• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Nita si premonitiile lui... mult mai tari si mai brava calu (sic!) Istrate si Doinita

ceva, vre-o veste de la nita in seara asta? nu ne lasaaaaaaaaaaaaa!!!

a mai intrat nita? ceva vesti? nitaaaaaaaaaa, tu esti speranta noastra. nu ne poti lasa asa!!! te imploram, vin-o cu vesti. am catel, purcel,papagal, ma tem pentru ei!!!

Buna Bodo si restul,
Stati linistiti, prietenii mei paranormalii vegheaza pt. dvs. In urmatoarele 24 de h nu vom fi loviti de tren. Garantat. Si nici de cutremur. Garantat.

Aseara, la ora 20, am facut o frumoasa rugaciune colectiva. In spirala formata au intrat urmatoarele persoane: eu, nevasta-mea, Raducu, toti vecinii de la 6 si de la 7, administratorul (de la bloc), matusica mea din Rahova si bineinteles prietenii mei paranormalii. Am servit aghiasma, mucinici si am reusit sa destupam un canal energetic nemaipomenit, care ne-a "integrat pe toti in astralul absolut". Senzatia a fost deosebita, caci fii-miu Raducu, a pus rachiu in sticla de aghiasma. Parca pluteam odata cu sufrageria.... Doamne, ce frumos a fost!

Rugaciunea a avut scopul de a "muta" cutremurul cel mare de la noi, in alta parte. Nu va pot garanta ca am reusit 100% acest lucru, dar mai mult ca sigur ca pana de Pasti nu o sa auzim ZBANGUL. Cred ca nici dupa Pasti, dar mai lucram. O sa ne rugam si mai mult.

*Nu va pot garanta ca am reusit 100% acest lucru, dar mai mult ca sigur ca pana de Pasti nu o sa auzim ZBANGUL. Cred ca nici dupa Pasti, dar mai lucram. O sa ne rugam si mai mult. *Ceea ce ai postat tu aici chiar ma face sa rad.

raluca said:
*Nu va pot garanta ca am reusit 100% acest lucru, dar mai mult ca sigur ca pana de Pasti nu o sa auzim ZBANGUL. Cred ca nici dupa Pasti, dar mai lucram. O sa ne rugam si mai mult. *Ceea ce ai postat tu aici chiar ma face sa rad.

Razi daca te amuza:P

Io-nita, iti multumesc in genunchi ca ati abatut urgia de pe capul nostru :D

Io-nita (sic!), io impreuna cu tremuratorii de ziua a opta si vecinii de la 3 si 7 iti multumim din rarunchi. Totusi, Tomita, seful de scara ma pune sa intreb daca mai aveti agheasma.

Gogu said:
Io-nita (sic!), io impreuna cu tremuratorii de ziua a opta si vecinii de la 3 si 7 iti multumim din rarunchi. Totusi, Tomita, seful de scara ma pune sa intreb daca mai aveti agheasma.

Gogu,
Zi-i lui Tomita ca momentan nu mai am. Dar merg la tara la socrii si mai iau. Caci se apropie 14 si 21 martie si-mi trebuie combustibil la greu pt. rugaciunea colectiva. Daca trecem si de cumpana asta, gata, putem spune ca ne-am nascut a 2-a oara! Chiar ma gindesc sa va cooptez si pe voi intr-o rugaciunea colectiva, ca sa ne sporim puterile. Adica, pe 14 martie, la ora 20 fix, sa ne "adunam" gramada pe forum si sa ne rugam. Cine are voce, poate sa zica si un cintecel (religios, bineinteles). Cred ca o sa fie foarte frumos. Si practic, caci vom muta cutremurul la vecini...

Drajii mei,
Hai sa va povestesc ce mai e pe la vecinii mei de la 5, aia cu un forum ce seamana cu al nostru si la care e jalanie mare. De ce e jalanie, o sa ma intrebati. Si eu o sa va raspund, bineinteles sub forma de pamflet, ca doar ma stiti ca sint sugubat. Sau sub forma de premonitie, luati-o cum vreti, ca tot acolo ajungem.

Dintr-o data, moderatorii de acolo au avut o reveleatie. Ei si-au dat seama ca userii ce posteaza in maretul lor forum sint oameni cu intelectul mai redus, adica ei povestesc doar despre catelusi, papagali, vise ciudate cu Iisus Hristos ce vesteste sosirea cutremururlui, etc… Vestita “Albastrica” urla la ei ca daca nu se potolesc ii va bana… Degeaba, aia nu inteleg si pace. Dar Albastrica nu se intreaba de ce s-a ajuns aici. Pai o ajut eu cu raspunsul. Sint 2 variante:
1. A banat de-a lungul timpului toti userii mai rasariti, ca doar ei nu aveau nevoie de asa ceva, ei aveau nevoie de creduli. Si cu astia au ramas. De aia acolo se discuta despre fluturasi si nu despre Nicolae Grigorescu. Vezi Albastrico, ti-ai facut-o cu mina ta!
2. Chiar injinerul a spus ca precursorii cutremurului sint (desi noi stim ca nu injinerul a spus asta, dar ne-am prefacut ca am crezut minciunica lor nevinovata):
- cresterea apei in fintini
- vise despre cutremur
- comportamentul ciudat al animalelor
Si atunici chiar nu inteleg de ce se oftica Albastrica ca userii povestesc doar despre asa ceva. Pai nu ei le-au dat astfel de idei? S-au intors ideile impotriva lor oare?

Oricum, acolo e o liniste de-ti tiuie urechile. Trafic “ciuciu”. Si aici exista mai multe variante:
1. Exista posibilitatea ca “baietii astia destepti” sa doreasca sa inchida forumul (oficial), pentru ca probabil ei si-au mutat “clientii fideli” in alt cuib, iar pe asta vor sa-l matraseasca.
2. Au vazut ca nu e bine sa scormoneasca cu betisotul in c….. at ca mai rau il fac sa puta, adica cu cit se disculpau ei mai rau, ca fac totul GRATIS, bla, bla, bla, cu atit trezeau mai multe suspiciuni (stiti vorba aia, chelul isi pune mereu mina in cap). Si atunci ce si-au zis: silentio stampa!
3. Se apropie cu repeziciune 14 si 21 martie, date cruciale pentru ei, caci daca o dau in bara (sic!), gata, nu-i mai reabiliteaza nici injinerul, nici Papa, nici D-zeu…. Pot sa inchida pravalia si sa-si vada de viata lor. Pot sa incerce alta metoda de prosteala, ca asta cu injinerul, nu prea mai tine. Sa incerce cu Cireseaua, Doineaua si alte zmeoiace, acum, cit mai au timp, pina nu apare legea aia cu vrajitoarele si prezicatoarele, ca dupa aia e mai greu. 3-15 ani, asta e pedeapsa pentru muncile astea intelectuale, ce necesita multe diplome si cunostiinte juridice “solide”, dobindite pe la Spiru Haret, Dimitrie Cantemir si alti oameni mari…… Dar cica nu numai pentru vrajitorie te poti duce la racoarica, ci si pentru alte metode de inselatatorie, folosite cu scopul de a scoate profit. Valeu, nu e bine deloc, nu-i asa?
4. Baietii au primit multe amenintari cu datul in judecata si acum se gindesc de 115 ori inainte de a da ZDREANGUL. Baga lumea in boale, zau, cu prostiile astea. Ii lasa inima pe aia mai slabi de inger, doamne fereste. Nu te joci cu asa ceva!
Eu am o mare dilema. Acum 2 saptamini, au dat AVERTIZAREA aia de ra..h…at, dar culoarea semaforului a ramas tot mov. Acum zic ca daca dau avertizare, muta culoarea pe rosu, dar asta nu inseamna ca s-a dat ZBAng-ul. Desi odata spuneau ca rosu=zdrang. Dar, la fel ca si in cazul paranormalei interstelare, incurca minciunile, caci la cit au mintit nici ei nu mai stiu ce-au spus si pe unde au spus. Am vazut ca mai sint si useri normali pe la ei, care si-au dat seama ca “distinsii” nici macar nu se pun de acord in privinta minciunilor. Adica azi Adminel zice una, mine vine d-ra jurista si zice alta. Dar de…. Ei merg mai departe, ca lumea nu “observa” nimicurile astea. Gresit Albastrico!
5. Se pregateste in mare taina scenariul pentru ZDEANG-BEANG. Trebuie sa fie ceva de vis. Ceva care sa ne lase cu gura cascata. Ceva care sa ne convinga ca ei sint “SALVATORII”. Si sa le cadem in genunchi. Si ce mai deriva de aici … (nu raspunzi la ESEMES, Asul din mineca, etc...)

Asa ca nu ne ramine decit sa asteptam sa se “stinga luminile” si sa apara in scena Adminel, Albastrel, Victorel si Zapadel. Abia astept sa vad ce au mai inventat!

Imi vine in cap o intrebare: dupa ce acest forum va disparea (caci e clar ca asta urmeaza), ce-o sa ma fac? De cine o sa mai rid? Ma mut la Doineaua?

nita, daca aduci agheasma la greu, ma bag si eu la rugaciunea asta colectiva. sper ca e productie a-ntaia.

bodo said:
nita, daca aduci agheasma la greu, ma bag si eu la rugaciunea asta colectiva. sper ca e productie a-ntaia.

Bodo, e facuta numai din prunisoare. Tinuta in butoi de dud. Natural 100%. Desi daca o folosesti in exces (cum am facut eu la rugaciunea colectiva), te cam resimti a doua zi. Sau poate la mine a fost din cauza concentrarii, ca va spun, lucratura n-a fost usoara. Sa "muti" un cutremur nu-i asa usor, cum pare la prima vedere! Trebuie sa te "spiralezi" bine de tot ca sa reusesti lucrul asta. Oricum, dupa "experenta" asta, prietenii imi spun GRIGORIE BIVOLUL. Asa a zis nevasta-mea, ca "m-am spiralat ca bivolul"!!!!!! Si GRIGORIE vine de la: bei Grigorie aghiasma?

Gand la gand cu bucurie
asa-i prorocit sa fie
tot asa am scris si eu
unde ne distram la greu.
treci matale si citeste
si-ai sa vezi cum se potriveste
profetia se adevereste.

lasa, n-are nimic. tu ada multa. macar daca e sa vina totusi, zgaltul, macar sa ma prinda in faza de maxima concentrare. daca o sa fiu integrata in absolutul astral, nici nu ma mai intereseaza.hihihi

Haide ca m-ati convins.
Vine si baiatu' cu o galeata de zeama de maracine de pe Arges in jos, de p'un deal frumos...

Atentie, dragi romani!!!!
Voi da UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA, un comunicat care ii lasa fara piine pe toti vizionarii cutremurati si vibrationati!!!!
Iata comunicatul:
PINA IN 2015 NU VOM AVEA NICI UN CUTREMUR MAI MARE DE 7,3 r in VRANCEA!!!! AM ZIS!!!!!

Aceasta este premonitia mea, pe care vi-o dau GRATIS, dar trebuie sa recunosc ca nu am dat-o singur, ci impreuna cu prietenii mei rusii, pe care i-am contactat mental in spirala pe care am facut-o saptamina trecuta. Ei au fost draguti, au zis ca le-a placut aghiasma (pe care au baut-o tot mental) si mi-au dat urmatorul link.
http://www.geoq.ru/vranch_news_01e.htm

Buna dimineata romani!

Va inoportunez cu o intrebare: aveti pe cineva care lucreaza la INFOTRAFIC? Mai exact la supravegherea camerelor de filmat de pe DN1? Vreau sa stiu exact daca soseaua Bucuresti-Ploiesti este libera. Daca s-a format vre-un caranbol, daca e vre-un accident, chestii dintrastea..... Pina nu aflu nu ma linistesc. Informatiile sint ffff pretioase, caci asa imi pot da seama daca vom avea sau nu cutremur. Si daca va fii la noi sau la altii. Nu glumesc!

Acum, sa trecem la lucruri mai placute. La pamflete adica.....
Am aflat in sfirsit, dupa 2 ani de munca, de ce accepta Albastreaua de la vecini sa fie terfelita in halul asta pe forumul ala de 2 lei, a lu' injineru. Ia cititi si va minunati:

Ieri 09:53 PM #135 Blue
Super Moderator

Originally Posted by mehight
"blu cine merita sa traiasca dupa un mare cutremur si cine nu asta e treaba LUI Dumnezeu,de studiat nu am ce sa studiez ,datoria fiecarui om e sa respecte cat de cat ce spune DUmnezeu si sa studieze biblia ,iar din moment ce dl. Istrate a aparut la tv din propia initiativa si si-a expus public aceste viziuni fara ca cineva sa-i ceara e si normal ca oameni sa reactioneze pozitiv sau negativ la implinirea sau esecul viziunilor,orice om care se expune public are parte de pareri pro si contra,cat despre forum ,nu cred ca romani v-a obligat sa intretineti acest forum sa scoateti ochii in fiecare zi cat de mult minciti voi moderatori,nu va obliga nimeni sa faceti munca voluntara"

Si acum replica ZMEOAICEI:
"nici pe tine vad ca nu te obliga nimeni sa scrii corect romaneste din pacate
altceva.......nu are sens sa mai discutam
arunca in continuare cu noroi, asta stii sa faci
Succes

Aaaaa, am uitat sa precizez: asa este, nu ma obliga nimeni sa fac munca voluntara, doar respectul si admiratia fata de dl Istrate ma obliga, dar sigur nu ma obliga nimeni sa te accept pe tine pe forum, nu?"

Deci iata care este motivatia Albastrelei.... e turbata dupa injiner.....
Cred ca fata aia mehight, a luat BAN.

Pffff!
Saracul Victor credea ca mai are sanse, dar bag eu de seama ca inimioara lu' albastrica este cusherita...

Buna dimineata,

Voi incepe cu un citat deosebit, luat din cartea "A fost odata un Istratici". Textul de mai jos este scris de colega noastra Cristina-Teodora. Prefata e scrisa de nepotu:

"Azi 11:51 AM #7 admin
Administrator

Pot parea in prima faza ofensatoare, dar acesta este adevarul. Acest forum/blog nu este pentru oricine. Cum nu toti sunt informaticieni, asa nu toti inteleg acest fenomen.

---------------

Oameni buni !
Multi sunt cei chemati – putini sunt cei alesi !!!
Cu alte cuvinte : au venit si s-au inscris garla… cata frunza si cata iarba cand s-a deschis forumul. Apoi au inceput sa se plictiseasca rand pe rand (tot asa cum se plictisesc si sunt certati unii dintre semenii nostri cu buna cuviinta si/sau cu buna crestere si cu respectul) si au plecat sau au fost dati afara (din forum) din pricina limbajului ofensator.
Putini sunt cei care pot intelege notiunea de EXTRASENZORIAL. Iar daca nu pot intelege anumite sensibilitati cu care nu toata lumea este inzestrata, incep si jignesc si numesc aceasta inzestrare ca fiind o boala demna de psihiatrie (cu alte cuvinte il fac nebun pe dl.Istrate). Murdaresc pur si simplu; nu au rabdare sa vada fenomenul in ansamblul sau, ce presupune, cum functioneaza…….
Dar deh, cum multi sunt cei chemati si putini sunt cei alesi (cum spuneam la inceputul postarii mele), tot asa sunt si cei care gandesc. Parafrazand, iese ceva de genul : TOTI AVEM CREIER, NUMAI CA PUTINI SI-L FOLOSESC !
E plina lumea de uscaturi. Capul sus si nu mai puneti la inima toate gunoaiele de vorbe.
Lumea e rea – ai grija de inima ta cititorule !
Cu stima,
cristina teodora"

Ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca C. Teodora vorbeste serios. Deci ati inteles pigmeilor, acolo intra doar alesii, doar cei ce isi folosesc creierul. Se da un test de inteligenta la inscrierea pe forum. Daca nu-l treci, intri. Daca il treci, stai pe tusa....

Cert este un lucru: forumul respectiv a ramas fara useri. Aia de au ramas sint fie spionii, fie clonele, fie disperatii pe bune. Cei mai nefericiti sint disperatii pe bune. Dar din pacate, acei disperati sint insuficienti ptr. ambitiile Janei & Co. Nu-si fac norma cu aia, a.i. s-a "dat drumul" la inscrieri in partid. Toti cei interesati sint poftiti sa intre pe forum, sa socializeze, sa se informeze, sa manince o gogoasa, sa bea o citronada, eventual sa bea o cafeluta la "Cafeneaua lui bunelu". Totusi, cei ce se vor inscrie in partid sint rugati sa prezinte la inscriere un extras de cont, ptr. ca acolo e un club exclusivist, unde sint acceptati doar cei cu ceva malai la purtator, cu ceva relatii in justitie si politie.
Dar odata acceptat in partidul-club, vei beneficia, contra unei cotizatii lunare, de numeroase beneficii. Membri clubului sint dusi la antrenamente in fiecare week-end, undeva in N Bucurestiului (se aleg doar zone rezidentiale, gen Pipera, Baneasa, etc...). Incalzirea se face plantind floricele si gazon, organizind parcari, dind cu matura, etc... Antrenamentul propriu-zis se va desfasura apoi in padure. Dupa o asa hinghereala, la sfirsitul zilei, cind zici ca te-a batut cineva cu bita si esti teapan, nici mincare nu-ti mai trebuie (nici macar gogosile lor umflate nu o sa-ti mai faca cu ochiul). Si uite asa vei si slabi. Dupa cca 5-6 luni de zile vei arata ca o naluca (supla ce-i drept). Nu o sa reactionezi decit la cuvintul BANG, restul nu o sa mai prezinte interes ptr. tine. Dar asta e inceputul sfirsitului, caci ajuns la capatul puterilor, o sa incepi sa-ti pui in sfirsit intrebari: ba, da de ce ma strofoc eu ca nebunu, de ce adorm cu PC-ul in brate, de ce dorm in week-end in parc sau in masina, de ce, de ce?... Abia atunci vei descoperi adevarul.... La inceput vei incerca sa-l negi (ba, mi se pare mie), apoi vei fi nervos, apoi ii vei da in judecata pe aia din club, apoi te vei inscrie la www.premonitii.ro.
Odata intrat la premonitiio vei intra in alta dimensiune, in astralul absolut al existentei energocentrice spiralate. Si viata ta o sa inceapa sa se schimbe in bine. O sa incepi sa capeti culoare in obrajiori, ochii vor capata sclipirea normala (nu vor mai fii ochi de haituit) iar fruntea ti se va descreti in sfirsit. Nu vorbesc prostii, o sa vedeti ca am dreptate!

cred ca ai dreptate.ce nu inteleg este dece iti bazezi toate discutiile pe subiectul acestui forum (istrate) atata timp cat consideri pe drapt cuvant ca este sucombat.chiar atat de tare v-a marcata? lasa-i nene in pace si deschide alte oriznturi de discutii.am uneori senzatia, de la o vreme,ca se simte si la noi miros de istrate (forum).

Nita, da-mi voie sa imi expun si eu o previziune.
Se facea ca dintr-o noapte disparea o ora. Ora 3 se facea instantaneu ora 4.
Cred ca face parte din accelerarea ritmului pamantului si poate avea loc cu transformarile ce ne asteapta in 2012.

Back