• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Lampa si patul. :p Distractie pentru fetele vesele dar si pentru doamnele in etate. :p >:)>:):devil::devil::happy::happy::happy:

Ministrul energiei , a facut presiuni la radet ca sa intarzie intreruperea caldurii , pana cand noul guvern e instalat :) asa cum au facut si cu salariile , sa le puna bete-n roate... e jale in tara asta

De aia ziceam mereu: sleahta Ponta=cei mai mari borfasi din istoria tarii. Votantii lui Ponta sunt persoane retardate si spalate pe creier.

Foarte tare primarul general al capitalei ... stefanescu dan .... are un vocabular foarte colorat : "bagami-as pula "

GeoX said:
Lampa si patul. :p Distractie pentru fetele vesele dar si pentru doamnele in etate. :p >:)>:):devil::devil::happy::happy:

Dragi iti sunt fetele vesele si bebetele () Vezi sa nu te captusesti pe viata cu una din cele doua categorii,daca tot te dai in vant dupa ele :P

adrian_nicolae said:
Fetili veseli sa apeleze la mine :)))

Asa,asa Aditzule, alea vesele la tine iar celelalete ii revin lui Geo :P

Mira-m-as. Desi, e drept, si cele in etate merita nitel scuturate si topaite. >:)>:)>:)

Pentru ca asa merita, sfideaza fara rusine orice bun simt si isi fac de cap calcand pe cadavre. Nimicuri. La fel si cei care i-au ales, cu false argumente ca nu ar avea pe cine vota. Nu e adevarat ca nu ai pe cine vota. Doar ca, deh, daca votezi cum iti dicteaza tv, asta meriti.

Pe parlamentarii actuali nu ii mai consider demult oameni, ci niste creaturi nedemne si nefolositoare.

In final vor fi cel putin 60-70 de morti. Multumim tolerantei ancestrale fata de coruptie a poporului roman.

sunt niste profitori , cand au nevoie de tine vin sa se milogeasca si mai da un 50 lei , un ulei de floarea soarelui , faina .... cand nu mai au nevoie de tine te trimit la plimbare :) si se cred inalti demnitari ..pai cine te-a trimis ma in Parlament , nu eu ?! s-au ma-ta te-a fatat direct in Parlament ?

imi cer scuze pentru vocabularul asta , dar l-am cosmetizat din respect pentru persoanele de aici :)

Cica democratie. E dictatura unor borfasi. Asa-zisa aiureala cu Basescu dictator a fost o mare tampenie, cine a pus botul...sa fie sanatos. Eventual sa se duca sa ii pupe mana lui tata Kim in Coreea de Nord. Sa se delecteze...

era un slinos , care spunea ca trebuie sa avem salarii mari sa nu intram in afaceri cu statul ...Pai ma' dobitocule , cand nu erai in Parlament nu puteai face afaceri ? rapan prost :) cat timp cei din mediul rural decid si pentru cei de la oras ... ne-am dus pe topogan .... ei isi maresc pensiile , salariile , si noi o frecam la rece pentru ei :) Sa vedem domnilor cand tineretul isi baga picioarele si pleaca , si ramaneti doar voi ce-o sa faceti :)

Trebuiau sa moara zeci de tineri pt a se lua masuri pt siguranta oamenilor,masuri care constau in amenzi si inchiderea cluburilor. Dar scolile? Dar spitalele? Bisericile ticsite de oameni cu lumanari aprinse....si lista poate continua.Asta referitor la foc, sa nu punem la socoteala cladire care stau a se darama si fara seisme,in caz de...Dumnezeu cu mila .

anuk , a fost incendiu la maternitate , si au murit copii .... ma mir ca n-au aparut habotnici sa spuna ca erau satanisti :)

De data asta prea multe victime si numarul lor va creste de la o zi la alta,plus manifestatile din tara ,astea au contat cat de cat.Prevad ca o sa se ramana doar la masuri coercitive si cam atat :D:

Back