Gogu said:
Io-nita (sic!), io impreuna cu tremuratorii de ziua a opta si vecinii de la 3 si 7 iti multumim din rarunchi. Totusi, Tomita, seful de scara ma pune sa intreb daca mai aveti agheasma.
Gogu,
Zi-i lui Tomita ca momentan nu mai am. Dar merg la tara la socrii si mai iau. Caci se apropie 14 si 21 martie si-mi trebuie combustibil la greu pt. rugaciunea colectiva. Daca trecem si de cumpana asta, gata, putem spune ca ne-am nascut a 2-a oara! Chiar ma gindesc sa va cooptez si pe voi intr-o rugaciunea colectiva, ca sa ne sporim puterile. Adica, pe 14 martie, la ora 20 fix, sa ne "adunam" gramada pe forum si sa ne rugam. Cine are voce, poate sa zica si un cintecel (religios, bineinteles). Cred ca o sa fie foarte frumos. Si practic, caci vom muta cutremurul la vecini...
Drajii mei,
Hai sa va povestesc ce mai e pe la vecinii mei de la 5, aia cu un forum ce seamana cu al nostru si la care e jalanie mare. De ce e jalanie, o sa ma intrebati. Si eu o sa va raspund, bineinteles sub forma de pamflet, ca doar ma stiti ca sint sugubat. Sau sub forma de premonitie, luati-o cum vreti, ca tot acolo ajungem.
Dintr-o data, moderatorii de acolo au avut o reveleatie. Ei si-au dat seama ca userii ce posteaza in maretul lor forum sint oameni cu intelectul mai redus, adica ei povestesc doar despre catelusi, papagali, vise ciudate cu Iisus Hristos ce vesteste sosirea cutremururlui, etc… Vestita “Albastrica” urla la ei ca daca nu se potolesc ii va bana… Degeaba, aia nu inteleg si pace. Dar Albastrica nu se intreaba de ce s-a ajuns aici. Pai o ajut eu cu raspunsul. Sint 2 variante:
1. A banat de-a lungul timpului toti userii mai rasariti, ca doar ei nu aveau nevoie de asa ceva, ei aveau nevoie de creduli. Si cu astia au ramas. De aia acolo se discuta despre fluturasi si nu despre Nicolae Grigorescu. Vezi Albastrico, ti-ai facut-o cu mina ta!
2. Chiar injinerul a spus ca precursorii cutremurului sint (desi noi stim ca nu injinerul a spus asta, dar ne-am prefacut ca am crezut minciunica lor nevinovata):
- cresterea apei in fintini
- vise despre cutremur
- comportamentul ciudat al animalelor
Si atunici chiar nu inteleg de ce se oftica Albastrica ca userii povestesc doar despre asa ceva. Pai nu ei le-au dat astfel de idei? S-au intors ideile impotriva lor oare?
Oricum, acolo e o liniste de-ti tiuie urechile. Trafic “ciuciu”. Si aici exista mai multe variante:
1. Exista posibilitatea ca “baietii astia destepti” sa doreasca sa inchida forumul (oficial), pentru ca probabil ei si-au mutat “clientii fideli” in alt cuib, iar pe asta vor sa-l matraseasca.
2. Au vazut ca nu e bine sa scormoneasca cu betisotul in c….. at ca mai rau il fac sa puta, adica cu cit se disculpau ei mai rau, ca fac totul GRATIS, bla, bla, bla, cu atit trezeau mai multe suspiciuni (stiti vorba aia, chelul isi pune mereu mina in cap). Si atunci ce si-au zis: silentio stampa!
3. Se apropie cu repeziciune 14 si 21 martie, date cruciale pentru ei, caci daca o dau in bara (sic!), gata, nu-i mai reabiliteaza nici injinerul, nici Papa, nici D-zeu…. Pot sa inchida pravalia si sa-si vada de viata lor. Pot sa incerce alta metoda de prosteala, ca asta cu injinerul, nu prea mai tine. Sa incerce cu Cireseaua, Doineaua si alte zmeoiace, acum, cit mai au timp, pina nu apare legea aia cu vrajitoarele si prezicatoarele, ca dupa aia e mai greu. 3-15 ani, asta e pedeapsa pentru muncile astea intelectuale, ce necesita multe diplome si cunostiinte juridice “solide”, dobindite pe la Spiru Haret, Dimitrie Cantemir si alti oameni mari…… Dar cica nu numai pentru vrajitorie te poti duce la racoarica, ci si pentru alte metode de inselatatorie, folosite cu scopul de a scoate profit. Valeu, nu e bine deloc, nu-i asa?
4. Baietii au primit multe amenintari cu datul in judecata si acum se gindesc de 115 ori inainte de a da ZDREANGUL. Baga lumea in boale, zau, cu prostiile astea. Ii lasa inima pe aia mai slabi de inger, doamne fereste. Nu te joci cu asa ceva!
Eu am o mare dilema. Acum 2 saptamini, au dat AVERTIZAREA aia de ra..h…at, dar culoarea semaforului a ramas tot mov. Acum zic ca daca dau avertizare, muta culoarea pe rosu, dar asta nu inseamna ca s-a dat ZBAng-ul. Desi odata spuneau ca rosu=zdrang. Dar, la fel ca si in cazul paranormalei interstelare, incurca minciunile, caci la cit au mintit nici ei nu mai stiu ce-au spus si pe unde au spus. Am vazut ca mai sint si useri normali pe la ei, care si-au dat seama ca “distinsii” nici macar nu se pun de acord in privinta minciunilor. Adica azi Adminel zice una, mine vine d-ra jurista si zice alta. Dar de…. Ei merg mai departe, ca lumea nu “observa” nimicurile astea. Gresit Albastrico!
5. Se pregateste in mare taina scenariul pentru ZDEANG-BEANG. Trebuie sa fie ceva de vis. Ceva care sa ne lase cu gura cascata. Ceva care sa ne convinga ca ei sint “SALVATORII”. Si sa le cadem in genunchi. Si ce mai deriva de aici … (nu raspunzi la ESEMES, Asul din mineca, etc...)
Asa ca nu ne ramine decit sa asteptam sa se “stinga luminile” si sa apara in scena Adminel, Albastrel, Victorel si Zapadel. Abia astept sa vad ce au mai inventat!
Imi vine in cap o intrebare: dupa ce acest forum va disparea (caci e clar ca asta urmeaza), ce-o sa ma fac? De cine o sa mai rid? Ma mut la Doineaua?