• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cand veneau turcii si tatarii in perioada medievala, luau femeile pe sus, fara discutie. Nu incapea loc de targuiala...>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::3::3::3::3::3::3:

Ia uite-i cum vin: >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil:

646x404.jpg

Doamnelor, nici o sansa sa scapati de Harem. Repet, doar sa nu va paruiti pe acolo, sa nu va scoateti ochii ca se supara Califu' si e rau atunci. >:):3::3::3::3: Incolo, puteti sa :glounge::glounge:, dupa voia Califului.

Au apus de mult vremurile la care faci tu referire :P

Ei, cine stie ? :p Istoria tinde sa se cam repete, poate sub o forma usor diferita, dar deh... :p :p >:)>:) Poate totusi sa descoperiti ca viata de Harem nu e asa de rea, puteti sa faceti ce vreti, in limita vointelor Califului, fireste =)) =)) =)) Doar sa va minimizati rivalitatile la favorurile Califului. >:)>:):devil::devil::devil: Adica sa nu va :24::24::22::22::22::18::18::18::6::6::woodpecker::woodpecker::ass::ass:

Buna dimineata!
http://cafeneaua-cu-stare.1194.x6.n...127815_100001637968413_853824_310135632_n.jpg

http://pefelie.net/file/attachment/2013/05/0a12fc7092dfa3f16696b8e16943b531_view.jpg

De ce musulmanii sunt sinucigasi? Tinerii musulmani se sinucid pentru ca:
- Nu au voie sa se apropie de femei
- Alcoolul e interzis
- Baruri nu exista la ei
- La televizor vezi numai barbosi care se roaga
- Internetul e cenzurat
- Nu se organizeaza manifestari culturale
- Nu se organizeaza evenimente sportive
- Nu se organizeaza petreceri
- Cotletul de porc si carnatii sunt interzisi
- In loc de haine se imbraca intr-un cerceaf
- Au voie sa manance numai cu mana dreapta, stanga fiind destinata sa se stearga la fund
- Nu se barbieresc
- In general e interzisa muzica si in special muzica occidentala
- De cinci ori pe zi asculta rugaciunea muezinului
- Se roaga pana le iese un cucui in frunte de la temenele
- Mananca gratar de oaie pe carbuni pana le iese pe nas
- Sotia le este aleasa de altcineva
- ... si e asa de mascata ca numai dupa sase luni constata ca are barba

dar...

- Li se promit in Rai 72 de fecioare frumoase, culte si parfumate...

Acum cinstit, tu ce ai face in locul lor?

Mohammed intra in clasa I, la scoala:
- Cum te numesti? intreaba invatatoarea.
- Mohammed... raspunde copilul.
- Aici suntem in Franta, nu exista Mohammed. De acum inainte numele tau va fi Jean-Francois, ii raspunde invatatoarea.
Seara, ajunge Mohammed acasa...
- Cum a fost prima zi de scoala, Mohammed? il intreba mama.
- Numele meu nu este Mohammed, suntem in Franta, iar numele meu, de acum inainte, este Jean-Francois.
- Aoleu, iti este rusine de numele tau, vrei sa iti faci de ras parintii, mostenirea ta, religia ta?
Sa iti fie rusine Mohammed!!! dupa care ii trage o mama de bataie.
Apoi mama il cheama pe sotul ei, pentru a-i trage si acesta o mama de bataie.
Merge a doua zi Mohammed la scoala. Cand il vede invatatoare cu atatea vanatai pe el, il intreaba:
- Ce ai patit micutul meu Jean-Francois?
- Ei bine, doamna invatatoare, la nici doua ore dupa ce am devenit francez am fost atacat de doi arabi!

GeoX said:
Ei, cine stie ? :p Istoria tinde sa se cam repete, poate sub o forma usor diferita, dar deh... :p :p >:)>:) Poate totusi sa descoperiti ca viata de Harem nu e asa de rea, puteti sa faceti ce vreti, in limita vointelor Califului, fireste =)) =)) =)) Doar sa va minimizati rivalitatile la favorurile Califului.

Geox,cred ca ai avut ceva cosmaruri in noaptea care a trecut.Sau te-ai visat Calif?:))) Pai la ce arzoaice-s romancele,ma tem ca musulmanii nu au nici o sansa sa le stapaneasca:))

Va mai las un banc si fug:) Mama lor de arabi...:)))
Un musulman devotat urca intr-un taxi. Foarte politicos ii spune soferului sa inchida radioul pentru ca este importiva religiei lui sa asculte muzica.
- Cum asa, zice soferul, dar voi aveti muzica!
- Da, zice musulmanul, dar pe vremea Profetului nu era muzica pop. Asta este muzica necredinciosilor...
Soferul, politicos, asculta si inchide radioul, dupa care trage masina pe stanga (pentru ca era in Londra...), coboara, deschide usa pasagerului si il invita:
- Te rog sa cobori si sa astepti o camila. Pe vremea Profetului tau nu erau nici taxiuri.

Si totusi, doamnelor, viata la Harem poate sa fie bunicica:

Quintana_Blas_Olleras-Harem_Scene.jpg

Iata niste doamne care isi petrec timpul in mod agreabil, asteptand sa le vina randul la gratiile Sultarnului/Emirului/Califului =)) =)) :3::3::3::3:

Doamnele mai in etate au activitati intelectuale, citesc, asa, iar cele mai tinere viseaza cu ochii deschisi...>:)>:)>:)

Lasand gluma la o parte, nemtii se pregatesc sa respinga 75.000 de cereri de azil de la cetateni din sud-estul Europei, dar vor sa primeasca/accepte 800.000 de musulmani. Q.E.D. >:)>:)>:):devil::devil::devil: Politically corectness.

Si inca ceva ,Geox.Romania nu e in stare sa ofere propriilor cetateni conditii de viata,munca si trai decente ,deci ma intreb de ce ar primi azilanti? Ca sa ce? Ar fi un mare paradox,avand in vedere situatia noastra a tuturor.Ca dezvoltam compasiune pt imagini ca cea cu copilasul inecat,sau ca cea cu un camion plin cu oameni morti in fuga lor spre alte zari e firesc ca doar oameni suntem,dar cred ca stim si ce inseamna sa primesti intr-o tara destul de precara economic un val de refugiati si as zice ca destul de precara si ca siguranta ,ca e cam greu sa te adaptezi la ceva ce nu ai mai intalnit pe aceste meleaguri .A trecut demult vremea lui Stefan -Voda,cei de azi nu cred ca mai au asa iubire de tara cat sa isi apere poporul pana la moarte...

Mai,daca ma apuca greata de ceva ,pai e de modul in care trateaza musulmanii femeile.Mai sunt ei si romanasi care se cred musulmani si aplica aceleasi reguli cumva femeilor lor,numai ca romanca are dreptul sa aleaga daca are suficienta vointa sa o faca.

Depinde de depinde, ca si divort,adevarul este undeva la mijloc :P

Cand or incepe sa circule trenurile mortii prin Europa, cu echipe de cate 4-5 maimute cu kalasnikoave pe tren, o sa le iasa pe nas dragul de musulmani. >:)>:)>:)>:)8-x8-x8-x:devil::devil::devil::devil:

Exagerezi, nu trebuie sa-i iubim ci sa-i toleram in cazul in care o sa-ii primesca statul roman.

Refugiatii au ajuns in Europa , Franta se pregateste sa intervina in Siria contra ISIS :)

Sa nu uitam ce criza a fost in Franta , ce haos au provocat 5 indivizi :)

Primul ministru al Turciei condamna Europa pentru ca se comporta ca o, citez, "fortareata crestina". >:)>:)>:)>:)>:) Da' ce vrei, ba, sa islamizezi Europa sau sa faceti ca in Evul Mediu cu invaziile otomane ?

Dar tarile arabe bogate din zona Golfului Persic de ce nu misca nimic ? >:)>:)>:)>:)

Pai da, ca maimutele musulmane parazite vor totul mura in gura, para malaiata.

Back