• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Lasa mai,ca din cate zvonuri sunt ,oare cate sunt reale? Nu vreau sa cred ca romanii chiar si cand au de ce sa se mandreasca ,gasesc nod in papura.

S-o vedem cu Sharapova in plina forma. In rest, pledez pentru constanta, nimic nefiresc. Adica macar 3-4 turnee la rand sa aiba o prestatie buna. E normal sa avem asteptari. Nu de la oricine ai asteptari, totusi.

E bine sa ai asteptari de la cineva de valoare,dar sa continui sa-i gasesti nod in papura chiar si cand aceste asteptari sunt confirmate...In fine...

Nimeni nu ii gaseste nod in papura. Am zis doar ca speram sa confirme pe un termen mai lung, si nu am zis o singura data asta, imi mentin abordarea. Nu am zis nimic rau, cred.

Cum am mai spus, sunt zile si zile, si daca Serena a avut o zi proasta...aste e ,de mentionat ca nimeni din viata sportiva nu-i neaga Simonei meritele. Asta-i viata, ghinionul cuiva, sansa altcuiva :P

Astept un meci bun cu Sharapova, si cand spun meci bun, inteleg si o victorie.

Daca sportul ar fi numai sansa ...dar pentru sansa e nevoie de munca si Simona a muncit...Sigur ca si norocul isi are locul lui,dar singur nu cred ca merge :) Poate ca Serena a avut o zi proasta,dar asta nu inseamna ca de aceea a invins Simona...Atunci inseamna ca orice victorie a ei se va datora zilelor proaste ale cuiva,ceea ce nu e chiar asa,dar....fiecare vede lucrurile in felul lui.Eu ii apreciez puterea de munca,talentul si victoria.La cat mai multe .

degetica te invit sa vezi video-ul daca ai dubii :)))) Nimeni nu a contestat ca e valoroasa :))) S-a vazut o oarecare scadere a jocului Serenei :) daca cu ivanovic a reusit 12 asi ..azi a reusit doar 2 . Mi s-a parut un meci slab , al Serenei , comparand cu meciurile ei care le-am mai vazut . Halep si-a facut jocul

Sharapova cam scartaie, acum e momentul sa o bata

urmeaza meciul cu Ivanovic :) ... culmea ca ele trebuiau sa se intalneasca la inceputul lunii .... dar simona s-a retras :)

Va mai las o melodie si fug...de la atata alergat cred ca ma fac campioana la atletism:))))

[video=youtube]

adrian_nicolae said:
degetica te invit sa vezi video-ul daca ai dubii :)))) Nimeni nu a contestat ca e valoroasa :))) S-a vazut o oarecare scadere a jocului Serenei :) daca cu ivanovic a reusit 12 asi ..azi a reusit doar 2 . Mi s-a parut un meci slab , al Serenei , comparand cu meciurile ei care le-am mai vazut . Halep si-a facut jocul

Sharapova cam scartaie, acum e momentul sa o bata

urmeaza meciul cu Ivanovic :) ... culmea ca ele trebuiau sa se intalneasca la inceputul lunii .... dar simona s-a retras :)

Adi,noi vorbim de doua lucruri diferite.Nu despre cum a jucat Serena vorbesc eu si daca a avut o zi proasta sau nu,sau daca are probleme cu alcolul sau nu,ci despre atitudinea noastra fata de o victorie a unui sportiv roman.

Intri pe un teren alunecos cand vorbesti de atitudine. Una e sa o apreciezi pe Simona (chiar si aparent critic, cu rezerve de perspectiva), si alta e sa te folosesti de imaginea ei ca sa obtii like-uri pe facebook, cum face marele nostru Plagiator. Ei da, iata exemplu de atitudine, nu ? A comentat si presa engleza treaba asta, urata oricum.

si inca o completare :) luni citesm undeva ca Serena nu e apta 100%.... diseara cand ajung acasa caut link-ul si il pun aici , ca apoi spuneti ca incerc sa minimalizez performantelei Simonei :))

pai degetica , hai sa o luam altfel ca m-am saturat de patriotismul asta fals si din partea statului si al nostru :) Cati bani a dat statul ca Halep sa mearga la diferite concursuri , sa-si procure rachete , si ce ii mai trebuie ? Parintii au dat bani .... Acum culege rodul la anii ei de munca , cand altii mergeau prin oras se distrau, ea muncea , e visul ei ... a ajuns unde vroia ea sa ajunga .... Pana anul trecut nimeni nu o baga in seama , mai ales din presa ...anul asta cand la Roland Garros a ajuns sus , gata , ne-am gasit rating-ul :)

Deci ce este mai urat: faptul ca eu imi mentin asteptari privind o evolutie constant pozitiva, sau faptul ca nesimporcul ala de victor tonta cretinponta foloseste imaginea Simonei ca sa isi faca reclama pe facebook si sa se laude el cu performanta Simonei, ca si cum ar avea putoarea asta de plagiator un merit ?
Resping categoric orice apreciere ca as fi anti-roman, carcotas si ca caut noduri in papura, in conditiile in care nesimtitul ala de prim-ministru, hot, mincinos si borfas ordinar, face ceea ce face pe facebook pentru a profita de Simona. Punct. Restul e GARGARA!

Adi, ce-ai vrut sa spui cu "patriotism fals" ca nu inteleg.

I-o fi trecut vremea Serenei dar e pe locul 1 in WTA ? E , deci victoria Simonei e meritorie, punct.

Prin patriotism fals inteleg ceea ce clameaza diverse nulitati politice cu, citez, "mandru ca sunt roman", pe cand personajele respective nu sunt decat niste japite. Vreau sa vad aceeasi atitudine in favorarea Simonei si prin criticarea a ceea ce face nesimtitul ala care fura like-uri pe fbk pe seama imaginei Simonei. Repet: resping orice fel de aluzie ca nu sunt patriot, ca nu iubesc romanii valorosi si alte gargarisme ieftine. Numai eu stiu cat am muncit pe bune ca sa obtin un titlu, ca un fraier de fapt, sacrificand sanatatea, in timp ce borfasul ala de tonta iese doctor prin frauda, dar se foloseste fara rusine de imaginea celor buni. Da ?

Stiu bine ca asta ai vrut sa zici. Ca sa stie lumea, eu am postat pe pagina mea de fbk aprecieri pentru Simona, si mesaj de incurajare. Asa ca orice aluzie ca as fi anti-roman si ca nu respect valorile nationale sunt doar chestii ieftine de gargara. Punct.

Nota: De respectat nu il respect pe victor ponta, care este cel mai mare impostor din istoria Romaniei, un snapan de duzina. Cei care ar aprecia-o cu adevarat pe Simona ar condamna si porcaria pe care o face acest nemernic de filipinez care se foloseste fraudulos de imaginea Simonei care sa obtina like-uri pe fbk. Deci in loc sa ma acuzati ca nu o respect pe Simona, mai bine ati zice ceva si de dobitocul ala de ponta.

Back