anuk said:Cred ca Iohanis este vazut bine pe motiv ca-i neamt:
Sarrah said:Atat timp cat se inhaiteaza cu Elena Udrea, si daca iese asta iarasi sa ne incalece, ca ea se ascunde in spatele lui, ca si atatia altiii, atunci mai pun cateva caramizi la buncarul lui Gogu si o sa ma las zidita acolo, de bunavoie si nesilita de nimeni.
O fi omul OK, dar altii se ascund, si ma inteapa inima doar cand stiu cine sunt si ce le poate pielea.
Mai bine Iliescu resuscitat, Roman revergorat, sau Meme.
Mai bine Meme mai!!! Of...e la puscarie, e in echipa lu' Becali, uitai...
GeoX said:In orice caz, DD nu este solutia, nici pe departe. Pretinde ca se lupta cu ciocoii, dar se vede ca e doar un impostor de duzina, care stie, ce e drept, sa dea din clanta, la fel ca altii. Nimic mai mult.
Sarrah said:Ei sunt ca si zidita...Hmmmm....Da, sunt "in conservare"...al naibii, ai ceva dreptate!
Nu e Udrea in spatele lui Johannis? Io-s popa daca nu e!
Trebuie sa promiti partidelor ceva ca sa te sustina si, cum voi il vedeti om de cuvant (si eu il vad la fel)...ei bine, se va tine de cuvant neamtul!
Va da tot ce va promite celor ce-l sustin. E cu doua fetze si cinstea asta. Vezi, la o analiza ce il avantajeaza e in egala masura si impotriva lui (ca e cinstit, altfel...nu ar fi valabil!) A naibii treaba!
Ei, Ionut...mai vorbesc cand si cand cu o fata singura pe site...
O sustin cat pot, e dificil. Vad totusi o comunitate stransa acolo, se sustin reciproc destul de bine.
O noapte minunata va doresc!
anuk said:Nu stiu de ce, dar il asociez pe DD cu Dinu Paturica .