• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Noroc sau nu?

Vali

New member
Reaction score
0
Am urmatoarea "problema" , acum cateva zile m-am trezit cu niste bani pe card , mai precis 1300 de ron care nu prea aveau de unde sa vina dupa calculele mele.Dupa niste telefoane la banca am aflat ca banii au fost virati de o firma din Timisoara din greseala.Intrebarea mea este , daca ii scot poate sa ma oblige cineva sa ii dau inapoi? multumesc anticipat

nu te atinge de ei. lasa banca sa rezolve problema, altfel te vor obliga sa-i dai inapoi. stiu despre ce vorbesc, o prietena a mea e consultant juridic intr-o banca :sneaky:

Exista o lege care spune ca esti obligat sa mergi la Politie si cu banii pe care-i gasesti pe jos, cu atat mai mult cei asupra carora exista dovezi ca i-ai primit aiurea in cont si tot aiurea i-ai scos. Nu stau sa caut legea aia dar exista.

eu in vara lui 2020 am primit pe un card cec 5 mil!
era un card facut de facultate. acolo primeam bursa. care era de 2 mil.
luna respectiva primisem deja bursa, dar mai aparusera inca 5 mil, nu stiu de unde.
nu am intrebat pe nimeni nimic. i-am cheltuit. nu a sunat nimeni sa intrebe de ei nici in ziua de azi. am si uitat de treaba aia; mi-am amintit acum ca am vazut topicu asta
cred ca nici cel care a virat gresit banii nu s-o mai fi interesat de soarta lor, altfel nu-mi explic de ce nu mi-a spus nimeni nimic.
inca am cardu respectiv si ma folosesc de el time to time.
in orice caz, daca s-ar intampla o treaba asemanatoare acum, nu cred ca i-as mai cheltui aiurea, ci m-as duce la banca sa vad care e treaba...

Daca cei care au virat banii nu suspecteaza nimic rau .... si nu suna la banca sa una sa alta ..... tu ramai cu banii :ROFLMAO:

Dar cel mai bine eu zic sa nu te atingi de ei, macar o perioada...

Back