• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

nu mai vorbiti de diavol ca ne inchide.... blogul

a28buc

New member
Reaction score
0
unii au patit-o:

http://teoctist.wordpress.com/2009/10/19/nu-mor-blogurile-cand-vor-istratii-adica-jos-cenzura/

Ioana, tu nu esti comunista, asa este, doar ai o atitudine comunista. in rest, latri la luna, ca de obicei. eu cred in Istrate, dar nu cred in voi, restul, care umflati totul inspre mentinerea fricii tuturor.mai lasa-ne cu limbajul tau de lemn si cu studiile, nu faci doi bani la ce atitudine fata de oameni ai. toate studiile tale nu te scot din mocirla umana pe care ti-ai construit-o in jurul tau. vorbesti numai despre categorii sociale, nu si despre oameni, asta spune mult despre tine. ai timp berechet pentru bloguri si forumuri, degeaba te dai o necitita a lor, esti informata si omniprezenta PE BANII NOSTRI!

Nu-mi vine sa cred cat de activa eram...citesc ce-am scris atunci...Eu chiar cred in ceea ce spun,ma implic cu destul de mult devotament si mi-o iau de cele mai multe ori "in barba" :( :P Asta nu inseamna ca reneg sau regret ceea ce am facut,nu,deloc ,inteleg ca asa sunt eu si ca mai am de invatat desi am o varsta .Asa am simtit atunci,asa am scris si am continuat cat s-a putut,cat am simtit ca sunt bine primita ;) ...

Back