• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna ziua! Multam Old pentru cafeluta .Si de la mine una...mai de pranz:P
http://www.trilulilu.ro/imagini-diverse/neata-d?ref=similare_jos

Ia uitati aici:))) Deci, inainte cu...cafea:))

Cafeaua de dimineaţă stimulează pasiunea nebună!

De Bianca Luca

O ceaşcă de cafea de dimineaţă poate stimula entuziasmul de a face o activitate, asta e clar, însă pentru bărbaţi, consumul cafelei este cu atât mai benefic: licoarea magică le îmbunătăţeşte calitatea spermei, conform unui studiu realizat de această dată, cum era logic, de un grup de cercetători din Brazilia. :) Ăştia nici nu ar putea face altfel de studii decât despre cafea şi/sau droguri.

În urma cercetării, oamenii de ştiinţă au aflat că bărbaţii care beau cafea regulat în fiecare zi (1-3 ceşti de cafea/ zi) au o calitate mult mai bună a spermei decât cei care nu beau cafea. De ce? Păi, conţinutul de cofeină creşte fertilitatea bărbatului.

Cum într-un lucru bun există unul şi foarte rău, medicii avertizează asupra pericolului reprezentat de consumul excesiv de cafea – acesta poate creşte riscul de accident vascular cerebral din cauza deteriorării peretilor vaselor de sânge.

Acum există două opţiuni: ori cu o calitate excelentă a spermei cu accidente vasculare cerebrale, ori sănătos tun, dar fără spermă cu care să te mândreşti. :))))
http://www.eva.ro/sex-si-sex/starea...eaua-de-dimineata-stimuleaza-pasiunea-nebuna/

Si o reteta de facut cafea.

Cafea de criza..... Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori în ceasca cu apa fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimba ata..

Si ti-a iesit buna cafeaua dupa noua reteta ? :P Sau.....

Stai ca am baut numai o ceasca .Iti spun ce a iesit dupa trei incercari:))))))))))))

Va doresc odihna placuta, o seara si o noapte minunata!
Nu stiu zilele urmatoare daca mai pot intra, am o gramada de drumuri cu hartii.
Am gasit un spatiu bun, dar e mizerie crunta. Insa imi place, desi nu am acolo preietenul meu vantul...

anuk said:
Sunt derutata, n-ai precizat cantitatea de apa :P

Pai ...ca sa iasa macar un dram de culoare ,cred ca un strop:)))

Sarrah said:
Va doresc odihna placuta, o seara si o noapte minunata!
Nu stiu zilele urmatoare daca mai pot intra, am o gramada de drumuri cu hartii.
Am gasit un spatiu bun, dar e mizerie crunta. Insa imi place, desi nu am acolo preietenul meu vantul...

Pai spor la alergatura si la...curatenie:)..Lasa fereastra deschisa si sa vezi ce curent se face...sau nu ai nici ferestre? :)))

Noapte buna,dragilor!

degetica said:
Pai spor la alergatura si la...curatenie:)..Lasa fereastra deschisa si sa vezi ce curent se face...sau nu ai nici ferestre? :)))

Noapte buna,dragilor!

Acolo nu mai e de ferestre. Trebuie ras cativa centimetri din zid, din podea. Dar imi convine, pretul e bun.
Refacute instalatii, etc.

Sarrah said:
degetica said:

Noapte buna,dragilor!

Acolo nu mai e de ferestre. Trebuie ras cativa centimetri din zid, din podea. Dar imi convine, pretul e bun.

Depinde despre ce vorbesti.Daca este vorba de cumparare poate fi acceptabil, daca vorbesti despre inchiriere parerea mea este ca nu merita.

Sarrah said:
degetica said:

Noapte buna,dragilor!

Pai ce e ma grota de o razuiesti sa o maresti? Inseamna ca ai de munca nene,nu gluma...Suna de parca ar fi fost cotet de porci si trebuie curatata..Ioi...Atunci ...spor la munca!

Back