• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Eu ma culc seara pe la 10 jumate-11 fara un sfert in timpul saptamanii...zilele lucratoare, iar cu scularea la 6 imi asigur un minim de 7 ore de somn. Prin urmare, nu casc toata ziulica. :p

Fiecare cu felul lui de a fi, cu bioritmul lui....

Va pup, o tai la sala :p

Citat din Regulamentul forumului:

2. Mesajele
a) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este recomandata folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

Rugamintea este, prin urmare, ca divagatiile sa nu fie excesive, mai ales la anumite topicuri. Va rugam sa permiteti cititorilor interesati, de exemplu, de problema buncarelor, sa nu fie suprasaturati cu o serie de chestii nelegate de subiect, iubiri neimpartasite si alte asemenea, sub pretexte oricum nefundamentate. In caz contrar, se va recurge la moderare sau la stergerea, fara drept de apel, a postarilor iesite din subiectul topicului.
Daca m-as apuca sa povestesc si eu despre cutremure la Retete pe alese, ce ar fi ?
Pe viitor, nu se va mai face nici o observatie si se va trece direct la moderarea celor care incalca sistematic aceasta regula sau/si la stergerea postarilor.

GeoX said:
Spor la sala...:p Sa nu casti pe acolo () =)) :p

la sala se "lucreaza " nu-i rost de cascat sau alte alea :P Decat sa tandalesti ,mai bine stai acasa.

Stiu cum e la sala, si eu am facut "sala" dupa o luxatie la umarul stang (a doua in 2 ani) si pentru care mi s-a dat un program saptamanal de gimnastica medicala. Dar de vreme ce ziceai, citez:

Cine se scoala dimineata si nu-i satul de somn....casca toata ziulica

am zis ca, cine stie, sa nu casti la sala. :p :p () =))

...minunea aia cu o anume culoare si un anume miros...cahhh! E aiurea cu asa-zisa moda, in realitate e doar o prostie si vor unii sa se dea grozavi, cred ca in realitate nici nu doneaza nimic, de fapt, ci doar fac parada. Oricum e un circ mediatic.

joi557d5.jpg

Buna dimineata.
O noua ziulica de vara. La munca! :p Oricum, cine se scoala de dimineata ajunge la office de regula inaintea sefilor. :D

Buna dimineata !!
Orice ai spune tu, sculatul de dimineata strica somnul cel mai dulce. :P

Ce-i prea mult strica. :p Culcatul la 10 jumate seara si sculatul la 6 dimineata e acceptabil in zilele de lucru.

Acri strugurii,asa-i ? :P Lasa ca se coc ei si pt tine .

Nu-s acri deloc. :p Un somn de minim 7 ore e optim pentru mine. La 7-8 ore de somn ma simt foarte bine.

Nici in week-end nu pot dormi mai mult de 8 ore. Bine, in general nici nu stau prea mult noaptea huhurez insomniac, nu prea pierd noptile. Dar vinerea si sambata, culcarea pe la 12, cel tarziu 12 jumate, scularea la 8 fara ceva, ma duc in parc sa imi fac alergarea pe malul lacului. Dimpotriva, cand stau mai mult de 8 ore jumate-9 in pat, ma simt cam ametit cel putin juma' de zi. A, mai e cazul petrecerii de Revelion, cand, sigur, pot sa dorm mai mult dupa, mai ajung la 9-10 ore. Dar in rest, 7 pana la 8 ore e ok.

In timp s-a format reflexul de a te scula dupa un anumit numar de ore de somn si nici nu-i nevoie de ceas pt a trezi . Si o ma simt ametita daca incerc sa dorm ziua :P

Eu oricum nu sunt huhurez nocturn, deci nu prea stau noptile. Deci imi convine sa dorm cel putin 7 ore, dar in general nu mai mult de 8 ore.

Back