• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ai sa razi ,de astazi dimineata , cand apas pe butonul de Mozilla Firefox imi apare alta pagina :D:

Anuk,mie nu mi se intampla numai la browser,ci la programele windous-ului,ceea ce m-a facut sa ma gandesc la tot ce v-am semnalat.Daca era doar din browser ,ma gandeam la un control strict pe pagina si ca cineva acceseaza aceleasi pagini odata cu mine si se tine de prostii,sau are browserul ceva,dar asa...e prea mult.Ce nu inteleg eu e de ce o fac.Nu am conturi in banca,deci bani nu au de unde sa ia,singura explicatie e ca se distreaza pe seama mea sau ca le place sa faca rau.Si nu folosesc Mozilla.

Habar nu am, am dat cu presupusul, poate ceva te-a virusat .La urma urmei...nu detii secrete, documente, nu vad care ar fi interesul,doar ,vorba ta, sa te umpli de nervi .

Pai i-am dat o scanare si se pare ca nu mai am virusi,doar un troian mititel pe care il sterge antivirusul si apoi dupa un timp reapare.Eu cred ca nu virusii sunt problema,ci intalarea in pc-ul meu a unor programe,programe care se pot instala de la distanta si doar daca mi s-a spart calculatorul.Problema e ca imi strica pc-ul,pe langa faptul ca il controleaza.Si da,ma umple de nervi.Pe tine nu te-ar umple sa stii ca esti controlat de niste oameni fara acordul tau?
Gata,acu' plec la medic si poate pana revin ,gasiti voi o explicatie ca sa nu ma mai acuzati de gargara ieftina.Sincer,am obosit ...ce-i prea mult ,e prea mult.

Si eu de ce nu am astfel de probleme, ma rog frumos ? Doar sunt in campul muncii, activ, descarc programele free pentru modelari, simulari, nu doar documentatie, da ? Cand mai apare cate un troian, chiar si antivirusul gratuit de la Microsoft mi-l scoate, desi e considerat slab comparativ cu Kaspersky, de exemplu ?

Daca reapare, inseamna ca de fapt nu l-a scos complet. Ramane o chestie undeva, in resursele interne. Dar nu, nu caut teorii aberante cu nu stiu cine intra in PCul meu de acasa, ce sa caute la un biet user privat rezidential.

In orice caz, daca nu umbli pe cine stie ce chestii deocheate de pe net, n-are cine/ce sa iti intre in calculator. Chiar si fara antivirus/antispyware/anti-orice malware, daca nu intri pe xxx sunt sanse mici sa iei ceva, mai ales daca Windows-ul e cat de cat "sanatos", ai si firewall-ul implicit setat pe ON, bla-bla-bla. Si daca nu rulezi in modul Administrator. Deci gata cu prostiile si vaietele de nu stiu ce. Marile atacuri nu prea vizeaza casnice si useri privati rezidentiali, in general.

Back