• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Imposibil sa va uiit :P doar ca.... chiar nu am avut timp sa intru , am vizitat cat cuprinde, in prima zi am mers pe jos 11 km,nu mi-a venit a crede nici mie .

Mult prea obosita ,asa ca....va urez un somn bun si linistit, pe maine .

Buna, mai ales ca e pare a fi o zi de primavara adevarata :P

cafea57763.jpg

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...oate-vorba-despre-obligativitatea-optiuni.htm

La orele astea de religie vin si predau neamuri de-ale unor mahari BOR si obliga copiii sa cumpere tot felul de nimicuri bisericesti. Negot bisericesc, nimic mai mult. In multe cazuri copilasii sunt speriati ca vor arde in focurile iadului daca nu fac aia si aia...Sunt alte dedesubturi in fanatismul unora cu ora de religie.
In conditiile astea, eu nu mi-as obliga copiii sa se inscrie la ora de religie, oricate presiuni ar face maimutele nerusinate purtatoare de sutana. Ciocu' mic, popi turnatori infecti la securitate si negustori jenanti. Nu e normala campania asta. Chestia trebuie sa fie benevola, cum simte fiecare, nu impusa. Unde e liberul arbitru ?

Back