• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
Aditule,esti in cod rosu, cum suporti? Sper ca nu esti nevoit sa stai pe afara.....

Dezastru total .... la ora 23:58 , am 27 grade... de la caldura asta nici nu am putut sa ma concentrez ... am iesit mai inainte prin parc... e macel....nici sa ma contrez ce sa scriu nu pot.... azi (joi) plec intr-o vacanta mai prelungita....

Am rezistat cat de cat .... am fost azi dimineata pe la 10 la cumparaturi..... nasol rau de tot ..

Nenorocita asta mica a luat bacul prin frauda. Nici ca se putea altfel.

http://www.romanialibera.ro/special...-fiicei-baronului-duicu-la-bacalaureat-385043

Ce japite! In mod normal, nevasta lui duicu ar fi trebuit impuscata in cap. Sau, daca politistul ala avea ceva cojones in el, ii punea otrepei catusele si o ducea la sectie val-vartej. In ceea ce o priveste pe hoata aia mica, creatura ar fi trebuit trimisa la o casa de corectie. Dar nu, adina duicu se vrea cu diploma de bac, ca asa "vrea muschii lu' mamitica si taticutu". Baronul de Mehedinti, prieten de casa al borfasului Puie Monta. >:)>:)

Ce te mira ,GeoX? Traim intr-o tara in care otrepita e boala nationala,ba chiar otrepele asteapta sa le si multumesti ca sunt ceea ce sunt si sa le respecti, asa ca...nu te mai amara degeaba ca pana aceasta mentalitate o sa dispara,noi o sa fim oale si ulcele:)

Eu ma gandesc la acei copii care chiar invata pe rupte, mai ales fara meditatii. Si care ajung la concluzia ca e cazul sa o tuleasca. Si au dreptate! X-(X-(X-(

Eu stiu foarte bine GeoX despre ce spui tu.Am crescut un copil care si-a luat licenta cu 9 si ceva ,fara meditatii ca nu sunt un om cu bani sa isi fi permis asa ceva ,iar ea a invatat pe rupte.

Uite doua melodii sa iti mai treaca din amar:)

La noi e vorba de frauda, de politicieni corupti care promoveaza si sustin hotia academica si la nivel educational. Deci mai mult decat simpla ignoranta sau prostie sau orice altceva.
Noapte buna.

Back