• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

La prima citire m-am gandit ca tunzi fistichiu bietele flori (),apoi...m-am dumirit :P

Mai are cativa cactusi, le-am facut de petrecanie si cactusilor!
I-am facut atat de frumosi, incat pe toti i-a dat colegelor si prietenelor.
Oricum, "mama" are fobie la insecte, e obsedata de faptul ca fac paianjeni, insa...la cules la vie nu are probleme cu diversele insecte si milioanele de paianjeni.
Zice ca in spatiu liber e una, dar la dumneaei in casa...se schimba registrul!

Am citit carti si...i-am sectionat si i-am suprapus, i-am legat de ghivece cu scotch si...i-am altoit.
In 7 zile se prind, nu am dat gres!
Au iesit superbi si...i-a dat colegelor!

...In privinta tunsorii, daca va fi de acord si EA. O sa-i trimit o poza mai veche si, daca-i va placea..

Gata sejurul montan, care a inclus si o excursie pe platou, opriri la: lacul Bolboci, Pestera Ialomitei, varful Podu cu flori de pe Zanoaga, Cheile Tatarului popas la asa-zisa Grota a Ursilor, alte preumblari pe platou la peste 2000 de metri altitudine.

Ce faceti copii? Nu v-ati topit de caldura? Adica mai putin GeoX ,ca el se pare ca s-a rocorit la munte...zau ca-l invidiez:)
Se pare ca tot la Sf-uri s-a ramas pe aici pentru unii:)))) Ce le mai place....dar...sunt doar SF-uri in totalitatea lor.Si asa vor ramane forevar...poate se apuca de publicat ,mai scot un ban :)))

Si nu am avut vreme rea deloc, dovada fiind si faptul ca am putut sa fac excursia pomenita. Sejurul a fost foarte bun, singura obiectie fiind in ceea ce priveste "civilizatia" romaneasca de la Sfinxul din Bucegi. Desi scrie pe placuta ESCALADAREA INTERZISA, romanasii nostri dadeau zor sa se catare, copilasii se luau la intrecere cu tatii care ajunge primul pe varful Sfinxului. Halal! Si nu au ce sa le faca, nu le poti pune cate in jandarm in spatele fiecarui turist.
Uitasem de cutiile de bere, peturile si hartiile aruncate pe langa Babe. Ca asa-i romanul, cand se veseleste...

degetica said:
Ce faceti copii? Nu v-ati topit de caldura? Adica mai putin GeoX ,ca el se pare ca s-a rocorit la munte...zau ca-l invidiez:)
Se pare ca tot la Sf-uri s-a ramas pe aici pentru unii:)))) Ce le mai place....dar...sunt doar SF-uri in totalitatea lor.Si asa vor ramane forevar...poate se apuca de publicat ,mai scot un ban :)))

Da, acum avem 6300 euro deja. Poate nu ai vazut...

Cam inconstienti...si era si mai rau exemplul dat copiilor...

Sarrah said:
degetica said:

Da, acum avem 6300 euro. Poate nu ai vazut...

Sarrah,nu ma intereseaza acest aspect.Si iti spun asa omeneste...sunt lucruri pe lumea asta pe care niciun ban nu le poate cumpara oricat s-ar crede ca banul poate orice.

N-au ce sa le faca, degeaba. Imi spunea ghidul/conducatorul excursiei ca deja s-a resemnat, oamenii nu se schimba. Fac ce stiu ei mai bine. In Santorini, pe insula Nea Kameni, la vulcan, nimeni nu se apuca de asa ceva, respecta toti caracterul protejat al zonei, definita ca arie de interes stiintific special si zona protejata, parte a patrimoniului natural al Greciei si nu numai. Grecii de rand respecta asta.

Cam greu cu mentalitatea romanului gen,,nu imi pasa ...eu fac ce vreau indiferent de consecinte,, ...e greu....

degetica said:

Sarrah,nu ma intereseaza acest aspect.Si iti spun asa omeneste...sunt lucruri pe lumea asta pe care niciun ban nu le poate cumpara oricat s-ar crede ca banul poate orice.
[/quote]

OK, dar astia nu mai sunt SF...

Sarrah said:
degetica said:

OK, dar astia nu mai sunt SF...
[/quote]

Are vreo importanta daca sunt sau nu? Din punctul meu de vedere chiar nu are.

Cu o anumita suma ne putem retrage undeva, si gata...Deci, pentru noi, conteaza.

degetica said:
Adica te retragi tu si cu tine:)))

Cat iti place sa ma stii singura...Nu e bine sa doresti raul altuia.
Da, ratiunea spune ca ar trebui sa mai stau singura, departe de ea, o perioada.
Daca si cat voi putea.

Noapte buna!

Sarrah said:
Cu o anumita suma ne putem retrage undeva, si gata...Deci, pentru noi, conteaza.

Voi amandoua si si ... si mai departe ce faceti ? Te-am mai intrbat inca odata si nu mi-ai raspuns... aaaa numarati baaaanii ... da, este si asta o ocupatie.

Cine are bani ii numara, cine n-are ,face copii, parca asa-i o vorba din popor,

duminicaa9213.jpg

Buna dimineata!

Marea...ieri a fost o vreme superba, cu valuri mari.
Pentru valuri, mi-a parut rau ca nu am fost acolo. In rest, nu.

ionut53 said:
Voi amandoua si si ... si mai departe ce faceti ? Te-am mai intrbat inca odata si nu mi-ai raspuns... aaaa numarati baaaanii ... da, este si asta o ocupatie.

Scuze, inseamna ca mi-a scapat. De regula raspund la intrebari.
Pana la urma, oare banii nu conteaza?
Desigur, daca mi-ar da cineva muuult mai multi acum, tot nu as renunta la EA, sau daca nu ar mai castiga bani si, dintr-un motiv sau altul am pierde acesti bani.
Dar, deoarece vin din partea EI, conteaza cu atat mai mult.

Ah, inteleg unde bati!
Si, daca ar fi, nu am avea bani sa ne distram cu cine vrem si cand vrem si unde vrem??
Macar de curiozitate asa...
Dar, m-am gandit bine, nu as fi incantata. Cu sinceritate iti spun.
Si, foarte probabil, nici EA.

anuk said:
Cine are bani ii numara, cine n-are ,face copii, parca asa-i o vorba din popor,

Bani numara toti, copii face cine poate.

Buna dimineata , sa aveti o zi buna , sa va incarcati bateriile pt saptamana care incepe maine !!

Back