsite de moralitate fiindca au aparut in presa cu un film in care Irinel isi insela sotia, Anca si Flore au declarat ca vor sa-si ceara scuze fiicei Monicai, care va avea de suferit din cauza acestui scandal. "Am facut acel film doar pentru noi, nu l-am dat noi presei. In cazul in care Monica va divorta, ne vom cere scuze. Dar nu credem ca acest lucru se va intampla pentru ca cei doi au o relatie deschisa. Incepand de azi noi nu vrem sa mai aparem in presa cu acest subiect", au mai spus acestea.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/201430/L-a-parasit-Moni-pe-Irinel-Columbeanu.html

Moni Columbeanu: Nu mai fac totul ca sa-mi salvez casnicia

Monica Columbeanu a recunoscut la emisiunea Un show pacatos de la Antena 1 ca in acest moment nu mai face totul pentru a-si salva casnicia.

Prezenta in platoul emisiunii lui Dan Capatos , Moni a declarat ca traverseaza o perioada tulbure si a adaugat ca nu a purtat inca o discutie serioasa cu Irinel Columbeanu.

Motivul? "Mi-e teama de ceea ce as putea sa-i spun. Inca nu am avut puterea sa-i spun ceea ce simt cu adevarat", a spus Monica Columbeanu .

Referitor la casnicie, Monica a declarat ca se va gandi foarte serios daca va ramane sau nu mai departe langa sotul ei.

"Ii sunt recunoscatoare sotului meu pentru tot ce a facut pentru mine, dar nu cred ca trebuie sa-mi dedic intreaga existenta lui doar pentru faptul ca s-a straduit la momentul acela sa ma faca complet fericita pentru ca intre timp s-a schimbat. Nu mai doreste sa ma faca fericita secunda de secunda, drept dovada mai greseste din cand in cand. (...)

Fiecare dintre noi are dreptul la fericire. Eu traiesc cei mai frumosi ani din viata mea si trebuie sa ma gandesc foarte serios ce vreau sa fac cu ei", a mai spus Monica Columbeanu .
http://www.vedeta.ro/Monica_Columbe...l_ca_sa_mi_salvez_casnicia__VIDEO_-17916.html

Visa la miliardari? Monica Columbeanu, poetă melancolică în clasa a VIII-a

artid_1294653971b.jpg

Că românul s-a născut poet o ştie toată lumea, însă până la dive părea să fie o cale lungă. Dar iată că Monica Columbeanu ne uimeşte din nou.

Pe când avea doar 14 ani şi probabil încă era o inocentă în tainele iubirii, băcăuanca îşi încerca talentul în oraşul natal ca poetă. Publica în revista şcolii „Alexandru Ioan Cuza” încercări de versuri albe, pentru un iubit imaginar, după cum informează Cancan.

„Poate mai ajunge/ o frunză albastră printre frunze/ verzi sau o slovă/ pe o foaie îngălbenită de timp (...) Zâmbet/ frunză albastră şi slavă...” - Extemporal la viitor - este una din poeziile Monicăi, pe atunci Gabor.

Ceva mai profundă şi cu înclinaţie melancolică – să fie Bacăul de vină? – se arată viitoarea doamnă Columbeanu în poezia „Somul pustiului”: „Mă aruncă în gol/ vidul toamnei strâmbe, de magma eruptă din mine./ Mă cutremură frunza-mi verde să mai fierb încă o oră de somn./D orm întinsă pe un deget de-al tău, dar mă scuturi, să cad pe pustiu, să alunec şi să mă ciocnesc de.../ M-am trezit!”. Evident, în braţele unui miliardar puriu!

http://www.vdtonline.ro/vedete/visa...eta-melancolica-in-clasa-a-viiia_1024752.html

2011, după Carmen Harra: Andreea Marin Bănică, mămică, Monica Columbeanu, deprimată

artid_1293104007b.jpg

Deşi până acum previziunile faimoasei Carmen Harra nu prea s-au potrivit pentru România, clarvăzătoarea continuă seria de dezvăluiri în ceea ce le priveşte pe vedetele noastre autohtone. Iar în colimator au intrat Andreea Marin Bănică şi Monica Columbeanu.

În ceea ce o priveşte pe fosta Zână a Surprizelor, prezicătoarea este de părere că la ea va veni barza.

„Categoric, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr vor mai avea încă un copil împreună, cel mai probabil un băiat. Ea va anunţa în 2011 că e însărcinată. Ca urmare a dorinţei ei de a avea încă un copil
, sunt şanse mici să revină în televiziune în următorul an, însă va reveni”, a declarat Harra pentru Ring.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre partenera de viaţă a lui Irinel Columbeanu. Ea va avea un an greu, din care va ieşi şifonată.

„Şi în 2011, Monica şi Irinel Columbeanu rămân departe unul de celălalt. Sunt ca divorţaţi, i-am prezis ei din 2009. Căsnicia lor e o glumă în care nu mai crede nimeni. O văd stabilită în SUA, dar îi va fi greu să devină celebră şi aici. Din cauza competiţiei dure de la Hollywood, e destul de deprimată, dar nu e genul care să se sinucidă”, a completat clarvăzătoarea.

Acum rămâne de văzut dacă previziunile se vor dovedi reale pentru cele două VIP-uri.
artid_1293104007c.jpg

http://www.vdtonline.ro/vedete/2011...mica-monica-columbeanu-deprimata_1024585.html

Monica Columbeanu divorteaza de Irinel Columbeanu. E pe bani multi

monica-columbeanu-divorteaza-de-irinel-columbeanu-e-pe-bani-multi-8346-editorial.jpg

Marea dragoste dintre Irinel Columbeanu si Monica Columbeanu a luat sfarsit, iar premizele spun ca divortul se va consuma destul de rapid. Monica, aflata in SUA, unde urmareste sa-si faca o cariera la Hollywood, a fost cea care a intentat divortul, iar primul termen va fi in 21 martie2011, la Judecatoria din Buftea.

Surse din presa afirma ca Monica este hotarata sa obtina cat mai multi bani de pe urma lui Irinel, care a fost implicat in cateva aventuri amoroase in ultimul an, semn ca le cam schiopata casnicia. Si Monica la randul ei nu s-a dovedit prea fidela, avand la randu-i cateva aventuri, intre care una mai scandaloasa cu un playboy londonez.

Acum, Mona il cam santajeaza pe Iri cu copilul, cu micuta Irina. A amenintat ca daca nu va obtine suficienti bani din acesta afacere va cere sa aiba copilul in grija ei, fapt pe care inca sotul Columbeanu nu vrea sa-l accepte in ruptul capului, fiind dispus sa cedeze mai multe milioane de euro pentru ca sa aiba in crestere copilul si sa nu mai auda in veci de Monica.

Apropiatii familiei spun ca scandalul media abia cum incepe. Tocmai de aceea, alte voci din presa sustin ca ar fi vorba doar de un aranjament intre cei doi soti ca Monica sa ajunga iar in centrul atentiei, aventura de peste Ocean facand publicul romanesc sa uite de ea. Cum n-a iesit nici faza cu vedeta de la Hollywood, Mona nu vrea sa se intoarca in tara cu coada intre picioare, uitata de presa. Asa ca, se zice, sotii Columbeanu au pus la cale acest cancan de presa si s-a folosit de ziarul cu acelasi nume. Vom vedea.

Cei doi au mai obisnuit publicul cu scandaluri aranjate, inclusiv acel celebru sex oral filmat pe gaura cheii. Se pare ca ori de cate ori Mona are nevoie de publicitate si se inventeaza ceva, Irinel devine mare platitor, dar si mare amator.

Daca insa afacerea nu e o inventie, atunci e pe bani foarte multi, pentru ca se spune ca Monica ar vrea sa ceara jumatate din averea magnatului de la Snagov.

http://www.agentia.org/monden/monic...e-irinel-columbeanu-e-pe-bani-multi-8346.html

Irina Columbeanu, luată de tată de la grădiniţă. Monica a făcut recurs şi vrea să plece cu fata în SUA

irina-columbeanu-luata-de-tata-de-la-gradinita-monica-a-facut-recurs-si-vrea-sa-plece-cu-fata-in-sua-89336.jpg

Irina Columbeanu a mers marţi la grădiniţă împreună cu mama şi a fost luată de tată care a câştigat prima rundă în procesul legat de custodie. Irina va rămâne cu tatăl ei până la finalizarea divorţului. Monica a făcut recurs în speranţa ca va reusi sa plece cu fetita in America.

Irina Columbeanu a mers în această dimineaţă la grădiniţă de mama ei, iar la finalul programului a fost luată de tată. Monica Columbeanu nu a comentat în niciun fel acest lucru şi nici nu vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Luni, Irinel Columbeanu a reuşit să-i convingă pe magistraţii de la Tribunalul Buftea că fetiţei îi va fi mai bine cu el, aşa că decizia instanţei a fost în favoarea lui.

Monica a făcut recurs la decizia tribunalului. Omul de afaceri e hotărât însă să nu o mai lase pe micuţa Irina să meargă în America, unde a avut o experienţă traumatizantă, după cum a reieşit în urma unei vizite la spiholog.

Irinel Columbeanu a obţinut custodia provizorie şi se pregăteşte pentru custodia definitivă. Urmează, însă, lupte pe toate fronturile.

Apropiaţii soţilor Columbeanu au început să dezvăluie amănunte din viaţa celor doi. Monica şi Irinel nu mai dormeau în aceeaşi cameră în ultimii doi ani şi se certau cu orice ocazie. Iar pe mica Irina, doar tatăl lui Irinel o mai putea calma.

Primul termen în procesul de divorţ al soţilor Columbeanu a fost stabilit pentru data de 21 martie.

http://www.antena3.ro/life-show/mon...s-si-vrea-sa-plece-cu-fata-in-sua-119556.html

Razboiul Columbenilor: Dovada ca Moni isi batea fiica

208775_articol.jpg

Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.
Omul de afaceri le cere judecatorilor sa o decada din drepturile parintesti pe sotia sa Monica, pe motiv ca si-ar lovi fetita.
Irina despre mama ei

Potrivit showbiz.ro, pe langa declartia sincera a Irinei in care spune ca si-ar cumpara o alta mama, Irinel Columbeanu a mai facut publica o inregistrare in care chiar mama sotiei sale se plange de comportamentul acesteia, fata de ea cat si fata de fetita, si marturiseste ca nu este deloc de acord cu decizia Monicai de a pleca in Statele Unite.
marturiile Veronicai-soacra lui Irinel
continua marturiile
marturii- partea a 3-a

Irinel o citeaza pe soacra sa, care i-a povestit acestuia prin ce traume ar fi trecut fetita lui

"Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru ca ma bate", i-ar fi spus Irina.

"I-am lasat doua iconite la televizor, sa te rogi la Doamne Doamne ca sa nu te bata mama (...) orice se intampla sa nu-ti fie frica de mama. Tu sa spui la gradinita", i-ar mai povestit soacra lui Irinel, acestuia, porivit stirileprotv.ro.

* De partea cealalta, Monica Columbeanu spune ca va face tot ce este posibil si legal pentru ca fiica sa, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de ea si de familia sa, precizand ca respinge orice acuzatii care i-au fost aduse in legatura cu fetita ei.

"In legatura cu ultimele acuzatii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, ma declar dezgustata de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a facut aceste declaratii, in vederea crearii unei presiuni mediatice puternice, de natura sa influenteze litigiile in care suntem implicati, imi declar, inca o data, vointa de a face tot ce e posibil si legal pentru ca fiica mea, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de mine si de familia mea", spune Monica Columbeanu, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, ea respinge orice acuzatii care i-au fost aduse in legatura cu fetita ei. "Resping orice acuzatii cu privire la comportamentul meu sau al oricarei alte persoane din familia mea, in ceea ce o priveste pe fetita mea si voi face toate demersurile pentru ca orice acuzatii nefondate sa fie sanctionate", spune Monica Columbeanu.

Ea le multumeste ziaristilor care au relatat corect ultimele evenimente. "(...) Rog sa fiu inteleasa in ceea ce priveste retinerea mea de a dezbate in public aspecte care tin de relatia mea cu un copil de 4 ani si care, in timp, ar putea fi afectat prin aceasta expunere", precizeaza Monica Columbeanu.

* Sotii Columbeanu nu au avut o "foarte puternica" legatura cu fiica lor

Magistratii care au dispus ca Irina Columbeanu sa ramana temporar in grija tatalui afirma in motivarea deciziei ca intre niciunul dintre cei doi parinti si fetita in varsta de cinci ani nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite de tata sunt "preferabile".

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...-Irinel-sustine-ca-Moni-o-batea-pe-Irina.html

Decizie finala: Irina ramane in grija tatalui sau

Irina Columbeanu ramane in grija tatalui sau, Irinel, pana la solutionarea definitiva a divortului, a decis, vineri, Tribunalul Bucuresti care a respins o noua cerere a Monicai Columbeanu privind incredintarea fetitei.
Judecatoria Buftea hotarase, luni, ca Irina Columbeanu sa ramana in grija tatalui sau, insa Monica Columbeanu a apelat la o alta cale de a primi in grija fetita si a facut cerere de suspendare provizorie a efectelor deciziei Judecatoriei Buftea, solicitare care a fost respinsa vineri de Tribunalul Bucuresti, ca neintemeiata. [Mos Craciun l-a ajutat pe Irinel sa obtina custodia fiicei sale]

Judecatoria Buftea si-au motivat decizia de luni prin faptul ca intre niciunul dintre cei doi parinti si copilul in varsta de cinci ani nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite ei de tata sunt "preferabile".

Pe de alta parte, Irinel Columbeanu a cerut instantei sa o decada din drepturile parintesti pe Monica, acuzand ca aceasta este violenta si o batea pe Irina.

208831_articol.jpg

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...finala-Irina-ramane-in-grija-tatalui-sau.html

T.A.T.A: Irina Columbeanu ar putea ajunge la "orfelinat"

Divortul sotilor Columbeanu s-a transformat intr-un cosmar pentru Irina, singurul copil al familiei, iar razboiul dintre acestia risca sa culmineze cu plasarea fiicei lor, in regim de urgenta, intr-o unitate de ocrotire a copilului, sustine Alianta T.A.T.A.
Desi este cunoscuta pentru apararea drepturilor tatilor, Alianta T.A.T.A critica atitudinea lui Irinel Columbeanu in ceea ce priveste procesul de custodie pentru micuta Irina, relateaza Libertatea. Astfel, Bogdan Draghici, presedintele T.A.T.A, a declarat ca nu este de acord cu comportamentul celebrului om de afeceri, sustinand ca Irinel Columbeanu nu face altceva decat sa recurga la aceleasi metode pe care le condamna.

"Expune copilul postand filmulete si e evident ca micuta e atrasa in scandalul dintre parinti, fiind pe post de minge de ping-pong. Din inregistrari reiese ca mama e vorbita de rau de fata cu fetita, ceea ce e impardonabil. Ponegrindu-si fiica in fata ginerelui si in prezenta copilului, bunica materna are un comportament de mahala care n-o califica nici macar ca bona. Mai ramane de verificat daca sunt apti pentru a avea grija de copil bunicul patern si matusa materna”, a declarat Draghici, potrivit Ring. [Mama Monicai, amenintata cu moartea de Irinel]

Presedintele asociatiei T. A.T.A. este hotarat sa ia masuri impotriva lui Irinel Columbeanu daca nu da dovada ca poate fi un tata responsabil. Mai precis, potrivit lui Draghici, Alianta T.A.T.A ar putea solicita "Directiei Generale pentru Protectia Copilului Ilfov sa demareze procesul de instituire a plasamentului in regim de urgenta a copilului, adica sa fie luat ambilor parinti si dat fie unui membru al familiei, fie unei persoane fata de care copila e atasata sau pur si simplu sa fie luata de o unitate de ocrotire a copilului”.

http://www.9am.ro/stiri-revista-pre...-Columbeanu-ar-putea-ajunge-la-orfelinat.html

EDITORIALUL EVZ: Acest text nu este despre Oana Zăvoranu

La noi sunt prizate, precum liniile de cocaină în WC-urile cluburilor de fiţe, scandalul şi zoaiele. Efectele sunt garantate: euforie, tradusă în rating, şi dezastru, tradus în cum arată România - ţara în care domnii şi doamnele se recunosc după organele sexuale, nu după figură.

Maurice Bowra a fost un mare critic literar englez, preşedinte al Academiei Britanice la sfârşitul anilor ’50 şi o figură extrem de influentă la Oxford în epoca postbelică. Despre el circulă următoarea legendă. Într-o zi, a mers împreună cu nişte colegi să facă baie în râul Cherwell. Departe de ochii curioşilor, bărbaţii au ales să înoate goi. La un moment dat însă, un grup de doamne şi-a făcut apariţia. Ruşinaţi, bărbaţii şi-au acoperit cu mâinile părţile intime. Mai puţin Bowra, care a preferat să-şi ascundă faţa între palme. "Domnilor, nu ştiu despre dumneavoastră, dar eu sunt cunoscut în Oxford după figură", le-ar fi spus criticul partenerilor de înot.

Mi-am amintit scena aceasta, cu definiţiile ei perfecte despre ipocrizie, candoare şi ironie, privind şuvoiului de obscenitate revărsat pe micile ecrane româneşti de dramoletele cuplurilor Moni-Iri şi Oana-Pepe. "Îi văd pe concetăţenii mei care urmăresc cu nesaţ aceste «ştiri» ca pe nişte peşti mici ai adâncului orb, înotând cu gura căscată după căcatul de balenă venit de sus, din care să se împărtăşească cu toţii", scria luni, în "Gândul", Cristian Tudor Popescu. Cu totul ironic, "Gândul" e un ziar care-şi trăieşte ultimele zile ale existenţei "pe hârtie". Asta nu e însă o ştire importantă decât pentru peşti mijlocii înotând în ecosisteme cu minimă vizibilitate. Adică, pe scara evoluţiei, un pic mai aproape de normalitatea inteligentă de pe Terra.

Inteligenţa, în cazul de faţă, ar presupune un minim interes investit în evenimentele care au potenţialul de a schimba, într-un fel sau altul, viaţa comunităţii şi a membrilor săi. Societatea românească preferă, însă, rolul publicului pasiv. Actorii implicaţi nu prea servesc ca modele. În schimb, sunt prizate, precum liniile de cocaină în WC-urile cluburilor de fiţe, scandalul şi zoaiele. Efectele sunt garantate: euforie, tradusă în rating, şi dezastru, tradus în cum arată România - ţara în care domnii şi doamnele se recunosc după organele sexuale, nu după figură. Evident, argumentul televiziunilor pentru "micul derapaj de tabloidizare" (citat eufemistic din Sorin Ovidiu Vîntu) e clasicul "asta cere publicul". Cu toată şcoala BBC atent cultivată de responsabilii editoriali autohtoni, Pierre Bourdieu pare să fi scăpat lecturilor redacţionale. Sociologul francez a demonstrat acum câteva decenii că preferinţele nu se formează independent în spaţiul public. Din contră, chiar. Publicul cere ceea ce este învăţat să ceară. La noi, vede planuri acolo unde e doar improvizaţie şi ştiri importante acolo unde e numai periferie.

Într-un fel, rezistenţa instituţională şi socială a României la schimbare e explicabilă tocmai prin detaliile intime şi sordide ale acestui fel de a ne raporta la realitatea înconjurătoare. Neglijând modalităţile legitime de contestare a puterii, înţeleasă ca sumă de instituţii şi practici, patria pare să-şi fi construit, mai degrabă, mijloace de ignorare a ei. Puţinii care refuză să facă din divorţuri VIP repere de tipul "Breaking News" nu pot fi niciodată masa critică de care are nevoie România. Unii pleacă afară, pentru că s-au săturat să fie o minoritate neglijată. Alţii tac deplin în ţară, preferând să ridice ziduri în jurul lor şi să trăiască o realitate care de fapt nu există. Se visează la un nou partid, la o nouă autostradă, la un nou teatru sau la o nouă Românie. Doar se visează, pentru că, în mod paradoxal, până şi masa critică e infestată de viruşii lehamitei generalizate.

Tabăra cealaltă e contagioasă prin avantajul numeric. Ea se manifestă, omniprezentă, în trafic şi la serviciu, în malluri şi cârciumile de cartier, în oraşele prăfuite ale provinciei şi pe marile bulevarde, în sălile de teatru şi la bordel, în ziare frivole şi în mediile quality, în parlament, guvern sau administraţie prezidenţială. De la scara blocului până la scara avionului spre Bruxelles al lui Adrian Severin, cangrena e atât de întinsă încât însăşi masa necritică ajunge masa critică şi vector al stagnării. Nu cifrele contează aici, pentru că vehiculata ieşire din recesiune nu spune nimic despre populaţia care va suporta fericirea de a fi avut un guvern precum cel condus de Emil Boc. O va face, desigur, mutând febril cu telecomanda între relatările divorţurilor, puţin jurnalism adevărat de la televiziunile domnului profesor Voiculescu şi nişte divertisment de calitate cu Pepe. În definitiv, la Bucureşti, noi suntem cunoscuţi după mădulare. Dumneavoastră?

http://www.evz.ro

am sarit peste unele faze ale procesului de divort,cu toate implicarile lui...era prea plictisitor :D
se pare ca incepe sa se ajunga la un consens (tot banii,deh)
Monica o lasa pe Irina la Izvorani

Monica-o-lasa-pe-Irina-la-Izvorani.jpg

Lucrurile par a se calma in scandalul dintre Monica si Irinel Columbeanu cu privire la custodia micutei Irina. Avocatul Ionut Dojana spune ca Monica este dispusa sa o lase pe Irina o saptamana la Izvorani, dar cu anumite conditii.

"Monica isi doreste ca tatal Irinei sa faca parte din viata copilei. O va lasa la Irinel o saptamana de proba", a declarat Ionut Dojana la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv.

Acesta a mai sustinut ca Monica Columbeanu vrea ca fiica sa fie ingrijita de catre mama sa.

Moni Columbeanu este audiata la Politia Voluntari (Video)

De asemenea, in intelegerea propusa omului de afaceri Monica anunta ca vrea ca programul scolar al Irinei sa fie respectat ad literam si ca Irinel nu va decide nicio activitate extrascolara a fiicei sale.

Monica mai vrea ca ea sa decida unde va merge Irina la doctor si ca micuta sa fie ferita de presa.

sursa

Back