• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Se striga "Parlament penal, mars la tribunal!". Ar trebuit intrat cu forta peste javrele parlamentare, care merita snopite in batai. :ass::ass::ass::ass::18::18::22::24::24::24: Vosganian, Sova, Borbely, Tariceanu, Zgonea (coleg, cica, si cu Mihai Viteazu...poate ar trebui intr-adevar trimis dupa colegul lui 8-x8-x8-x8-x).

Trebuie intrat cu forta si cu batele peste parlamentari. Prea si-au protejat colegii cu imunitatea. S-au prefacut speriati vreo 2-3 luni dupa alegerile de anul trecut, pe urma au revenit la obicei. Sova, de exemplu, salvat prin tertipuri hotesti de catre prostituatul ala de tariceanu. Incapatanarea cu care l-au aparat mi-a demonstrat ca era intr-o mafie mare de tot, cu ponta cu tot. Si ghita, fireste. >:)>:)>:)

Antena 3 , incepe propaganda :) aveti grija , sa nu cadeti in capcana lor ... "mii de oameni cer in strada o schimbare totala " , eu stiu ca sunt zeci de mii 18000 in bucuresti cred ca si in tara vreo 12000... deci sunt zeci de.mii !

Timisoara 7500 :)

Nu ma uit la Latrina 3, si nici la Ghita Tv, din principiu. Aia de la Ghita Tv sunt si plagiatori fara rusine, intre altele. Deh, impartasesc valorile prietenului boss-ului ghita. Nu ma otravesc eu cu televiziunile alea spurcate.

Dezinformare : un om a lesinat , ca are criza de epilepsie , reporterul de la latrina , iata incidente ... huoooo

Pe becatele de la Latrina 3 le-as bate de le-as rupe, le-ar iesi ochii din cap. De exemplu, dana grecu merita pocnita in mutra. >:)>:)>:):24::24::22::18::18::18::ass::ass::ass: I-as da si peste :16::16::16: La Ghita Tv, o remarc pe sonata aia de andreea cretulescu, care, saraca, are probleme psihice. >:)>:) She has some issues. >:)>:):devil::devil::devil:

Hahahha , cica abia ating 10000 ... rusinicaaaaa , latrina 3 dispare din lista mea dupa seara asta :)

Aha , iohannis e vinovat .... deja propaganda incepe :)

O televiziune de becate jalnice...:woodpecker::woodpecker::woodpecker::woodpecker: Toate catele alea merita batute la :16::16::16::16::16::16:, evident cu :ass::ass::ass::ass: Le-as inrosi posteriorul de nu ar mai putea sta in pozitie sezut becatele alea de la A3. :devil::devil::topaia::topaia::topaia:

De unde ii scot pe toti analfabetii ?! Pfai... latrina discrediteaza protestul ...

O dau cu Basescu , am schimbat programul , ca imi vine sa vomit

Atentie la capuse, provocatori, diversi bagati de pe la galeriile unor echipe de fotbal si persoane cu intentii cam dubioase.

S-a iesit in strada si la Focsani impotriva baronului pesedist Oprisan, zis si Portofel. Baronul Portofel. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: Altul care se cere la :ass::ass::ass::ass::ass::24::24::18::18::topaia::topaia::topaia:

O cucoana comunista care a ajuns in parlament datorita unei televiziuni :) cucoana asta simte ca zboara din parlament :) o javra imputita

Mai baieti, mai, indulciti oleaca cuvintele, parca-s prea dure. Cu siguranta aveti dreptate ,dar ......modul de exprimare nu-i tocmai cel indicat, cel putin asa cred eu.

Back