• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Monta demisia , guvernul sa-si dea demisiaaaaaaaaaaaAaaa!!!!! Hai baba vrancea , da-le peste nas , sa vada ca si tu esti contra lor

Mie imi este rusine ca sunt roman, mai bine zis ca sunt compatriot cu victor viorel ponta si cu theodor melescanu. Dezgust.

Ascult si radio , pe europa fm ..... Moise Guran spune ca in zilele urmatoare, ponta o sa-si dea demisia din pozitia de premier . Banuiam cano sa iasa asa ... ma uitam la Haznauan3 si erau cam disperati .... si uite de ce sunt disperati :)

Altul care s-a facut de ras: popa Daniel, Prea-Fericitul. Dupa ce in toata campania s-a afisat cu Ponta, iar toti ierarhii BOR au indemnat enoriasii sa voteze plagiatorul, acum invoca un strain mantuitor. Ba frate, cate amoralitate la ierarhii BOR.

Noapte buna si linistita la toata lumea. Speram sa nu fure aia prea mult in noaptea asta.

O chestie minimala de bun-simt ar fi demisia lui Melescanu. Dar securistul asta batran nu are rusine. Cu toata bonomia lui joviala, s-a dovedit de o ferocitate groaznica. Blajinitatea lui aparenta nu m-a pacalit.

Daaaaaaaaaa ! Avem un nou presedinte ,Dumnezeu sa-l ajute si sa-i de puterea necesara sa lupte cu naravitii din vechea garda.Doamne ajuta!

O chestie: Johanis e neamt, deci presedinte dintr-un grup minoritar, deci Tokes si altii nu vor ma avea ce sa zica de Romania cu drepturile minoritatilor, ca nu ar trebui sa ii mai bage in seama nimeni. Deci cioku' mic la aia care caraie in sus si in jos pe tema asta.

Asteptam demisia lui Ponta :) Eu in 2012 cand am.votat USL , am votatnpentru PNL , inncare e Iohannis . Deci nu ma reprezinti domnule premier :)

Buna dimineata!
Vorba unuia:"cine trebuia ales, a fost ales!"
In alta ordine de idei, sotia a plecat la Bucuresti pentru operatie de menisc!

Old DG said:
Buna dimineata!
Vorba unuia:"cine trebuia ales, a fost ales!"
In alta ordine de idei, sotia a plecat la Bucuresti pentru operatie de menisc!

Bafta multa si insanatosire grabnica !!

S-a vazut ca tineretul s-a mobilizat si ca de data asta a avut un cuvant de spus. Tineretule si diaspora a ales :P

Tineretul a fost decisiv , pana pe la 12 , Ponta era in avantaj ....cand a inceput tineretul sa.iasa la vot s-a vazut !

Back