• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

DNA va cere majorarea pedepsei lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj

http://anticoruptie.hotnews.ro/stir...edepsei-lui-dan-diaconescu-dosarul-santaj.htm

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va cere Tribunalului Bucuresti majorarea pedepselor date de Judecatoria Sectorului 1 in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune fiind de sapte ani, potrivit Mediafax.

DD tot escroc este, si inca unul d-ala grosier, pe acelasi calapod cu marii bastani si baroni, baronei locali si centrali.

Am fost la biserica, de acum la inceputul fiecarui anotimp o sa tamai prin casa.
Am luat o chestie micuta cu pastile in loc de carbuni si am tamaiat.
Normal martea era zi de biserica, dar am stabilit pentru maine sa montez camera la tara si iarasi am promisiuni ca voi rezolva.
Ma simt ca nou-nascuta, am dormit ca un prunc, nesperat de bine.
Am luat si prune, o sa fac o dulceata si pun si borcanul acela, dar mai intai ii fac o poza.
Inainte sa plec in Irlanda am facut dulceata aceea si mi-a mers bine, acum fac iarasi si sper sa rezolv cu camera.
Sper sa ma simt binisor si la tara, desi mi se cam strange stomacul pe acolo...

GeoX said:
DNA va cere majorarea pedepsei lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj

http://anticoruptie.hotnews.ro/stir...edepsei-lui-dan-diaconescu-dosarul-santaj.htm

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va cere Tribunalului Bucuresti majorarea pedepselor date de Judecatoria Sectorului 1 in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune fiind de sapte ani, potrivit Mediafax.

DD tot escroc este, si inca unul d-ala grosier, pe acelasi calapod cu marii bastani si baroni, baronei locali si centrali.

Ok, de ce e acuzat mai precis?
Nu cumva asta e ca se apropie alegerile?
Imi inspira scarba de tara asta.
Daca a facut ceva recent, ok. Dar daca e acuzat de ceva facut cu ani in urma...

...NU am vazut reclame pe cladiri in Irlanda, nu am vazut santiere si strazile erau ok. Acolo totul e ok, cu mentiunea ca barurile-s full si acolo.
Dar nu-s manele si e liniste. Imi inaginez ce manele ar fi fost in camping daca era in RO.
Da, gratare se faceau.
Nu am vazut decat un singur santier ca si lucrare pe strazi, la un pod. In rest, totul ok.
Aici insa, se pun borduri de cand ma stiu.

Nicaieri nu curge lapte si miere, in tarile cu traditie ,civilizate altfel decurg lucrurile, dar sa nu crezi ca nu au si ele uscaturile lor.

Nu e nici o scuza faptul ca s-a intamplat cu ani in urma. Cat timp infractiunea respectiva nu s-a prescris, asta e. Vinovat e si cine i-a fost complice, direct sau indirect, mai de sus sau mai de jos. Victimizarea nu se bazeaza oricum pe circumstante atenuante. Asa si voiculescu a fost condamnat pentru fapte de prin 2002, daca nu ma insel. Acum, ca in multe cazuri s-au tergiversat, pai sa vedem si de ce, respectiv tertipurile invocate de inculpati.

In mod normal, justitia nu ar trebui sa aiba limite temporale. De exemplu eu sunt impotriva prescrierii multor fapte penale, cel putin in cazul infractiunilor de coruptie de orice fel, inclusiv santaj, trafic de influenta, spalare de bani, insusire de foloase necuvenite, dar si alte. Hai, furtul unei paini sau a unei gaini de catre un amart, aici da. Dar in rest, sunt contra.

Geox, simt amaraciune si asta nu ca iau partea cuiva. Dar imi apare asa ca hotii invart dosarele.
OK, nu judec eu cine e vinovat si cine nu. Dar ma intistreaza sentimentul ca nici macar in tara nu se decid astea ci in alta parte. Tara asta a fost distrusa sistematic. Ce o fi facut dd sunt gainarii pe langa distrugerile intreprinderilor. Unde a lucrat tatal meu bun stiu ce era iar acum e teren viran.
Era aparatura nu pros tie...

Santajul nu e o chestie marunta. Si, de fapt, a facut si altele. Oricum e pe acelasi calapod cu alti politicieni. Nu inteleg de ce il tot vad unii ca pe marea salvare a poporului, cica se lupta cu ciocoii...Halal se lupta, cand are legatura de business cu cei carora le spune ciocoi.

OK. Pe cine a santajat sa mearga langa el. De santajabili nu avem nevoie. Name name, cine sa fie??

O sa mearga, daca e cazul. Si in afara de asta, oricum e un demagog pe langa care ar pali de invidie celebrul nae catavencu din nemuritoarea O scrisoare pierduta, da ? N-am pomenit atata tupeu. Si evident asta arata ca e pe acelasi calapod cu ceilalti.

Chestia e can nu avem pet cine sa ne bazam. Vin alegerile si ...Oricum eu nu ma duc LA vot.Si daca ma obliga umplu foaia cu stampile.

Asta nu justifica faptul ca dd ar putea fi considerat solutia miracol sau raul cel mai mic. Chiar si leguturile fatise si subterane pe care le are cu cei din categoria etichetata drept ciocoi spune tot. Cineva are oricum interes sa umfle "cu pompa" personaje de teapa lui dd, pentru a speria oamenii mai putin sensibili la populisme de teapa celor propovaduite de dd.

In opinia mea era raul cel mai mic.
In opinia ta poti numi acum un alt rau mic?

DD nu poate fi raul mai mic. E treaba ta sa il consideri salvarea miraculoasa. Cat timp o tii langa cu tot felul de chestii, EA in sus, EA in jos, e clar ca un dram de ratiune nu poate exista. Orice om cu judecata realizeaza ca DD nu e decat un demagog nerusinat. Ca si ceilalti mint, da, e adevarat. Dar asta nu inseamna ca DD e solutia.

Unul care in emisiunile lui tv promoveaza proxeneti, cocalari,pitipoance, unul care promoveaza incultura si care minte de stinge....e drept, la fel ca si multi dintre ceilalti, unul care pretinde ca va dubla lefurile si pensiile in 2 saptamani...ce mai e de zis ? Q.E.D.

Nu stiu cum se face ca afara sunt salariile care sunt...
Insa nu ai raspuns; name, name?

Bine, pentru mine solutia a fost EA.>D<:-X>D<

Avea dreptate ionut cand iti zicea ce iti zicea. Ionut, mai esti pe aici ? :) Cand o tii toata ziua cu EA in sus, EA in jos, e clar ca nu prea mai realizezi in ce masura x e capabil sa dubleze lefurile la toata lumea in 2 saptamani. Mai usor cu atata EA, iti inteleg problemele sentimentale, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa fii atenta si la realitatea concreta...nu la vise, iluzii si tot felul de fantezii livrate de unii si de altii.

A, nu peste noapte, dar cum naiba acolo se poate si aici nu?
Si, stii ce clima apasatoare e? Si inca a fost vara, ultima oara era iarna si...numai ceturi, mi s-a parut ceva insuportabil. Cand vezi ca ploua si burniteaza non-stop, si vezi totusi ce curat si ce ordine e, nu poti sa nu ai admiratie fata de acei oameni.
Ce sa mai zic de tarile nordice, doar imi imaginez cat de greu poate fi.
Si, uite cat de civilizati sunt. Sa stii ca e impresionant ce spun, si cand te gandesti ca noi avem clima atat de buna. Doar daca te gandesti ca nu poti cultiva rosii, grau, porumb...E adevarat, au animale (vaci, capre, oi) dar si noi avem asa ceva. Plus ca e tara mai mica. Nu stiu, dar la ei se poate, aici nu.
Cred ca orice lucru incepe cu o speranta, cu un vis. Si ma refer la tara asta, nu la problemele personale. Uite ca nu mai speram, si nu e de bine.

Eu am stat un an in Olanda in 2002. Am mai avut si ale ocazii sa merg in vest. E altceva, de sus pana jos. Or fi si acolo politicieni corupti, si sunt destui, dar exista niste limite. Primarii-primari, nu ca la noi. Personaje ultrademagogice sunt si acolo, fireste. In ultima vreme le-a cam crescut impactul, si nu numai din motive economice, sau nu doar atat. Aici un rol nefast l-a avut si presa care a mediatizat excesiv si, de regula, complet deformat, impactul imigratiei asupra vietii economico-sociale de acolo.
Oricum, dincolo de toate astea, eu tot vreau o tara ca afara...in vest, si nu ca in Rusia sau Coreea de Nord. Vreau ca o vanzatoare sa fie politicoasa si ferma sa imi dea restul la centima, asa cum e ceva banal in Olanda. Da, conteaza si oamenii, educatia, etc. Un om educat si lucid e improbabil sa se lase dus (prea usor) de ultrademagogi.

...Credeam ca nu mai aduce restul de 10 euro ospatarita si...era si romanca!
...Sau, poate tocmai de aceea l-a adus? Ma gandeam eu asa...apoi am intrebat si mi-au spus verisoarele ca aduce restul; iar daca pleci, ce sa mai faca?

Revenind la oile si ciobanii nostri, poate doar ghita ciobanul sa mai faca ceva aici. Ca Becali nu mai poate. Si, daca ii nominalizam pe rand...Vezi, nu ai avansat un nume, ca faceam topic pe seama lui, cu bune si rele, asa cum il vedem noi.

PS. am apreciat postarile lui Ionut.

Cu circ nu rezolvi problemele tarii, oricate fantezii ai livra naivilor.

Cum naiba o fi, numai sa se rezolve. Nu vad un scenariu, as fi sperat cu dd. Cu altcineva eu una nu sper, dar sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa fie bine!!!

Back