• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cred ca Iohanis este vazut bine pe motiv ca-i neamt :D:

anuk said:
Cred ca Iohanis este vazut bine pe motiv ca-i neamt :D:

Nu numai, dar pare om dintr-o bucata, genul de om care vorbeste putin dar cu miez, insa nu-i exclus sa fie si o cacialma. Oricum se vede ca este alt material, timpul va demonstra adevarul.

In orice caz, DD nu este solutia, nici pe departe. Pretinde ca se lupta cu ciocoii, dar se vede ca e doar un impostor de duzina, care stie, ce e drept, sa dea din clanta, la fel ca altii. Nimic mai mult.

Nu stiu de ce, dar il asociez pe DD cu Dinu Paturica .

Atat timp cat se inhaiteaza cu Elena Udrea, si daca iese asta iarasi sa ne incalece, ca ea se ascunde in spatele lui, ca si atatia altiii, atunci mai pun cateva caramizi la buncarul lui Gogu si o sa ma las zidita acolo, de bunavoie si nesilita de nimeni.
O fi omul OK, dar altii se ascund, si ma inteapa inima doar cand stiu cine sunt si ce le poate pielea.
Mai bine Iliescu resuscitat, Roman revergorat, sau Meme.
Mai bine Meme mai!!! Of...e la puscarie, e in echipa lu' Becali, uitai...

Sarrah said:
Atat timp cat se inhaiteaza cu Elena Udrea, si daca iese asta iarasi sa ne incalece, ca ea se ascunde in spatele lui, ca si atatia altiii, atunci mai pun cateva caramizi la buncarul lui Gogu si o sa ma las zidita acolo, de bunavoie si nesilita de nimeni.
O fi omul OK, dar altii se ascund, si ma inteapa inima doar cand stiu cine sunt si ce le poate pielea.
Mai bine Iliescu resuscitat, Roman revergorat, sau Meme.
Mai bine Meme mai!!! Of...e la puscarie, e in echipa lu' Becali, uitai...

Ce vise erotice ai... auzi,elena udrea, hahaha! Cat despre zideala ... oricum esti ca si zidita.

GeoX said:
In orice caz, DD nu este solutia, nici pe departe. Pretinde ca se lupta cu ciocoii, dar se vede ca e doar un impostor de duzina, care stie, ce e drept, sa dea din clanta, la fel ca altii. Nimic mai mult.

Este prea mic pt un razboi atat de mare.

Ei sunt ca si zidita...Hmmmm....Da, sunt "in conservare"...al naibii, ai ceva dreptate!

Nu e Udrea in spatele lui Johannis? Io-s popa daca nu e!
Trebuie sa promiti partidelor ceva ca sa te sustina si, cum voi il vedeti om de cuvant (si eu il vad la fel)...ei bine, se va tine de cuvant neamtul!
Va da tot ce va promite celor ce-l sustin. E cu doua fetze si cinstea asta. Vezi, la o analiza ce il avantajeaza e in egala masura si impotriva lui (ca e cinstit, altfel...nu ar fi valabil!) A naibii treaba!

Ei, Ionut...mai vorbesc cand si cand cu o fata singura pe site...
O sustin cat pot, e dificil. Vad totusi o comunitate stransa acolo, se sustin reciproc destul de bine.

O noapte minunata va doresc!

Noapte buna si linistita ! Iar tu Sarah, stai linistita, pana vine Manole, nu esti in pericol sa fii zidita. :P

Sarrah said:
Ei sunt ca si zidita...Hmmmm....Da, sunt "in conservare"...al naibii, ai ceva dreptate!

Nu e Udrea in spatele lui Johannis? Io-s popa daca nu e!
Trebuie sa promiti partidelor ceva ca sa te sustina si, cum voi il vedeti om de cuvant (si eu il vad la fel)...ei bine, se va tine de cuvant neamtul!
Va da tot ce va promite celor ce-l sustin. E cu doua fetze si cinstea asta. Vezi, la o analiza ce il avantajeaza e in egala masura si impotriva lui (ca e cinstit, altfel...nu ar fi valabil!) A naibii treaba!

Ei, Ionut...mai vorbesc cand si cand cu o fata singura pe site...
O sustin cat pot, e dificil. Vad totusi o comunitate stransa acolo, se sustin reciproc destul de bine.

O noapte minunata va doresc!

Sa vezi belea ca va trebui sa te faci popa si atunci sa vezi cat ti-ai complicat existenta ca voi fi primul care va veni la spovedit si nici nu vreau sa-ti imaginezi ce va fi cand va trebui sa-mi pui patrafirul pe cap. [-o<
Cat despre fete te las pe tine sa le susti ca te pricepi

Buna dimineata! Ca tot ploua si Old ne-a oferit o melodie in ton cu ...noiu:P de la mine putina...fantezie in picaturi:) O zi buna sa aveti!

anuk said:
Nu stiu de ce, dar il asociez pe DD cu Dinu Paturica .

Pff, politica asta... Ar trebui tone de inalbitor sa poata fi curatata si nici atunci nu suntem siguri ca se face curata:) Din punctul meu de vedere expresia politically correct reprezinta un pleonasm.

Gata,fug...da' va las o melodie ca tot sunt setata pe baietii acestia:))

Buna ziua deja!

@Ionut, nici nu pot fi sustinute altfel, de altcineva.
Am facut mult bine prietenelor, si din instinctul de a...scapa de ele...
Prostia a fost ca "am scapat" si de cine nu trebuia...
Cred ca e raul cel mai mic, putea iesi nasol daca pleca in alta parte...
Cand esti sub papucul parintilor...

@Adi, ce-ti mai face campionatul? Poate ai tinut cu cineva care a incasat-o rau de tot de nu mai zici nimic. E groasa treaba pe acolo, cine o ia o ia cum trebuie! Asta-i viata...
Doar nu te-a batut pe tine. Sau te-a abatut?
Sa stii ca m-am uitat un pic la nemti, tineam cu Portughezii, Ronaldo mi-e simpatic (sic!)
Dar o plesneau cum trebuie aia cu alb, ce e al lor e al lor!

Programul il iau de aici:

18:55
Campionatul Mondial Brazilia 2014: Belgia – Algeria
Tin cu Algeria:-X, dar mi-e teama ca istoria se repeta...

Ce grupa, cota la pariuri...deja nu mai conteaza pentru mine.

GOOOOOOOOOOL Algeria!>D<

Mi-a placut cum s-au bucurat, in felul lor. Poate ati observat.[-o<

Am vrut sa ma rog si eu pentru Algeria si uite ce-am gasit!
Daca ia bataie, ma apuc (iarasi!) de zugravit...

2pyouf9_zps8d3215b5.jpg

Da, si daca nu dau bine, vine cu trafaletul! Asa o fi acum?
Ca nu mai stii daca da cu aghiasma, sterge de praf, sau zugraveste pur si simplu!

De-aia nu e bine sa te simti bine, ca razi de ce nu trebuie. Da' mai bine asa, decat...

Mai bine sa vad ce face Algeria, sa stau in poarta, ca eu nu primesc gol!>D<
Sper sa nu ma ia somnul, cu televizorul aprins adorm la meci...
Mai bine va zic noapte buna de pe acum!

Nu, doar ca la meciuri internationale ma cam uit.
Insa nu sa pierd nopti, mai ales ca se dau reluari.
M-a interesat sa vad cum se comporta islamicii cand dau gol, sper ca ati vazut cum s-au manifestat.
Se spune ca-s mai civilizati (ma refer la barbati) si asa mi s-a parut.
Nu am avut sonor, am ascultat muzica, dar am auzit totusi ca Belgienii s-au intitulat "Dracii Rosii", ceea ce nu s-ar fi intamplat in Islam.
In multe privinte "ma prinde mai bine" aceasta religie.

Nu se vorbeste acolo cu du-te-n aia mea, si chestii de genul....
Nu am nimic impotriva sa port voal, doar ca....nu va fi cazul.
Doar cele casatorite!:D
Pentru deghizari, cand va fi cazul, ar fi ideal...In unele locuri europenii nu-s bine vazuti, iese cu nasoale.
M-am documentat.

Back