• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata. E liniste dpdv seismic, Vrancea a dat ieri o mica replica la cutremurul de miercuri, dar atat.

Insemna ca e bine, nu ne facem griji si nici nu punem bocceluta la usa :P

Nu cred intr-un cutremur major in viitorul apropiat. In rest, o sa mai simtim din cand in cand cutremurase usurele sau moderate; e drept ca ele nu descarca nimic din Vrancea, care e altfel.

Iti amintesti isteria cu bocceaua in parc cu precadere in weekenduri ?

Da, dar eu nu am luat parte, aveam alte treburi mai serioase.

De ce oare persoanele dragi mie sunt atat de departe?
In timp ce sunt inconjurata de necunoscuti.
Probabil pentru a le aprecia cu adevarat ulterior.

Azi este Inaltarea Sfintei Cruci!
inaltarea-sfintei-cruci-obiceiuri-680x365def9d.jpg

Mmmm! Ce fori frumoase de toamna ! Am vazut in piata dar nu m-am indurat sa iau ,cam scumpe :D:

Ale mele au incveput sa infloreasca in gradina,dar inca nu ma indur sa le tai si sa le pun in vaza:)

Acum am in casa: un buchet de ochiul boului multicolor si f vesel,un buchet de tufanele mov, 5 gardenii grena si un buchet de flori de toamna a caror denumire nu o stiu,dar sunt vesele .

Eu le am in gradina si tu ma faci sa ma duc sa adun cateva si sa le pun in casa:)))

Ti-am spus ca-mi place toamna de mor, daca as putea as lua din piata toate galetile cu crizanteme si le-as duce acasa. Staaaau si le admir si jinduies :P

Imi plac toate dar ma dau gata cele teracot si cele gabene .

Back