• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ati citit ce spune istoricului Neagu Djuvara in legatura cu "musulmanizarea Europei " ? Gasiti parerea lui AICI Destul de interesant :P Merita citit.

ISIS dezvaluie care e urmatoarea tinta :

"Le spunem statelor care iau parte la campania cruciată că, atunci când o vrea Allah, așa cum am lovit Franța, în centrul său, Parisul, jurăm că vom lovi America în centrul său, Washington"

anuk said:
Ca teroristii ar fi "profitat " de exodul refugiatilor ,adevarat dar nu toti,de ex Samy Amimour de 28 de ani, cetatean francez care a mai fost acuzat de terorism in 2012 este cetatean francez iar Abdelhamid Abaaoud este de nationala belgiana si cati or mai fi.....

„Dacă nu îţi place această ţară (n.r. - Franţa), de ce draculuiu ai venit aici? Ce te învaţă religia noastră, religia mea, Islamul? Te învaţă să fii tolerant şi să respecţi credinţele altora. Dacă opiniile lor nu te respectă, ce faci? Mergi şi împuşti în secolul al XXI-lea? Nu, nu poţi face asta. Trebuie să accepţi că în aceste ţări legile islamice nu au efect. Dacă vrei să câştigi inimile şi minţile oamenilor, du-te şi predică. Nu te apuci n***i să împuşti oameni pentru ceea ce crezi tu, corect?

Acesta este mesajul unui musulman pentru jihadisti.

Este si un filmulet cu mesajul intregral http://www.evz.ro/un-musulman-ii-at...pentru-teroristi-sunt-virale-pe-internet.html

Pt toti cei pun semnul = intre musulman si terorist

Bărbatul musulman a stat legat la ochi în Place de la Republique și le-a spus trecătorilor să-l îmbrățișeze dacă consideră că nu este terorist.

Musulmanul a scris pe o pancartă: ”Sunt musulman, dar mi se spune că sunt terorist. Eu am încredere în tine, tu ai încredere în mine? Dacă da, îmbrățișează-mă!”.

El subliniază faptul că Islamul nu îi învață pe oameni să urască, iar grupări precum "Statul Islamic" și "Al Qaeda" nu au nimic comun cu religia lor.

"Îmi pare rău pentru toate familiile victimelor. Vreau să vă spun că "Musulman" nu înseamnă neapărat "Terorist.

"Un terorist este un terorist, cineva gata să omoare un alt om pentru nimic.

Un musulman nu ar face niciodată asta. Religia noastră o interzice.
"

O mulțime de oameni s-a strâns în jurul lui. O femeie a izbucnit în lacrimi în timp ce-l îmbrățișa.

http://www.evz.ro/bestiile-jihadist...-o-piata-din-paris-galerie-foto-si-video.html

Se pare ca eu sting lumina :sleepy: Noapte buna ,pe maine .

Back