• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata! Se pare ca a revenit iarna.Frig azi.
Multam Old pentru cafeluta si pentru floricica.Pupici!

Toata lumea stie ca un OM poate fi de genul masculin,fiind barbat sau de genul feminin,fiind femeia.Nu ? Ei bine, " Înalta Instanţă din Australia a recunoscut legal dreptul unei persoane de a fi de "gen neutru".

Tribunalul din Australia "recunoaşte că o persoană poate fi nici de sex masculin şi nici feminin şi prin urmare autorizează înregistrarea unei persoane ca fiind de un gen nespecificat".

anuk said:
Toata lumea stie ca un OM poate fi de genul masculin,fiind barbat sau de genul feminin,fiind femeia.Nu ? Ei bine, " Înalta Instanţă din Australia a recunoscut legal dreptul unei persoane de a fi de "gen neutru".

Tribunalul din Australia "recunoaşte că o persoană poate fi nici de sex masculin şi nici feminin şi prin urmare autorizează înregistrarea unei persoane ca fiind de un gen nespecificat".

Extraterestri suntem ,ca cica aia nu ai sex masculin si feminin in persoane diferite ,ci sunt doi intr-unul.

Aievea,nu.Prin filme ....da.O ea frunmosa si duioasa :P

Corecteaza tu cuvantul peiorativ din postarea ta, te rog.

Glumeam evident, vroiam sa te inveselesc.

Buna dimineata! Multam Old pentru cafeluta! Arata foarte bine pozica:)

Mai copii,eu am citit pe acolo pe unde spune cum se pun pozici pe aici ,nu numai link-ul ,dar nu am inteles mare lucru,asa ca va rog pe voi poate imi explicati cum:p

Si inca o melodie faina...cel putin mie imi place mult.

Gata ,inca o melodie si fug.Sa aveti o zi buna!

Back